Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aha utre vo 18:00.A utre li ke igrame so Amak ? :uvo:
Heh.Hristov ti od kaj doznavas ???? :smir:
Oh bre boze,esensi prvak i sampioni ste pravo a?koj sampioni za feni li vikas. pozz
Oh bre boze,esensi prvak i sampioni ste pravo a?
Ke vidime za toa koj ke bidat sampione.:smir:
De de strpi se uste 1 mesec.:smir:Купот сигурен сум дека ние ке го освоиме, нема шанси да ни ја земите титула од сред Кавадарци. А за кој ке биде шампион мислам дека ке биде по закачено ама ако продолже Фени со ваква игра и ваков скор голем оптимист сум дека ке ви ја земиме титулата.
Купот сигурен сум дека ние ке го освоиме, нема шанси да ни ја земите титула од сред Кавадарци. А за кој ке биде шампион мислам дека ке биде по закачено ама ако продолже Фени со ваква игра и ваков скор голем оптимист сум дека ке ви ја земиме титулата.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Сакаш ли јас и ти да направиме еден компромис?
Ќе направиме вака..........Јас викам оти Струмица ке зема двојна титула, ти велиш Фени ќе го зема купот. Ако успее Фени да зема една титула оваа година јас лично ке ти се извинам на тебе тука во јавноста, и веќе нема да влезам на форумот, а ако победам јас ти ке си ја затнеш таа муцка лозару со тапија, за да не ти ја ставам тапијата во гз.
Не провоцири.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Ziv humor si ej:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: