Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Kavadarci Kultura Nula! Ovaa ne bese fer koga doagavme za kavadarci na cupot finale... policijata kjotek na nas naviva4ite za nisto nesto i eden 4ovek na edna cajkanka ja prasa (ZOSTO GI TEPATE) i taa veli Pa kaj se parite tamu e i Silata!! Ovaa li e kultura?

Da ne stane zabluda...Mnogu pati sum rekol deka i nie obicnite gragani vo Kavadarci stradame od glupata policija.Toa so se sluci na kupot nema vrska so gostoprimstvoto na kavadarcani.Da bese domene ili do bilo koj drug fan na Feni toa nema se da se sluci.Naprotiv ke bevte super prevcekani...:smir:

Da ne stane zabluda...Mnogu pati sum rekol deka i nie obicnite gragani vo Kavadarci stradame od glupata policija.Toa so se sluci na kupot nema vrska so gostoprimstvoto na kavadarcani.Da bese domene ili do bilo koj drug fan na Feni toa nema se da se sluci.Naprotiv ke bevte super prevcekani...:smir:
abe ostaj go neli gledas iskompleksiran e i plus nov clen e kako sakas da se ponasa

MILAN4EVER jas na Kajgana Forum sum zaclenan od 2006 god.. samo sto ovaa mi e nov nick i ne se zamaraf ovde so fudbal..basket samo za kanter go koristiv... jas se ve svakam ama toa na policijata ne i li4ase so pendraci na naviva4ite

MILAN4EVER jas na Kajgana Forum sum zaclenan od 2006 god.. samo sto ovaa mi e nov nick i ne se zamaraf ovde so fudbal..basket samo za kanter go koristiv... jas se ve svakam ama toa na policijata ne i li4ase so pendraci na naviva4ite
cim e taka ok e
koga ti si videl da go opravdame nie toa?
ali ako ste vie pravi luge ke ripnevte za da go spasite toa sto go tepaa
i sano edno ke kazam
A.C.A.B

МТВ за бензин пари немале,а Амир му рекол дека он ќе ги плател трошоците,само да има пренос

Во 20:00 започнува натпреварот нели? Да не закаснам.
Еее во 19:00 почнува ееее саа ке нема место, мислаах во 20:00 ај ојдех ццц пеза

ЕЛАТЕ ТАКА У КАВАДАРЦИ БЕ ДА ВИ ЕБЕМ МАТЕР НА СИТЕ

СТРУМИЧКИ ПИЧКИ

УАААААААААААА СРАМОТА ДА ВИ СЕ ПЛУКНАМ УФЕР ПЛЕЈОТ СО СИЛА УБАВИНА НЕМА БЕ ГОТОВО Е ФЕНИ ШАМПИО ФЕНИ ШАМПИОН ФЕНИ ШАМПИОН:

УАААААААААААА СРАМОТА ДА ВИ СЕ ПЛУКНАМ УФЕР ПЛЕЈОТ СО СИЛА УБАВИНА НЕМА БЕ ГОТОВО Е ФЕНИ ШАМПИО ФЕНИ ШАМПИОН ФЕНИ ШАМПИОН:

оди види дали сум надвор доста , доста со тие провокации и навреди!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom