Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знаеш како викат кога губиме тие имат среќа незнам шо незнам како не се фалете многу изгубивте голема разлика може вода да ни носите ќе видите дека оваа сега ја губат ФЕни у Кавадарци јас ви гарантирам ќе ве убиеме ако играт како тука шо играа нашите и треба да се стандарни + вие имате среќа Крстевски повреден Грнето казнето ви играме без 2 мн добри играчи...

abe taka ako gledas znaci feni moze da zagube od karpos sokoli so ovaa igra i vie se nadevate deka i u paris(ova kavadarci de:):):))taka ke igraat e ke vi kazam samo nesto
veruvajte deka nema da igraat taka dzurov nema da promase 10 trojki i samo dva poena da dade

abe taka ako gledas znaci feni moze da zagube od karpos sokoli so ovaa igra i vie se nadevate deka i u paris(ova kavadarci de:):):))taka ke igraat e ke vi kazam samo nesto
veruvajte deka nema da igraat taka dzurov nema da promase 10 trojki i samo dva poena da dade
Хаха немам коментар.. :pos::pos::pos::pos::pos:

Abe kade vi e Hristov???
Od kaa rece deka ke ide za Kavadarci go snema.Da ne e uste vo Kavadarci?
Izgleda mu se zaarni!

Abe kade vi e Hristov???
Izgleda mu se zaarni!

xristov e na ekskurzija niz makedonija :smir: a inace za utakmicata so govorate sreka zasluzeno pobedivme feni padnaa na atmosverata i tk da gledame se u sreda :smir:

Еј абе у Среда у колку саато играме да ми казе некој ?

Фала на информацијата .. :smir:

xristov e na ekskurzija niz makedonija :smir: a inace za utakmicata so govorate sreka zasluzeno pobedivme feni padnaa na atmosverata i tk da gledame se u sreda :smir:

Zasluzena pobeda na Strumica.Atmosverata bese super.A ako dozvolat da padnat na atmosverata togas ne se profesionalci.Kosarkarite ne se zalagaa.Publikata nema vrska so toa sto se sto pucnavte vleze...

Хехе, абе публиката имаше најголемо влијание. Друго е кога те пцујат друго е кога те бодрат.

Ако не е до публиката, тогаш зошто Струмица неможе да победи во Кавадарци ?

Хехе, абе публиката имаше најголемо влијание. Друго е кога те пцујат друго е кога те бодрат.

se slagam so tebe

Abe vo sekoj slucaj e vlijatelno,ali vo sekoj slucaj ne e resavacko ili klucno

Abe kade vi e Hristov???
Izgleda mu se zaarni!
Eve me be,samo sto se vrakam od ekskurzija.:helou: I pravo na forum...Iskren da sum me ubeduvaa site drugari da odam so nih na ekskurzija ne sakam da ja ispustam Strumica zosto vo srceto mi e i nema kako da ne ja gledam,MORAM !..No po dolgo molenje me ubedija,no ne ja ispustiv utakmicata ja gledam tamu i i se raduvav na pobedata...
P.S Da sum iskren,KAVADARCI e .....Kako naso Novo Selo...
P.S Samo Mazzaroti vrede:pos2: :pos2: :pos2:

Eve me be,samo sto se vrakam od ekskurzija.:helou: I pravo na forum...Iskren da sum me ubeduvaa site drugari da odam so nih na ekskurzija ne sakam da ja ispustam Strumica zosto vo srceto mi e i nema kako da ne ja gledam,MORAM !..No po dolgo molenje me ubedija,no ne ja ispustiv utakmicata ja gledam tamu i i se raduvav na pobedata...

Te svakam.Site protiv sopirnikot.Epa vidi.Kako so ti si ja sakas Strumica taka i jas si go sakam Kavadarci i kolku i da me ubeduvas deka e loso nema da ti poveruvam...Razbiras???

Да не мислиш Ramazotti пицеријата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom