Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe tocno e toa ni treba i eden play ama koga mora ke igra i Darko a i nekogas i Grne.Play nema da zima Strumica barem jas taka znam samo ke se se zema eden centar od Srbija.
Pozz.

Кого и да земете исто ви се фаќа, цела игра ви се базира на Димо Тасовски, он да не е, живи изгоревте.

мислам дека си во заблуда брату, првата полусезона иако ДИМЧЕ ТАСОВСКИ е кош машина(сакал тоа некој да го признае или не човекот е најдобар поентер во мак. кош. лига-убиствен шут од надвор+одличен влез кон кошот, во играта еден на еден ненадминлив) впечаток е дека неговиот потенцијал не беше доволно искористен

се надевам дека со доагањето на Јорданчо Давитков, ДИМЧЕ ТАСОВСКИ ќе си ја добие заслужената примарна напаѓачка улога во играта на КК СТРУМИЦА

Епа кој друг бе брат, он ве вади коа губите со тие негови тројки, ама не успеа да ве извади со Фени, факт е тоа, се трудеше дечкото ама џабе, немате кошаркар за одлучувачки моменти

Епа кој друг бе брат, он ве вади коа губите со тие негови тројки, ама не успеа да ве извади со Фени, факт е тоа, се трудеше дечкото ама џабе, немате кошаркар за одлучувачки моменти

На Тасовски да му тргне со тројките, никој нема да се спаси од Струмица... А и Богоев е добар за бушење, само уште шутот да си среди... вака како што шутира сеа си мислиш лубеници мава :P:

Струмица купиле 2 центари по се изгледа, ама не се знае уште така слушнав.

Едит- На проба биле во тимот, тренирале, еден од нив ќе остане.

Abe ajde ne se glupiraj.Cela igra se bazirala na Dime :tapp: Ako se bazirase cela igre na Dime nemase Pupovic na utakmica da ima po 20 poena,Bogojo po 15-16,Darko po 20.Ne raskazuvaj prikazni ovde,a i ne leti mnogu visoko koj i da vi dojde dzabe vi e,oti da znaes ke padnes mnogu nisko.

Гуд њуз... Ај ка ке се знае кој ке остане пишејте обавезно, кој е шо е... А сега тука ли тренират или у Грција се на подготовки (зачујах оти там ќе одиле)?

decki zs dime tasovski u kavadarci na utakmicata so feni kos ne mozese da dade? zs marjan gjurov go pikna u maliot dzep

Нема врска не дави безвеза информаци вчера у 9 : 30 бех на нивнио тренинг нема никој нов шо тренире , како шо кажа христов само еден центар лагат да зимат ама саа оште ниште немат земано ни за проба .

Како што знам преоднио рок заврши вчера, па сега ќе има ли право Струмица да ангажира нов играч надвор од преодниот рок.
Треба еден плеј да се зема.

Како што знам преоднио рок заврши вчера, па сега ќе има ли право Струмица да ангажира нов играч надвор од преодниот рок.

Завшри чера. Знам Караманолев се врати, а за други измени немам слушнано, а по се изгледа нема ништо друго =)

Za domasni e zavrsen rokot i e zemen KARAMANOLEV. Jas ne znam so ocekuvate vie SPANULIS ili PAPALUKAS da dojde?
Za stranci moze da se kupat i po zavrsuvanjeto na preodniot rok.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom