Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
шо тресаш ти бе, хехе хехе ти да не знааш какви спонзорства има Струмица, шо има врска спонзорството со ривалството, точно дека фершпед има најјак спонзор од сите, ама мислам дека за едно ривалство се гледа играчкиот квалитет на екипата.

Хехе од фени поголеми спонзорства нема никој каков фершпед, каков Мзт а непа ли струмица што неможат да си купат центар

ajde gledaj si go tamu feni i nemoj mnogu da zboruvas za drugite ekipi . Ke vidime vo vtorata polusezona sto ke se sluci,koga ke stane feni sampion togas provociraj sega ne

Прво да се разбериме не провоцирам ништо тоа е само свое мислење. Како што вие мислите за струмица така и јас мислам за Фени, а времето ке го каже своето

Новиот играч центарот е тапа .

Прво да се разбериме не провоцирам ништо тоа е само свое мислење. Како што вие мислите за струмица така и јас мислам за Фени, а времето ке го каже своето
A да одиш таквите мислења да ги изразуваш на темата за Фени а не за Струмица...може ли....?!?!?
По која основа даваш мислења за Фени..на погрешна тема..и викаш дека не ПРОВОЦИРАШ....

A да одиш таквите мислења да ги изразуваш на темата за Фени а не за Струмица...може ли....?!?!?
По која основа даваш мислења за Фени..на погрешна тема..и викаш дека не ПРОВОЦИРАШ....

Ок се сложуам пишам и на фени, ама сеа ви се нервирате зошто немате спонзор како Фени :pos2::pos2: Не е за нервоза реков времето ке го каже своето...

ej lozar dali mislis za strumica ili za pelister bidejki od strumica si zamina samo delic a za centar ne mu se sekiri ke se donese a mozno e i da se donese use eden plej taka da razmisli malko dali strumica nema pari ako nemase mislas li oti ke ostanea igraci kako bosnjak,pupovic,tasovski,sokolov,grne ili pa mozebi tie igraci igraat za bes pari pozz

ej lozar dali mislis za strumica ili za pelister bidejki od strumica si zamina samo delic a za centar ne mu se sekiri ke se donese a mozno e i da se donese use eden plej taka da razmisli malko dali strumica nema pari ako nemase mislas li oti ke ostanea igraci kako bosnjak,pupovic,tasovski,sokolov,grne ili pa mozebi tie igraci igraat za bes pari pozz

Мислев за Пелистер дека дозволи да си заминат појаки играчи, а влезија послаби добра е што успејаа да го задржат Станкович иначе ке можеа да се рамнат со Карпош Соколи. Знам дека центар дојди во Струмица ама колку има разбирање од косарка не сум запознат, зошто и ви самите си кажувате дека не бил мн добар pozz

Abe taj noviot nema pojma eej.Tomco za nego e ...Za dzabe mu go sramuvase dresot T.Sokolov:pos2:
Latovic izigra dobra utakmica,Tasovski isto taka.

Na proba e,se nadevam deka upravata uste denes ke mu plati da si odi...
Upravata pocnuva da me iznenaduva se uveriv deka znaat kakvi igraci kupuvaat koga gi donesoa Pupovic-Bosnjak-Latovic,no sega me izneaduvaat.I sega sam se prasuvam dali ovoj igrac vredi nad 500 evra...:tapp:

bree so d akazam za taj novio deneska go gledah kti izguben slucaj e treba da se majne c c kalpazan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom