Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
dobro ama ce ima edno 70-80 dusi okolu vas nema da mrdnite

Ќе ги добиеме и во Кавадарци сто посто, во екипата сега атмосферата е на највисоко можно ниво, сврзивме 5 победи под ред, сега е на ред разнишаниот МЗТ кој изгуби дома од Пелистер.

Абе убичемо ги.:helou:
povtorno pocnuvate da provocirete ali ce vi kazam naj iskreno ce mi bide mnogu milo da stignite do finale i da igrate so nas inace ce mi bide krivo ako ispadnite od kupot navistina oti imate tezki protivnici Amak posle i Pelister

povtorno pocnuvate da provocirete ali ce vi kazam naj iskreno ce mi bide mnogu milo da stignite do finale i da igrate so nas inace ce mi bide krivo ako ispadnite od kupot navistina oti imate tezki protivnici Amak posle i Pelister

Ако се провоцираш од тоа, што да кажам па за друго. Не кажав никаква провокација, едноставно сум голем оптимист и мислам дека ќе ве победиме и во Кавадарци.

Смирете страст помина она што беше и беше некои слават некои тагуваат ама не е завршено ништо каде е Јуни месец наму има време можеби и некоја екипа од втор план да изненаде ништо чудно.

Купот е посебно натпреварување од првенството се играат три (макимум)натревари за неколку денови...ќе има и поголеми изненадувања од ова што го очекувате како финале..
Струмица-Фени..не е загарнитрано финале..

Купот е посебно натпреварување од првенството се играат три (макимум)натревари за неколку денови...ќе има и поголеми изненадувања од ова што го очекувате како финале..
Струмица-Фени..не е загарнитрано финале..

Апслутно си во право има и други екипи освен Фени и Струмица еден Фершпед силен Амак имаме оваа година никој не треба да се потцене тука да не го забораам и Мзт е само Неготино е ауцајдер и Вардар барем јас така мислам ама се е можно топка е се врти.

Апслутно си во право има и други екипи освен Фени и Струмица еден Фершпед силен Амак имаме оваа година никој не треба да се потцене тука да не го забораам и Мзт е само Неготино е ауцајдер и Вардар барем јас така мислам ама се е можно топка е се врти.

Се сложувам со тебе. Еве како пример земете го минатогодишниот куп. И сами знаете што направија Вардар и Карпош осоколените лани на купот и се ке биде јасно..

Dosta ne se karete veke , kupot se igra za 10 dena znaci ima vreme pa ke vidime sto ke bide inaku mozno e da ima iznenaduvanja pa taka moze da se sluci i Feni i Strumica da otpadnat uste 1 vo kolo bidejki i 2 ta tima imaat nezgodni protivnici i plus toa se igra samo eden mec i ako ne im trgne na Feni ili Strumica se moze da se sluci , pa zatoa da ne se zaletuvame mnogu mnogu :) A za kupot sekako doagame 3,4 avtobusi mozebi i poveke samo da stigneme do finale i plus luge sto ke doagaat so svoi vozila ke bide interesno.

pa uste koga panajotis bese na klupata se znaese deka ce izgubime. sea za kupot ce viknime 2 lozari nad loza so ce go pcuat panajotis,2 pozadi na strumica klupata da gi pcuat igracite i na krajot kako slag na tortata iame eden dogovor so obezbeduvanjeto za kupot taka da poarno da ne idite
So imas be dogovoreno,abe dzabe e mozebi vie ke napravite gluposti,no da znaete na kraj igracite se tie koj resavaat za se.:toe: :toe:

Viktoranius sto znaci ova :smir:
mala grska prethodno se izvinuvam.

ЛОЛ е што е тоа де ај објасни ми ? Една обична ШАЛА.

А каде сум напишал на пример Јоцо е тапа тренер, не го бива, нека си оди. Никаде не сум напишал такво нешто, а тоа за атентатот беше шала, како што на шала зборувај оти ќе ве убиеме:pos2:

Кога ке ги видам судиите против Мзт ми доага да се фрлам од прозорецот,зарем е тоа можно повторно Зоран Златевски.....Ке суди и Јовица Крстевски,ке биде интересно со Пупович,бидејки тој ја донесе одлуката Пупович да биде исклучен...И сварно незнам зошто толку касно се
игра утакмицата во Сабота...:tapp: ..:Ми се јаваија,и така ми рекоа во Сабота во 19:00,Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Антонио Теофиловски.:nesvest:

Кога ке ги видам судиите против Мзт ми доага да се фрлам од прозорецот,зарем е тоа можно повторно Зоран Златевски.....Ке суди и Јовица Крстевски,ке биде интересно со Пупович,бидејки тој ја донесе одлуката Пупович да биде исклучен...И сварно незнам зошто толку касно се
игра утакмицата во Сабота...:tapp: ..:Ми се јаваија,и така ми рекоа во Сабота во 19:00,Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Антонио Теофиловски.:nesvest:

Епа не е можно пак овој Златевски да му е*ем мамето. А зошто во Сабота ? Не ли се игра веќе среда - сабота ?

Епа не е можно пак овој Златевски да му е*ем мамето. А зошто во Сабота ? Не ли се игра веќе среда - сабота ?
Така ми рекоа,утакмицата во сабота во 19:00,мислам дека не сум грешка...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom