Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Eve jas ke vi kazam se.
Klubot Strumica ne planira zasiluvanja vo preodniot rok,ke se donese samo eden centar i gotovo ne ni trebaat poveke igraci :smir: Na 1 gi imame :Bogojo-Darko-Cvetkov,na 2 Grne-Bosnjak-Darko,na 3 Viktor-Dimce,na 4 Latovic-Viktor,i na 5 Pupovic-i eden nov centar sto 70% ke bide od Srbija.
Pozz.

So dusa ja cekam utakmicata so Mzt :smir: Bi bilo interesno da dojdat povtorno F.A.A imam i druga pricina bi sakal da vidam kako funkcionire recisi noviot Mzt,so mnogu novi iminja,a namjmnogu bi sakal da vidam kako igra Rajs.
Pozz.

А ако може информација кога ќе биде ако знаеш мислам?

Hehe,sega ke vikat nemaat pari :toe:

Не нема да викаат дека нема пари парите се штекаат за поинтересни локации како Кавадарци и Битола места каде што не сме биле..а за Струмица не се секирај ке и дојде и на неа годинава пак...

Не нема да викаат дека нема пари парите се штекаат за поинтересни локации како Кавадарци и Битола места каде што не сме биле..а за Струмица не се секирај ке и дојде и на неа годинава пак...
:pos2: :pos2: Dojdete,dojdete.

Еве едно клипче да видиш како игра рајс...:smir:

До дека не го видам во живо како игра,после неколку утакмици,е тогаш ќе правиме муабет:wink:

Go falat toj Kurits Rays i ja gledav klipovi od nego na youtube ama da vidime sto ke pokaze ovde... inaku vo strumica se vrati kosta karamanolev.

:pos2: :pos2: Dojdete,dojdete.

Бевме и што ако бевме. Ве надвикавме иако бевме на сразмер 1:50 иако губевме цело време 20 разлика. Знаеш, се прашувам како моежел Господ да пушти дете на овој свет со толкава малоумност како ти што ја имаш. Од твоите 1500 поста, еден пост немаш како што треба. Кога ќе видам асален пост од тебе, тогаш ќе прекинам да навивам за Мзт. Но, кутар јас, ако оставам на тебе да ја решаваш иднината моја поврзана со Мзт осуден сум на пропаст...ДОЖИВОТНО

Бевме и што ако бевме. Ве надвикавме иако бевме на сразмер 1:50 иако губевме цело време 20 разлика. Знаеш, се прашувам како моежел Господ да пушти дете на овој свет со толкава малоумност како ти што ја имаш. Од твоите 1500 поста, еден пост немаш како што треба. Кога ќе видам асален пост од тебе, тогаш ќе прекинам да навивам за Мзт. Но, кутар јас, ако оставам на тебе да ја решаваш иднината моја поврзана со Мзт осуден сум на пропаст...ДОЖИВОТНО
MZT- sokoli 13 april kup na makedonija!!!! treba poveke ili ne ..............

Цветков, да бидеме реални не е дораснат за плејмејкерска позиција во еден шампионски тим макар бил тоа и македонски шампион, дечкото е борбен и неговите квалитети се сведуваат на тоа

Д. Соколов, сите знаеме, а и тој самиот има кажано дека плејмејкер или 1 во никој случај не му одговара и не се гледа во понатамошниот развој од кариерата како единица, и самиот е свесен (имам разговарано со него) дека оваа полусезона не изигра како што се очекуваше/очекувал, и во вториот дел ќе се бори за повеќе шутеви

според ова моето мислење е дека центарската позиција ни е за малку попокриена од бековската бидејќи Тимбата колку и да е квалитетен организатор на играта сепак е само човек кој има право на слаб ден кој за наша несреќа се случи против фени индустри на домашен терен (иако 10 дена без тренинг )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom