Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
а одговорно тврдам дека и со следниот спонзор КК СТРУМИЦА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ПЛАСИРАНА ОД мзтито

а за плукање играчи кои до вчера биле миленици тврдам дека нема поголеми од аеродромците, добро ги помниме сите приказните со врба, симич итн

Што знаеш уствари ти за Врба и Симиќ? Што знаеш ти за тоа воопшто? Грне ви го шитна финалето за 20.000 марки? Ви покажува курови месец дена од како 5 години го носевте дома за да не го тепаат други навивачи? Зашто Перо Блажевски, Ѓорѓи Књазев...останаа никогаш не опцуени од навивач на Мзт?

а одговорно тврдам дека и со следниот спонзор КК СТРУМИЦА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ПЛАСИРАНА ОД мзтито

Со што можеш ти да одговораш бе? Па одговорно да тврдиш нешто што ни имаш поима ниту па можеш да претпоставиш. Кажуваш нешто за да ме испровоцираш, пробувајки да си ја намалиш болката од неизвесноста што ја маш дали ке имате тим или караманолев 17-тиот играч во 7мопласираната екипа ке ви биде клучен играч догодина. Ние бар имаме двајца репрезентативци веке потпишано, што е колку-толку некој чекор напред, за разлика од вашите најави за пад од коњ на магаренце

Радикал Бој

Ти надевај се дека ќе пропаднеме, уствари тоа и сакаш. Али за твоја голема жал нема да се случи, барем не во следните 5-6 години.

сигурно моите тврдења ќе се поточни отколку твоите пишувања овде од ''сигурни извори'' за пропаѓањето на КК СТРУМИЦА уште на полусезоната, и најавите за лански силен, конкурентен мзт фон универзитет, а гледам дека и оваа сезона драги и друштво (истата клапа која се согласи да биде пион на КФЕ на чело со амир во борбата за наштетување на струмичката кошарка ) околу него ве трујат со информации од типот ќе биде подобро оваа сезона

за едниот од двајцата репрезентативци ако може така да се нарече грнчаров, не верувам дека многу ќе се офајдете ама нека ви стои фалењето барем ќе го имате најрадикалниот играч во лигата

Ај бе како девојка да ти е или како да умрел чоекот, пу-пу-пу, па нема да го забораваш, ке ви дојде Бошњак и ке ја поплни неговата празнина и нема да се осети дека фали.

А за Лукоил, незнам од каде ви се информациите, кога претставникот на Лукоил за овие простори е многу добар пријател на Марин Докузовски и Марин лично има кажано дека Лукоил ако влага во кошарката ке го зема Работнички и само Работнички. Незнам кои се најавите, ама некако не ми зе верува Луоил да ви биде спонзорот за догодина. Точно е тоа што го вика Струмикс за оставките и секако дека Лукоил би сакал свој УО, ама некако не ми е дека е за Лукоил работата. Јас да сум на ваше место би се надевал на некој друг да биде, Лукоил според информациите што ги имам, нема да влага во Струмица.

Радикал Бој
Ќе ја попуни празнината Бошњак и можеби уште некој нов играч...Ама тоа што беше ГРНЕ не може да биде ни Иван,ни Дарко ...Грне беше посебен,со својата игра во одбрана со борбеноста,со залагањето на тренинзите и слично....:(:(

За Грне сигурно тој самиот ви кажал барем јас така мислам.А Заев сега бега од Струмица каде е љубовта сега да го видам што толку ја искажуваа и он и Панајотис ако не се лажам управниот одбор побарал за рок од една недела ако не се најде спонзор клубот се распаѓа и нема да постои,сварно ќе ми биде жал да се деси такво нешто али тоа е парите решаваат се.:salut:
Abe jas koga kazav za Zaev pred da stane Strumica sampion deka nesakase da dade ni denar ni vikase kako ste si postelale taka kje si legnete vie se smeevte... kaj e sega Zaev da bide glaven sponzor a? Ne gi podnesuvam Zaev i Panajotis ama toa ti e... samo parite gi interesirat.Edit: Skopjani so se palete vie tolku neznam da ne mislite deka so Grncarov kje bidete pojaki od nas dogodina? Aj ke pravime muabet.. ima vreme.

Радикал не вреде да говораш глупости кога ништо не се знаа се преговаре со повеке спонзоре така да не се секири нема да останаме како што сакаш ти , коста караманолев да ни биде клучен играч .

Ќе ја попуни празнината Бошњак и можеби уште некој нов играч...Ама тоа што беше ГРНЕ не може да биде ни Иван,ни Дарко ...Грне беше посебен,со својата игра во одбрана со борбеноста,со залагањето на тренинзите и слично....:(:([/quote
Da ne umre Grneto slucajno( bog da cuva) pa taka da pisas, cccc . Ova tuka na epitaf(natpis na nadgrobna ploca) mi nalikuva.:smir:

Abe jas koga kazav za Zaev pred da stane Strumica sampion deka nesakase da dade ni denar ni vikase kako ste si postelale taka kje si legnete vie se smeevte... kaj e sega Zaev da bide glaven sponzor a? Ne gi podnesuvam Zaev i Panajotis ama toa ti e... samo parite gi interesirat.Edit: Skopjani so se palete vie tolku neznam da ne mislite deka so Grncarov kje bidete pojaki od nas dogodina? Aj ke pravime muabet.. ima vreme.
Што ти е крив сега ЗАЕВ бе?На него да не му никнат парите,или магаарто му ги сере?500 000 евра ој ти најди си миш така е тава....Он не е рекол,дека нема да дава само бараат генерален спонзор а они труцјата ќе останат:helou::helou:

Дечко, да не беше Заев на таквото шо ќе имаше кошаркарски шампион во Струмица, нешто на кое сите Струмичани сме горди.
Тој не е Милионер па да има секоја година оп троп да дава 500.000 евра, тој не се откажува од клубот, туку бара дополнителна моќна финансиска инекција, сака да го обезбеди клубот со стабилен спонзор, да не се доведуаме во ткави неизвесности, спонзор на кој ќе може со сигурност да сметаме барем наредните 4-5 години. затоа се тие преговори и барања спонзори.

Добро бе еј ... Сварно ако не го цениш Заев тука не може никој да ти објасни ! Ај оти ти не станеш генерален спонзор бе ? АЈ ја ти на пример си од Струмица и сакаш да остане Струмица нели ? Ајде ти биди ... Кој е луд да даде 500 илади евра буџет ? Треба да си се најде спонзор ? Заев не кажа оти не цело ќе се откажал сигурно ... Ја бе Ставревски нека е спонзор он има повеќе пари хаха ...

Нем да мислате оти партииски сум определен хахах

Замислејте да дојде некој Абрамович и да каже ја 5-6 милиона за занимација ќе вложам тука. Пуф пуф.

Иначе, оваа недела мислам ќе има собрание, па ќе се одлучува за иднината на клубот.
Ај ујдех саа да ги трчам кучиинта.

Замислејте да дојде некој Абрамович и да каже ја 5-6 милиона за занимација ќе вложам тука. Пуф пуф.

Иначе, оваа недела мислам ќе има собрание, па ќе се одлучува за иднината на клубот.
Ај ујдех саа да ги трчам кучиинта.

Колко и да ги трчаш неможеш да ги наттрчаш ...
нии у четвртоко пишаааме од 6 кучина и 6 ги уплаќааме и се фајќааме :pos2::pos2::pos2::pos2:

Колко и да ги трчаш неможеш да ги наттрчаш ...
нии у четвртоко пишаааме од 6 кучина и 6 ги уплаќааме и се фајќааме :pos2::pos2::pos2::pos2:
Cccc aman veke od tii kucina sekoj vtor post ti e za nih nogo odas offtopic.
PS slusnah pravilo se maabet nesto oti i Javorsped kje bil sponzor na Strumica aj nekoj so e poinformiran neka pise jas momentalno sam u Holandija ne sum u Strumica i ne sum dovolno inforimiran.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom