Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно Јавор Шпед да влезе во Струмица, големи пријатели се со Заев. но дали ќе е доволен само тој ? ни треба крупна риба !

Ништо чудно Јавор Шпед да влезе во Струмица, големи пријатели се со Заев. но дали ќе е доволен само тој ? ни треба крупна риба !

Па другари се и со газдата на Еленица :smir:

Еленица колку што знам дава пари и таа во струмица. но разберете тии спонзоре не се мокни да ги покриит сите трошоци на клубо со плати на играчи,на тренери и др. нешта.. треба мокен спонзор

сигурно моите тврдења ќе се поточни отколку твоите пишувања овде од ''сигурни извори'' за пропаѓањето на КК СТРУМИЦА уште на полусезоната, и најавите за лански силен, конкурентен мзт фон универзитет, а гледам дека и оваа сезона драги и друштво (истата клапа која се согласи да биде пион на КФЕ на чело со амир во борбата за наштетување на струмичката кошарка ) околу него ве трујат со информации од типот ќе биде подобро оваа сезона

за едниот од двајцата репрезентативци ако може така да се нарече грнчаров, не верувам дека многу ќе се офајдете ама нека ви стои фалењето барем ќе го имате најрадикалниот играч во лигата

Кој најавувал силен тим? Јас? Најди го тој пост. Сега е КФЕ а? А пошлата сезона што беше? КФГ? Плачковци едни. Еврејот ви е крив што Богоев е себично копиле и што ви го усра финалето а? Мзт не е со КФМ, ако беше немаше за истите инциденти вас да ве казната една условно а нас 3 без публика? Зашто сме пиуни на КФМ затоа бевме единствениот тим кој се закани со излагање од лига? Сеуште сме пиуни на КФМ? а? Искрено те прашувам, без намера за провокација, се правиш дека не ги разбираш работите или стварно не ги разбираш?

Грне си оди, а вие кого ке донесете место него? Ако не ви беше за први пет, тогаш подбра замена и неможе да се најде. Реално Грне е во топ 10 македонси играчи (во домашно првенство) Сега гледам и Тасов сака да ви го земе Фени иако е под договор.

Радикал не вреде да говораш глупости кога ништо не се знаа се преговаре со повеке спонзоре така да не се секири нема да останаме како што сакаш ти , коста караманолев да ни биде клучен играч .

Кој сака бе да останете на Караманолев да биде клучен играч? Па тоа анти-пропаганда на кошарката, ако останете со Цветков и Караманолев. Да ти кажам дека преговарање ништо не значи? Ако веруваш или не, Мзт Скопје го има за спонзор Македонски телекомуникации, а Телеком дава 1000 е месечно. Јаките фирми во МКД, отпипшете си ги, пошто никој не дава пари. Космофон, како што рековте е заинтересиран, ама Космофон сега го презема Дојче телеком, значи пак Т-Хоме, и пак курац пари од нив.

Дечко, да не беше Заев на таквото шо ќе имаше кошаркарски шампион во Струмица, нешто на кое сите Струмичани сме горди.
Тој не е Милионер па да има секоја година оп троп да дава 500.000 евра, тој не се откажува од клубот, туку бара дополнителна моќна финансиска инекција, сака да го обезбеди клубот со стабилен спонзор, да не се доведуаме во ткави неизвесности, спонзор на кој ќе може со сигурност да сметаме барем наредните 4-5 години. затоа се тие преговори и барања спонзори.

Кога реков зимоска дека можно е да останете без пари од следната сезона, добив одговор од Струмичани дека Заев е еден од најмоќните 3ца во Македонија и дека го сака КК Струмица и дека не би му било проблем да го финансира клубот со јак буџет уште 10тина години...некако не ке да е така а? Солиден спонзор што ке дава 400.000 евра? Ало бре, па вие не сте ФК Вардар. ФК Вардар неможе таков спонзор да најде, а не па вие, со излез во непознат правец кога се сметаат меѓународните натпревари, со не регулиран однос за салата и да ти даде 400.000 евра спонзорство? Оууу факинг ноу

Добро бе еј ... Сварно ако не го цениш Заев тука не може никој да ти објасни ! Ај оти ти не станеш генерален спонзор бе ? АЈ ја ти на пример си од Струмица и сакаш да остане Струмица нели ? Ајде ти биди ... Кој е луд да даде 500 илади евра буџет ? Треба да си се најде спонзор ? Заев не кажа оти не цело ќе се откажал сигурно ...

Заев дефинитивно треба да се цени. Ви донесе титула и неговиот удел е неоспорен. Ној убаво вика Демонче, кој е луд да фрли во ветер 500.000 евра, со шанса за повраток од 10% преку сила?

Замислејте да дојде некој Абрамович и да каже ја 5-6 милиона за занимација ќе вложам тука. Пуф пуф.

Тешко тоа, јас вчера правев муабет со него на таа тема, скала да фрли некое милионче во Струмица, ама јахтата му била преширока за Струмичките води

Епа Еленица не бива да дава пари и Зоран Заев да дава пари туку пари дава Трајче Заев.. И ќе се најде стабилен спонзор не му берајте гајле .. :)

Многу ме интересира што подбразбирате под стабилен спозор? Некако не ми се уклапаат муабетиве. Стабилен спонзор значи спонзор кој ке ја држи струмица во прва лига, а јак спонзор значи ова што го имавте до сега. Ама сега проектирале буџет од 500.000 евра. од кој 100.000 ке покријат сегашниве спонзори. Според мене, вас ви терба спонзор кој ке даде 400.000 евра. Дали има толку јака фирма во Македониа, која е спремна да фрли 400.000 евра во ветер? Кој според вас е во можност да издржи толкав товар?

Според мене во нашава сиромашна Македонија таков нема да се најде.Затоа преговараат со Лукоил која е странска.Но не верувам да остават се така на цедило нашите,љочето се знаа со доста луѓе не е чудно да флезе и некоо кинеска фирма хаха.

Многу ме интересира што подбразбирате под стабилен спозор? Некако не ми се уклапаат муабетиве. Стабилен спонзор значи спонзор кој ке ја држи струмица во прва лига, а јак спонзор значи ова што го имавте до сега. Ама сега проектирале буџет од 500.000 евра. од кој 100.000 ке покријат сегашниве спонзори. Според мене, вас ви терба спонзор кој ке даде 400.000 евра. Дали има толку јака фирма во Македониа, која е спремна да фрли 400.000 евра во ветер? Кој според вас е во можност да издржи толкав товар?

a be pregovaraat so poveke firmi :pos2::pos2::pos2:

za tvoja informacija i za takvite kako tebe do petok ke gi doznaes novite dva pomokni sponzori i od tie so bea do sega a isto taka ne siri dezinformacii deka grne ima potpisano za vas mozebi ke potpise no sega za sega nema a za tasovski samo sonuvaj deka ke ide u feni isto taka bi sakal da te zapoznaam so bi rekol veke noviot igracki kadar na strumica vo koj ke bide vklucen mirakovski a od deneska vo strumica na pregovori e i zlatko gocevski kako i vrakanjeto na hadzivasilev inaku bosnjak si zamina od sr kako i pupovic a trener bi trebalo da bide gacov ako mu se ukine kaznata ili vlaikidis zato nisto od vasite glupi muabeti kako sporeduvanje na strumica so sokoli ili bilo so drugo ne pisivam cesto po forumot ali redovno go citam i ne mi se dopaga toa sto se pravite deka vie sekogas znaete najmnogu bi vi preporacal da pisuvate nesto sto e tocno i veke provereno a ne sekoj den da se tresat zeleni kako mozno zasiluvanje na sr se spomenuva i toni simic pozzz do mojot nareden post

a be pregovaraat so poveke firmi :pos2::pos2::pos2:

Досегашните спонзори успеа да покријат околу 300.000 евра..Со оглед на тоа што тие не се откажуваат од Струмица(оставките немат врска со тоа)..работата е да се обезбедат дополнителни средства..Преговорите со неколку домашни и странски фирми се во тек..ќе видиме како ќе заврши сето тоа..Отворени се сите опции..сеуште не е крај..спуштете ги лопатите..

гацов на амак? па он на финалињата беше нонстоп во струмица. Гоцевски е тука ? у мираковски ? хм...

Сега правих маабет не е важно со кој ама некој од "натре" и ми кажаа ного тешка работа за Лук Оил да биде спонзор скоро невозможно.....

za tvoja informacija i za takvite kako tebe do petok ke gi doznaes novite dva pomokni sponzori i od tie so bea do sega a isto taka ne siri dezinformacii deka grne ima potpisano za vas mozebi ke potpise no sega za sega nema a za tasovski samo sonuvaj deka ke ide u feni isto taka bi sakal da te zapoznaam so bi rekol veke noviot igracki kadar na strumica vo koj ke bide vklucen mirakovski a od deneska vo strumica na pregovori e i zlatko gocevski kako i vrakanjeto na hadzivasilev inaku bosnjak si zamina od sr kako i pupovic a trener bi trebalo da bide gacov ako mu se ukine kaznata ili vlaikidis zato nisto od vasite glupi muabeti kako sporeduvanje na strumica so sokoli ili bilo so drugo ne pisivam cesto po forumot ali redovno go citam i ne mi se dopaga toa sto se pravite deka vie sekogas znaete najmnogu bi vi preporacal da pisuvate nesto sto e tocno i veke provereno a ne sekoj den da se tresat zeleni kako mozno zasiluvanje na sr se spomenuva i toni simic pozzz do mojot nareden post
Si ojdee od ekipata ili ojdee na odmor malko nadvor od Strumica ?A Simic moze da pokrie na 5ka da ima konkurencija.

Тешко тоа, јас вчера правев муабет со него на таа тема, скала да фрли некое милионче во Струмица, ама јахтата му била преширока за Струмичките води

Епа ништо тогаш. Требало да му кажеш за МЗТ можеби кај вас ќе фрлел некое милионче, или па си му кажал а он првпат слушнал за МЗТ ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom