Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Друже воа стварно не ти требаше, па немаше место на скалите кај да се седне не па столче да најдиш, не знам кај виде полупразна сала ти. :nesvest:
Имаше слободни столови тоа сакав да кажам кај нас кога се играше финале немаше кај да застанеш за да гледаш.Саат ипол одев порано за место да фатам :helou:

Абе може да имало некое празно место горе по ќошевите од кај шо ништо не се гледа ама тоа е оти цел народ седеше на скалите, важно беше у средината да се биде и да гледаш шо подобро, инаку ја вчера отидов уште пред да ги отворат вратите и си фанав добро место. :)

Имаше слободни столови тоа сакав да кажам кај нас кога се играше финале немаше кај да застанеш за да гледаш.Саат ипол одев порано за место да фатам :helou:

Ако бил Столето на утакмица, прашајте го се ке ви каже. Салата беше исполнета максимун имаше само 3-4 празни столчиња во ложата, оти биле планирани за некои "големци" ама не дошле, скали, галабарски простор се беше исполнето до даска. Исто така добра атмосфера, која да си во сала, и да си пред тв не е исто 1:1 000 000 е:smir:.

Тука имало лее некојпат празна сала на такви утакмици? или полупразна? искрено лозарите ги дадее на тв беете негде 30-35 се виде убаво..
i so ima vrska kolku dusi sme koga celo vreme navivavme za razlika od ajducite 10 minuti peat 17 odmaraat:jaj:
ili pa sea kako na rk tikves-rk vip za opstanok se borea dvete ekipi
majmuni bea 3 pati poveke od nas ali mu pokazavme sto e navivanje gi rasturivme ednostavno ne znaea sto mu se slucuva salata pukase od nas iako bevme pomalce od 40 dusi
pa vidi ti sea sto e podobro dali da se ode familijarno u navivacka grupa kako majmunite ili da odat luge koi sto ke navivaat i sakaat da navivaaat a ne samo da vlezat bez pari
ta i na seta taa edni nasi ludaci znameto na majmuni mu go drpnaa

Ajmo Strumicaa, samo taka.Samo da ne bide istoto scenario u Kavadarci kako prethodnite utakmici.

Ајде честита,заслужена победа. Гледам Маркус пак нешто ти се криви кфм

Ајде честита,заслужена победа. Гледам Маркус пак нешто ти се криви кфм
Нормално само во Македонија и Дизниленд..можеш да видиш генерален спонзор на КФМ(репрезентацијата), Претседател на УО на КФМ, и претседател на клуб да биде еден човек..Во тој случај првенството е силувано како белкиња во Јужна Африка...
Судиите синоќа ни досудија технича оти Кадија со половина стопало газеше во теренот..во момент кога Рајковиќ како рибар беше длабоко навлезен..ама него само го тргна со раката..Одлуката беше чисто да се опипа пулсот да видиме дали Фени дава знаци на живот..само што уште од лани беа мртви..

Абе Ефенди се глупира само,изиграва циркузант пред Пано(Панајотис). У Кавадарци 3 го пцуеја,се заврте и он ќе пцуе. Тешка будала е

Kon-AN напиша:
Abe prijatele ... ne bev pisal dolgo vreme i samo gi citav postovite ama moram da ti odgovoram:
1. Strumica e najkaznuvan tim ovaa godina vo ligata, Pupovic, Bosnjak, Grne, Latovic...zosto???? Ne mi zbori deka nema pozadina , koga Feni e sponzor na KFM i celo vreme se vrtat rabotite za da maksimalno se onesposobi Strumica! E sega, na KFM im bese jasno deka Feni i Strumica ke igrat u finale i se trudat i KFM i sudiite da ja paraliziraat Strumica na sekakov mozen nacin. KFM ne sakat da go ispustat AMIR - ZLATNATA KOKOSKA i mu go dudlat celo vreme...
2. U Kavadarci mavnaa li sise nakaj sudijata ... mavnaa ...iiii???? NISTOOOO.... U Strumica za 3 semki ako majnat nakaj sudijata odma sudiite i delegato se zakanuvat deka ke ja prekinat utakmicata, navivacite na MZT neli pauziraa oti publikata ne bese "na nivou" .... epa treba barem malku da ima ednakvost be prijatele ... taka apla se gleda i od satelit deka se teglat rabotite na edna strana.

vo pravo si koga se bunis zosto feni ne e kaznet zaradi frlanjeto na sise po sudija. NO ke gi kaznea poveke dokolku sudijata se odlucese da go prekine natprevarot barem na 5 min (kako sto e slucaj u aerodrom sekoja utakmica, za drugite tereni ne znam). ako ima kazni treba tie da bidat ednakvi za site ekipi. ne mozea KFM za nekoj da bide majka, za nekoj makea. ovaa godina bukvalno site ekipi bea kazneti kade sto normalno oagase publika (mzt, strumica, amak i pelister), osven FENI. P.S. da se razbereme feni ima super ekipa i zasluzeno e vo finale

Kon-AN напиша:
Mislam oti psiholoskiot tovar ke im go simnat sudiite :):):) kako i sekogas... pa taka malce oni, malce sudiite ... i ne daj boze pak da se povtori da izgubime u poslednite 100 sekundi :):):)
BTW - Pozdrav do tebe i Strumiks

Фала, поздрав и до Тебе!
А инаку...има мајка, но има и маќеа во македонскиот спорт...не само во кошарката...
Туку ај, да направиме еден брејк во Кавадарци.

btw. Штета што неможам да одам за Кавадарци кога ќе играме таму...

So malo zakasnuvanje...Cestita pobeda sosema zasluzena.Definitivno ocekuvav vakvo nes.Sepak ne pobedivte vo samo edna cetvrtina

Дај да организирме едно комбе да ооме до Кавадарци шо викате а? (У вторник или у среда ко ќе играме да не помислете за денеска нa излеване :):))

И на мене тва ми беше предлого, али ај ќе видаме до Среда има време.

Ако се собераме доволно , одаме ...

20 души ако неможеме да се собереме и.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom