Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Влаекидис, од 7 натпревари победи на 6 и ја донесе титулата во Струмица.

cestita pobedata. tim sto si dozvoli 17 razlika da prokocka za 7 min ne zasluzuva da bide sampion.
ova se odnesuva i za strumica i za feni.
ali kako i da e imate golema sansa vo sabota da go osvoite peharot.
pozz

Ццц повеќето у градо мислат оти се игра у петок!
Треба да се залепат плакати веќе сите мислат оти у петок се играа.

Ццц повеќето у градо мислат оти се игра у петок!
Треба да се залепат плакати веќе сите мислат оти у петок се играа.

Е ако де, нека одат порано да си фанат место :)

ХАхаха малце ќе почекат ама нема везе ќе ги фанат најдобрите места хихихи :)

И на крајот пак ке ги збутат постарите лица .. АХХАХАХА

доста офф топици ајде...

Еве што вели Пупович за спорт ..........

Фиеста во Валандово

Струмичани не можеа да чекаат нивните миленици да се вратат дома. Веднаш по завршувањето на средбата голем број автомобили тргнале од Струмица да ги пречекуваат "зелено-белите". Валандово било местото каде ги пресретнале своите херои.

"Не можам да го заборавам тој момент. Очекувавме дека цела Струмица ќе слави со нас, но не и дека поголем дел од нив ќе тргнат да н$ пресретнат. Чувството навистина е неописливо. Само што влеговме во Валандово таму н$ чекаа голем број навивачи. Сум бил во многу земји, но Струмица никогаш нема да ја заборавам бидејќи станува збор за град кој навистина живее за кошарката" - вели Пуповиќ.

Комесарот Димишковски предупреди дека секој неспортски потег на последниот натпреар ќе се санкционира со празнење на гледалиштето, прекинување на натпреварот и регистрирање на натпреварот со службен резултат...

Па момци памет во глава..Ако ја сакате..К.К. Струмица...
Ова осебно важи за оние кои ќе дојдат по втор пат во животот во сала да гледат натпревар...семките се десно од влезот..

Точно Маркусе, заедно сложни до 2 титула !!!!!

Да направиме флаери како што правиле кавадарчани и да дават на секој што ќе влева на врата за да не фрлат.

Комесарот Димишковски предупреди дека секој неспортски потег на последниот натпреар ќе се санкционира со празнење на гледалиштето, прекинување на натпреварот и регистрирање на натпреварот со службен резултат...

Па момци памет во глава..Ако ја сакате..К.К. Струмица...
Ова осебно важи за оние кои ќе дојдат по втор пат во животот во сала да гледат натпревар...семките се десно од влезот..
Аха и јас ве замолувам...Ако го сакате клубот без инциденти...Ама според мене тоа ќе го решат кога нема да дозволат шишинја внатре и готово.:toe:

Аха и јас ве замолувам...Ако го сакате клубот без инциденти...Ама според мене тоа ќе го решат кога нема да дозволат шишинја внатре и готово.:toe:

После тоа што се случи не верувам дека ќе пуштат со шишиња... ќе цркнеме у саалта...

Eпа треба да претресуваат полицијата и да не дават од ресторантот да купуват сокови или да не ги фнесуват внатре :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom