Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Столе топ е песната а ? :)

Ок нема проблем .. и јас треба некои песничиња да ти пратам знаеш од кој ... :D

stojane imas li ga pes...a ?

Од,преги јас слушам 500 пати,едноставно супер е ПЕВЛИВА,народот ќе ја научи,само еден нов тренер и најдобри ќе сме:vozbud: :vozbud:

ke se nauci samo trenerot da si odi so nego ke se upropastime
poz..

Од,преги јас слушам 500 пати,едноставно супер е ПЕВЛИВА,народот ќе ја научи,само еден нов тренер и најдобри ќе сме:vozbud: :vozbud:

Јас го имам текстот, ама не и го знам ритамот уште.

Ајде влеви на мсн да ја пратиш.

e stole site te cekat na msn da ga pustas pes... ajde vleviii eeee

Ај ако може ставете ја на rapidshare песната и пратете ми го линкот на пп.

Фала. :smir:

И тој што ке ја uploadira нека ја прати и на мене или па уште поарно нека го постира линкот овде ако е дозволено:)

Постирај тука бе линк... да га слушаме сите... и да видам дали е крадена шо ке кажат пак! позз

Песната ке биде поставена утре на веб сајтот на ајдуци , па кој сака да ја даунлоадира ке има можност од таму...

Нов тенер?!?!? Христов што те спопадна ..Ова е чудо од небесата овој прогледа е ..Христов..сега јас би требало да настапам во твој стил..
"Дали си ти нормален..јас верувам во Јоцо ..тој е најдобриот мајмун, на светот..ние го имаме најдобриот тренер, ќе видите вие"..бла бла бла..
Изгубивме Куп титула, и неколку натпревари додека да се доквакаат дека Јоцо е просечен трнер за екипа како што е сега Работнички..ццц
Ама не е се готово, уште може да се исправи грешката..

Јоцо велеше дека ке освои 2 титули со Струмица ... и ако не освоил 2 титули си одел .. Па што чека уште овде тој мајмун .. ГО ЗАГУБИ КУПОТ И АЈДЕ НЕКА СИ ОДЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom