Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сега можеш вазелинче да си земеш и да му одиш на Јоцо на гости :)
Чим ти е толку симпатичен и голем тренер де...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: немој бре така ваши луѓе сте ееееееее ДА ВИ ЈА ЧЕСТИТАМ ПОБЕДАТА АМА СТЕ ГИ ЗДРОБИЛЕ ЛЕЛЕ...

Сега можеш вазелинче да си земеш и да му одиш на Јоцо на гости :)
Чим ти е толку симпатичен и голем тренер де...
Ајде бе,не ме замарај ти.Оди сега и лижи им го на АЕРОДРОМЦИ...Сега можез да наполниш топла вода и да одаш да му ги измиеш нозите...СТРУМИЦА ШАМПИОН !!!!!!!!!!

Не,бе не е за тебе.Ама ајде нека е,не сакам да си расипувам...50 Разлика во "Неосволивтата Плава Дворана".

Си беше една плава дворјана и беше неосвојлива, ама дојдоа струмичани и и ебаа мамата.:pos2::pos2:

A so mislas cudno lee...mi ke ode :pos2::pos2::pos2: od so go saka tolko :) Salam se...Bravo za Strumica , Sram za MZT :) Inace koj znae poedinci koj bile najdobri? da pogoduvam? Tasovski i Pupovik?

hahaha sega uste nekoo informacija da stigne deka nekoj nas igrac e dadel edno 60 kosa :) :pos2: :pos2: :pos2:

sj strumiks da te ebam i staroto magare...znaes sto eden den ke si go dobies vo salata..pola ajducite ti go imat merako....osti deteto na mira....sto ti e joco kriv na sekoj post protiv nego si...ebate staroto drtalo..STRUMIKS ANTIAJDUCI:@:@:@ ke te poserame eden den imaj go na um tva...pozz do site osven do strumiks.....sega mozes slobodno da me baniras kopile
Хохохо,Браво Брате.

И карпош соколи сега ќе слават, оти и они не се добиле толку голем пораз. хахахахах

абе сега кога играме со АМАК во купот во Кавадарци ?

oooooooooojjjjjjjjjttttttttttttttttt aj ne sme jaki ee u aerodrom polna cela sala i plus femily da gi tepas na mzt 50 RAZLIKAA HEHEHEHEHE strumica se strumica heheheh

STRUMICA SAMPIONI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom