Radical Boy
Говнојадец
Боби полицаецот бил во афера со Елена аеродромката.:pos2:ѓ
И немој да му се смеете веќе, се покажа дека има девојка АЈТ !
А тројцава личности ископлексирани се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби полицаецот бил во афера со Елена аеродромката.:pos2:ѓ
Abe Dimitar osti go sega,fraer e si fatil ZENSKA :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Кавадраци е град у пи*ку матер. Мислиш дошол некој од Лондон да ни кажува, а тоа некој пољопривредник искористил Интернет за сите....Ах Груевски што ти требаше
Христов абе нели девојка имаше, што туку се самозадоволуваш на мене. Оди у ВЦ на памтенка удри го на неа еднаш, доста самона мене го дркаш
Еј Анус, кажи им и на овие што е ископлексираност, може некој не прочитал и не ти се изнасмеал вчера :pos2:
Abe Dimitar osti go sega,fraer e si fatil ZENSKA
ne sum znaela fala sto mi kazaБоби полицаецот бил во афера со Елена аеродромката.:pos2:ѓ
imas devojka be ?????? ne si kazal !!!! da znes sega vepar ke ti se naluti posto zaedno ne brkate zenskiКојзнае колку тешко тоа тебе ти падна, ти останав неостварена љубов. Сакаш слика да ти пратам, да можеш и визуелно да ме гледаш кога ке си го онакваш? Доста само на букви го, за тебе и отстапка би направил, и би ти пратил слика.
А да ве прашам, некој знае што е ископлексираност? Вчера В....Анус ми кажа, ама касно беше изморен бев, заборавив, па ако може уште еднаш да ми каже, ке му дадам зеленко ветувам :pos2:
Oh bre boze,ne ti e lesno.Slika od tebe :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .Prati i na Elena:pos2: :pos2:Којзнае колку тешко тоа тебе ти падна, ти останав неостварена љубов. Сакаш слика да ти пратам, да можеш и визуелно да ме гледаш кога ке си го онакваш? Доста само на букви го, за тебе и отстапка би направил, и би ти пратил слика.
А да ве прашам, некој знае што е ископлексираност? Вчера В....Анус ми кажа, ама касно беше изморен бев, заборавив, па ако може уште еднаш да ми каже, ке му дадам зеленко ветувам :pos2:
aloooo on ne znae sto e polo trejd ne bil roden togasМзт Boss Скопје
Мзт Скопје 2000
Мзт Хепос Скопје
Мзт Фон Скопје
Копмарација (за В....АНУС компарација значи споредба)
Струмица Табак
Македонија 91
ПОЛО ТРЕЈД
Струмица 2005
Колку време постоите? Колку тима имате, што имиња сменивте? Ти најде хуморески да правиш од Фон?
Ај потсети не што значеше поимот ископлексиран уште еднаш, жити Поло Трејд :pos2:
imas devojka be ?????? ne si kazal !!!! da znes sega vepar ke ti se naluti posto zaedno ne brkate zenski
Џабе е, вируси ви фати фан клубот, исто како кај нас вчера, треба некој салам антивирус за ова да го исчисти од тука.