Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
decki ne e moa rabota da se mesam ama bosnjak promasi dvocekor sam pred kosot. da ne bese pupovic ili latovic kos nemase da dadete. a ukrade topkata na popovic i go promasi polozuvanjeto. a rakata mu bese prevrzana so maliot prst

Сака да направа играјач од него, абе ај оште сум разочаран, ного топки изгуби Бошнјак.

Абе брат не се права играч со скршена рака и со гипс кажи речи до лактот. Тоа е сериозна повреда а Бошнак беше минимум 25 минути во игра.

Кога не му беше скршена раката немаше толку минутажа одколку што имаше денес. Знам дека е играл за Кадија во Црна гора, ама сега овој не треба да претерува да го форсира толку.

- За играта на Димче Тасевски незнам што да кажам освен еден збор...КАТАСТРОФА. Ниту една тројка не погоди, а и слаб беше во одбраната.

Дарко Соколов ...Просечен натпревар, украде 2-3 топки ама не беше во неговиот препознатлив стил.

Тимче Богоев ... Бетер од Тасевски. И мислам дека сите лични што ги промаши беа пресудни за овој натпревар .....

Дамир Латович ... ЅВЕРИШТЕ ! Само он беше на највисоко можно ниво, и во првиот дел се што мавна кон кошот се влезе. Едноставно Латович е заслужен за тоа што не изгубивме со голема разлика.

Милан Пупович ... Добар беше Пупето, добро се снаоѓаше под кошот, и имаше некои украдени топки така да добар солиден беше.

Тони Грнчаров ... Не ми остави некој посебен впечаток, слабо нешто ми одигра во одбраната.

Крстевски ... Иако не одигра многу солиден беше, барем требаше да има поголема минутажа од Бошнаќ.

Тоа е тоа, изгубивме но тоа не значи ништо. Продолжуваме понатаму.

Е сега се намалија шансите за одбрана на титулата!?!?Некако 3/4 многу слаби бевме и стварно не ми е јасно што играше вечер Бошњак!??!Не знам што да кажам, да се надеваме дека ќе успееме да надокнадиме,ама ќе биде многу тешко

luge prviot del latovic bese u senka na pupovic ama sea u vtoriot del otkoga go kaznaa pupovic latovic navistina se pokaza kako golem igrac. spored mene samo latovic i pupovic vi se na nivo drugite-begaa od topkata. 3 pati vi istekoa 24 sekundi bez upaten udar kon kosot.

Абе брат не се права играч со скршена рака и со гипс кажи речи до лактот. Тоа е сериозна повреда а Бошнак беше минимум 25 минути во игра.

Кога не му беше скршена раката немаше толку минутажа одколку што имаше денес. Знам дека е играл за Кадија во Црна гора, ама сега овој не треба да претерува да го форсира толку.

- За играта на Димче Тасевски незнам што да кажам освен еден збор...КАТАСТРОФА. Ниту една тројка не погоди, а и слаб беше во одбраната.

Дарко Соколов ...Просечен натпревар, украде 2-3 топки ама не беше во неговиот препознатлив стил.

Тимче Богоев ... Бетер од Тасевски. И мислам дека сите лични што ги промаши беа пресудни за овој натпревар .....

Дамир Латович ... ЅВЕРИШТЕ ! Само он беше на највисоко можно ниво, и во првиот дел се што мавна кон кошот се влезе. Едноставно Латович е заслужен за тоа што не изгубивме со голема разлика.

Милан Пупович ... Добар беше Пупето, добро се снаоѓаше под кошот, и имаше некои украдени топки така да добар солиден беше.

Тони Грнчаров ... Не ми остави некој посебен впечаток, слабо нешто ми одигра во одбраната.

Крстевски ... Иако не одигра многу солиден беше, барем требаше да има поголема минутажа од Бошнаќ.

Тоа е тоа, изгубивме но тоа не значи ништо. Продолжуваме понатаму.

брат, бошнјак изиграја 11 минути (така пише на страната на КФМ) исто и Крстевски, а направи повеќе грешки од него.
Е сега за Болдираново, Пуповиќ може и многу подобро, мислам дека на Кол му се оставаше многу слободен простор.
А Грнчаров, поразочарувачки не сум го видел, не само во одбрана, абе и напад катастрофа. Кога ги читав постовите дека ќе си оди од Струмица, си викам еее абе шо ќе праваме, некој квалитетни играчи ќе си одат, ама после тоа денес, ааа нека си оди, не е на исто ниво што беше како лани, или кога играше за Осигурување.

Се на се,не е до тренерот, треба играчите малку да се симнат на земја.

На вечерашната утакмица тотално потфрлија Грнето и Тасовски!!Богоев мора да си го среди шутот(многу прмоашени лични)!!

да да не е до тренеро премети се тфа до играјачитеее

брат, бошнјак изиграја 11 минути (така пише на страната на КФМ) исто и Крстевски, а направи повеќе грешки од него.
Е сега за Болдираново, Пуповиќ може и многу подобро, мислам дека на Кол му се оставаше многу слободен простор.
А Грнчаров, поразочарувачки не сум го видел, не само во одбрана, абе и напад катастрофа. Кога ги читав постовите дека ќе си оди од Струмица, си викам еее абе шо ќе праваме, некој квалитетни играчи ќе си одат, ама после тоа денес, ааа нека си оди, не е на исто ниво што беше како лани, или кога играше за Осигурување.

Се на се,не е до тренерот, треба играчите малку да се симнат на земја.

Јебига шо биде биде веќе не можаме ниа ништо да направаме, освен со повеќе акл наредната утакмица.

Е сега за Богоев прочитав понадоле кога ги маваше слободните, абе врска да се нема се некој такви топки параболи ги мава од високо и кога промаши последната баш клучната срцето ми се скина, али јебига то е то.

Шо се занесува тренеро толко ќе го пушта Крстовски да играа Крстовски врска нема,и тај Бошњак и така е ного јак па и повреден го пушта да играа цццц.Ако не ја освојат титулата Струмица ништо не прават треба да се врати тој грчкиот тренер (Стратус мислам дека се викаше).

Јебига шо биде биде веќе не можаме ниа ништо да направаме, освен со повеќе акл наредната утакмица.

Е сега за Богоев прочитав понадоле кога ги маваше слободните, абе врска да се нема се некој такви топки параболи ги мава од високо и кога промаши последната баш клучната срцето ми се скина, али јебига то е то.

За се друго е супер, ама за шутирање е леле мори мајко, кога шутира треба да се молиме да погоди.

Шо се занесува тренеро толко ќе го пушта Крстовски да играа Крстовски врска нема,и тај Бошњак и така е ного јак па и повреден го пушта да играа цццц.Ако не ја освојат титулата Струмица ништо не прават треба да се врати тој грчкиот тренер (Стратус мислам дека се викаше).

Odejte veke site vii u kurac so posle sekoj poraz go krivate trenero, trenero nee super , neli gledate veke oti igracite i sami si se krivi posle sekoj poraz ama na vas vee najlesno da kazate trenero e kriv , so da naprava trenero ka ne im ode na igracite , samite igraci psihicki pagat vo 2 roto poluvreme Kadija se obide so sekakvi kombinacii da gi vrati vo igra da gi vrati na patot kon pobedata no ne odase toa e toa, i dosta veke so toa trenero e kriv ta trenero.Faktot deka Kadija e bil trener na Buducnost koga e igrala vo evro ligata dokazuva deka Kadija e odilcen trener, i kako i da e vo eventualno finale Strumica-Feni , Feni ke padne barem ednas na domasen teren , ednostavno mora. pozz

Првата утакмица у плејофо ко ќе играме со Фени там ли се игра или тука?

Првата утакмица у плејофо ко ќе играме со Фени там ли се игра или тука?

Tama se igra prvata utakmica i plus toa veke imat pocetna prednost od 1-0 sprema nas , taka da ako saka strumica da gi vrati sansite na nejzina strana za odbranuvanje na sampionskata titula ke mora barem ednas da pobedi vo Kavadarci no i pod uslov da ne izgubi ni ednas vo Strumica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom