Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Па искрено да ти кажам поарно еден ден Цар отколку цел живот просјак. Иначе вие кои репрезентативци ги имате дадено па освен Врба ако може да се смета дека е од вас ?
Пола репрезентација е излезена од Кавадарци.

od 25 igraci 3ca se od kavadarci, ako toa tebe ti e pola OK.

fa оид пиши на твојта тема за МЗТ и не замари тука со Оф топици ела пиши тука за едно 15 дена па ќе прааме маабет кооо екипа ќе има појак состав.. Или пак у сред Ск ќе изгубате со 100 разлика..

Досегашните спонзори успеа да покријат околу 300.000 евра..Со оглед на тоа што тие не се откажуваат од Струмица(оставките немат врска со тоа)..работата е да се обезбедат дополнителни средства..Преговорите со неколку домашни и странски фирми се во тек..ќе видиме како ќе заврши сето тоа..Отворени се сите опции..сеуште не е крај..спуштете ги лопатите..
Ej MARCUS sigurno l ke se znae do petok koj ke se sponzori na strumica-bidejki vremeto tece preodniot rok e pocnat a po obicaj site dobri kosarkari se obvzuvat uste na samiot pocetok

Нема, пошто од денес е преодниот рок, а јас кога го видов во петокот или четвртокот, незнам кој ден точно, излезе од салата и од управа ми рекоа дека се догворени и деновиве треба да потпише. Друга работа...спонзор на Мзт е Microsoft и се преговара со Радмановиќ, Јао МИнг (само се чека да се види дали ке се опорави на време од повредата) а Грент Хил е веке во СКопје на проба. Молим те какви муабети ми направи просто да не ми се верува. Аууууууууу. Мираковски?!? Тоа ти си сакаш или некој ми те лаже, или евентуално ти не лажеш нас?

Па сите играчи вие ги земавте а? Аман Брус Ли, брате мили, имај душу тиииии, остај бар једнога за следечи тиииииииимм :vozbud:
Dobro be Radical ti misles deka mnogu znaes?? Sakas da kazes deka nema sansi da dojde Mirakovski vo Strumica? Jas sum siguren deka Mirakovski bi sakal da dojde vo Strumica sega neznam na kolku godini ima potpisano dogovor.. dokolku mu istecuva dogovorot mislam deka bi dosol vo Strumica.

fa оид пиши на твојта тема за МЗТ и не замари тука со Оф топици ела пиши тука за едно 15 дена па ќе прааме маабет кооо екипа ќе има појак состав.. Или пак у сред Ск ќе изгубате со 100 разлика..

Убаво ти пишува под узернејмот...нема јас што повеќе да кажувам

Кој се кладе со мене оти Мираковски ке игра во Струмица доколку најдеме добар и цврст спонзор ?:smir:

Хах. Да се најде јак и цврст спонзор и нба играч ке дојде.ама работта е додека се најде спонзор да се задржат играчите.

Хах. Да се најде јак и цврст спонзор и нба играч ке дојде.ама работта е додека се најде спонзор да се задржат играчите.
Dosegasnite sponzori pokrivaat 300.000 evra za ponatamu kje videme.. jas mislam deka na Mirakovski majka mo e od Strumica pa valjda e i on od Strumica ako gresam neka me poprave nekoj.. Demon mos ti znaes? :)

Аман бе, овие од Ф.А како хиени станале на нашата тема, да не чујат само дека некој клуб е во финансиска криза и овде се право, ај одејте си таму, имате ваш Фан Клуб и радувајте си се на успесите, на потисот на Грне, ајде одете таму, чекајте Тодоров да ви бие тренер, оставете не нас, да видиме шо ќе биде со нашиот клуб па ќе правиме муабет, не солете памет во секој фан клуб ко да сте први луѓе во КФМ па знаете секој клуб како стои. Погледнете го вашиот,

абе едноставно доста замарате.

Кој се кладе со мене оти Мираковски ке игра во Струмица доколку најдеме добар и цврст спонзор ?:smir:

Што можеш да понудиш да те видам?

Dosegasnite sponzori pokrivaat 300.000 evra za ponatamu kje videme.. jas mislam deka na Mirakovski majka mo e od Strumica pa valjda e i on od Strumica ako gresam neka me poprave nekoj.. Demon mos ti znaes? :)

Мираковски е од родум од Струмица и има играно во Македонија 91 на почетокот.

А морам да ви се извинам за Грне, што избрзав да ви кажам дека потпишал...сега се видов со него и ми рече дека ке останел во Струмица по секоја цена. Ахахахахахаххаха. Скептици, Грне потпишал за Мзт и најофицијално!

Струмичанец е Мираковски бе.Абе ако покриваа 300.000 илјади има баја трошкове плати,судии да плакаш,кирии на сала,опрема,пат .... да не набројувам. Ке видаме сите се надеваме на подобри денове(ке ги има верувајте).

Шо нема да знам за Мираковски спроти мене живее у зграда само незнам на кој спрат е :pos2::pos2::pos2::pos2: ... Таткому кажа оти догодина ќе играјал за нас и кажа да не ги слушаме тиии глупости по весниците оти така лафале на памет ...

Што можеш да понудиш да те видам?

Мираковски е од родум од Струмица и има играно во Македонија 91 на почетокот.

А морам да ви се извинам за Грне, што избрзав да ви кажам дека потпишал...сега се видов со него и ми рече дека ке останел во Струмица по секоја цена. Ахахахахахаххаха. Скептици, Грне потпишал за Мзт и најофицијално!

Малеее шо ни направи ти на нас ... ццц ни даде надеж ... Грне нека си оди туку да дојде Кицулис да видате шо права а не тама Грне ...

А за понуда колку сакаш и на што сакаш ... Ако сакаш на 2 Белисимо чоколада ?

Бреее направих 444 мислења !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom