- Член од
- 8 септември 2007
- Мислења
- 335
- Поени од реакции
- 1
а одговорно тврдам дека и со следниот спонзор КК СТРУМИЦА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ПЛАСИРАНА ОД мзтито
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а за плукање играчи кои до вчера биле миленици тврдам дека нема поголеми од аеродромците, добро ги помниме сите приказните со врба, симич итн
а одговорно тврдам дека и со следниот спонзор КК СТРУМИЦА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ПЛАСИРАНА ОД мзтито
Ок од сега ветувам ни една информација што ЈАС ја имам нема да ја споделам со вас на ФОРУМОТ...Благодарам.Strumiks ostavi go na HRISTOV on se oseke kako neznam so...pa mi misle oti samo on znaa a drugite treva paseme
Ќе ја попуни празнината Бошњак и можеби уште некој нов играч...Ама тоа што беше ГРНЕ не може да биде ни Иван,ни Дарко ...Грне беше посебен,со својата игра во одбрана со борбеноста,со залагањето на тренинзите и слично....Ај бе како девојка да ти е или како да умрел чоекот, пу-пу-пу, па нема да го забораваш, ке ви дојде Бошњак и ке ја поплни неговата празнина и нема да се осети дека фали.
А за Лукоил, незнам од каде ви се информациите, кога претставникот на Лукоил за овие простори е многу добар пријател на Марин Докузовски и Марин лично има кажано дека Лукоил ако влага во кошарката ке го зема Работнички и само Работнички. Незнам кои се најавите, ама некако не ми зе верува Луоил да ви биде спонзорот за догодина. Точно е тоа што го вика Струмикс за оставките и секако дека Лукоил би сакал свој УО, ама некако не ми е дека е за Лукоил работата. Јас да сум на ваше место би се надевал на некој друг да биде, Лукоил според информациите што ги имам, нема да влага во Струмица.
Радикал Бој
Abe jas koga kazav za Zaev pred da stane Strumica sampion deka nesakase da dade ni denar ni vikase kako ste si postelale taka kje si legnete vie se smeevte... kaj e sega Zaev da bide glaven sponzor a? Ne gi podnesuvam Zaev i Panajotis ama toa ti e... samo parite gi interesirat.Edit: Skopjani so se palete vie tolku neznam da ne mislite deka so Grncarov kje bidete pojaki od nas dogodina? Aj ke pravime muabet.. ima vreme.За Грне сигурно тој самиот ви кажал барем јас така мислам.А Заев сега бега од Струмица каде е љубовта сега да го видам што толку ја искажуваа и он и Панајотис ако не се лажам управниот одбор побарал за рок од една недела ако не се најде спонзор клубот се распаѓа и нема да постои,сварно ќе ми биде жал да се деси такво нешто али тоа е парите решаваат се.:salut:
Ќе ја попуни празнината Бошњак и можеби уште некој нов играч...Ама тоа што беше ГРНЕ не може да биде ни Иван,ни Дарко ...Грне беше посебен,со својата игра во одбрана со борбеноста,со залагањето на тренинзите и слично....[/quote
Da ne umre Grneto slucajno( bog da cuva) pa taka da pisas, cccc . Ova tuka na epitaf(natpis na nadgrobna ploca) mi nalikuva.:smir:
Што ти е крив сега ЗАЕВ бе?На него да не му никнат парите,или магаарто му ги сере?500 000 евра ој ти најди си миш така е тава....Он не е рекол,дека нема да дава само бараат генерален спонзор а они труцјата ќе останат:helou::helou:Abe jas koga kazav za Zaev pred da stane Strumica sampion deka nesakase da dade ni denar ni vikase kako ste si postelale taka kje si legnete vie se smeevte... kaj e sega Zaev da bide glaven sponzor a? Ne gi podnesuvam Zaev i Panajotis ama toa ti e... samo parite gi interesirat.Edit: Skopjani so se palete vie tolku neznam da ne mislite deka so Grncarov kje bidete pojaki od nas dogodina? Aj ke pravime muabet.. ima vreme.
Abe jas koga kazav za Zaev pred da stane Strumica sampion deka nesakase da dade ni denar ni vikase kako ste si postelale taka kje si legnete vie se smeevte... kaj e sega Zaev da bide glaven sponzor a? Ne gi podnesuvam Zaev i Panajotis ama toa ti e... samo parite gi interesirat.Edit: Skopjani so se palete vie tolku neznam da ne mislite deka so Grncarov kje bidete pojaki od nas dogodina? Aj ke pravime muabet.. ima vreme.
Замислејте да дојде некој Абрамович и да каже ја 5-6 милиона за занимација ќе вложам тука. Пуф пуф.
Иначе, оваа недела мислам ќе има собрание, па ќе се одлучува за иднината на клубот.
Ај ујдех саа да ги трчам кучиинта.
Cccc aman veke od tii kucina sekoj vtor post ti e za nih nogo odas offtopic.Колко и да ги трчаш неможеш да ги наттрчаш ...
нии у четвртоко пишаааме од 6 кучина и 6 ги уплаќааме и се фајќааме :pos2::pos2::pos2::pos2: