- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Gacov mozebi Fraj ke go donese 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па искрено да ти кажам поарно еден ден Цар отколку цел живот просјак. Иначе вие кои репрезентативци ги имате дадено па освен Врба ако може да се смета дека е од вас ?
Пола репрезентација е излезена од Кавадарци.
Ej MARCUS sigurno l ke se znae do petok koj ke se sponzori na strumica-bidejki vremeto tece preodniot rok e pocnat a po obicaj site dobri kosarkari se obvzuvat uste na samiot pocetokДосегашните спонзори успеа да покријат околу 300.000 евра..Со оглед на тоа што тие не се откажуваат од Струмица(оставките немат врска со тоа)..работата е да се обезбедат дополнителни средства..Преговорите со неколку домашни и странски фирми се во тек..ќе видиме како ќе заврши сето тоа..Отворени се сите опции..сеуште не е крај..спуштете ги лопатите..
Dobro be Radical ti misles deka mnogu znaes?? Sakas da kazes deka nema sansi da dojde Mirakovski vo Strumica? Jas sum siguren deka Mirakovski bi sakal da dojde vo Strumica sega neznam na kolku godini ima potpisano dogovor.. dokolku mu istecuva dogovorot mislam deka bi dosol vo Strumica.Нема, пошто од денес е преодниот рок, а јас кога го видов во петокот или четвртокот, незнам кој ден точно, излезе од салата и од управа ми рекоа дека се догворени и деновиве треба да потпише. Друга работа...спонзор на Мзт е Microsoft и се преговара со Радмановиќ, Јао МИнг (само се чека да се види дали ке се опорави на време од повредата) а Грент Хил е веке во СКопје на проба. Молим те какви муабети ми направи просто да не ми се верува. Аууууууууу. Мираковски?!? Тоа ти си сакаш или некој ми те лаже, или евентуално ти не лажеш нас?
Па сите играчи вие ги земавте а? Аман Брус Ли, брате мили, имај душу тиииии, остај бар једнога за следечи тиииииииимм![]()
fa оид пиши на твојта тема за МЗТ и не замари тука со Оф топици ела пиши тука за едно 15 дена па ќе прааме маабет кооо екипа ќе има појак состав.. Или пак у сред Ск ќе изгубате со 100 разлика..
Dosegasnite sponzori pokrivaat 300.000 evra za ponatamu kje videme.. jas mislam deka na Mirakovski majka mo e od Strumica pa valjda e i on od Strumica ako gresam neka me poprave nekoj.. Demon mos ti znaes?Хах. Да се најде јак и цврст спонзор и нба играч ке дојде.ама работта е додека се најде спонзор да се задржат играчите.
Кој се кладе со мене оти Мираковски ке игра во Струмица доколку најдеме добар и цврст спонзор ?:smir:
Dosegasnite sponzori pokrivaat 300.000 evra za ponatamu kje videme.. jas mislam deka na Mirakovski majka mo e od Strumica pa valjda e i on od Strumica ako gresam neka me poprave nekoj.. Demon mos ti znaes?![]()
Што можеш да понудиш да те видам?
Мираковски е од родум од Струмица и има играно во Македонија 91 на почетокот.
А морам да ви се извинам за Грне, што избрзав да ви кажам дека потпишал...сега се видов со него и ми рече дека ке останел во Струмица по секоја цена. Ахахахахахаххаха. Скептици, Грне потпишал за Мзт и најофицијално!
od 25 igraci 3ca se od kavadarci, ako toa tebe ti e pola OK.