Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа кој друг бе брат, он ве вади коа губите со тие негови тројки, ама не успеа да ве извади со Фени, факт е тоа, се трудеше дечкото ама џабе, немате кошаркар за одлучувачки моменти
Abe ajde ne se glupiraj.Cela igra se bazirala na DimeЕпа кој друг бе брат, он ве вади коа губите со тие негови тројки, ама не успеа да ве извади со Фени, факт е тоа, се трудеше дечкото ама џабе, немате кошаркар за одлучувачки моменти
Струмица купиле 2 центари по се изгледа, ама не се знае уште така слушнав.
Едит- На проба биле во тимот, тренирале, еден од нив ќе остане.
Tuka se ... tuka treniratГуд њуз... Ај ка ке се знае кој ке остане пишејте обавезно, кој е шо е... А сега тука ли тренират или у Грција се на подготовки (зачујах оти там ќе одиле)?
Струмица купиле 2 центари по се изгледа, ама не се знае уште така слушнав.
Едит- На проба биле во тимот, тренирале, еден од нив ќе остане.
Како што знам преоднио рок заврши вчера, па сега ќе има ли право Струмица да ангажира нов играч надвор од преодниот рок.
Треба еден плеј да се зема.
Za domasni e zavrsen rokot i e zemen KARAMANOLEV. Jas ne znam so ocekuvate vie SPANULIS ili PAPALUKAS da dojde?Како што знам преоднио рок заврши вчера, па сега ќе има ли право Струмица да ангажира нов играч надвор од преодниот рок.
Треба еден плеј да се зема.