Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ok.Jas taka znam od covek od upravata na Strumica .Ajde odgovori mi!Koga Strumica ke bide kako pred 2 godini.I kolku godini imas .?
A iskreno Mladen Gurovski ne mi se arese kako igra.No ako resil da dojde vo Strumica dobredoje:pos2: :pos2:

Падот на струмица почна, кога ке биде, незнам точно. А за годините, сум имал 9 години, кога се играла втората сезона во самостојна македонија...Не се битни годините, битно е дека само една ссезона имам пропуштено. А за ПП, ке ти одговорам после, сега излегувам

Ok.Jas taka znam od covek od upravata na Strumica .Ajde odgovori mi!Koga Strumica ke bide kako pred 2 godini.I kolku godini imas .?
A iskreno Mladen Gurovski ne mi se arese kako igra.No ako resil da dojde vo Strumica dobredoje:pos2: :pos2:
nas toa ni odgovara da ve oslabe i vas malce kako na nas sto ni go ucuka

"Ti priznavam"Ajde na zamaraj i rekov na tebe da ti ostavam msn?pfff .Ne se zamaram so takvi kako tebe poarno ke ostavam na aerodromka-strummiks-radical
mozebi ke me naucat nesto zosto imam samo 13 godini a od tebe sto mozam da naucam ?

Падот на струмица почна, кога ке биде, незнам точно. А за годините, сум имал 9 години, кога се играла втората сезона во самостојна македонија...Не се битни годините, битно е дека само една ссезона имам пропуштено. А за ПП, ке ти одговорам после, сега излегувам

Падот на струмица почна, кога ке биде, незнам точно....:pos2::pos2: Жити се човече свести се звучиш како Ностардамус само предвидуваш.

Падот на струмица почна:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Има ли некој да ги прекине овие муабети без врска.Струмица не гледам ни најмал знак дека ке пропадне туку како што гледам ке напредува.
А ти Радиакал не знам што паѓаш на најмали провокации од некое мало дете и мора на секој да му реплицирш.
И пак ке кажам доста се радувате дека Струмица ке се распадне да се надеваме дека и МЗТ ке стане појак во вториот дел и да гледаме интересен плеј оф и полни сали.
Да прекинеме со тоа да му умре на комшијата козата.

Христов, за 80% од твоите претходни постови во иднина употреби приватна порака. Знаеш...форумот е дискусија на малку повисоко ниво од обичен муабет во смисла ти и јас си разговараме нешто на улица и се инатиме...ОК? Значи, даваме мислења тука.
Зоки, полека малце со јазикот.
По темата:
Хаџивасилев не е молен за да се врати во клубот и да игра. И нема да заигра за Струмица повторно.
Мајмунот е избор на Зоран Заев, градоначалник, член на Управата и човек кој моментално дава најмногу СОПСТВЕНИ (не градски) пари во клубот.
Никој не ни помислува на распад или крај на клубот, барем не во догледно време.
Толку од мене.

taka e joco e izbor na zaev i nema sto tuka se znae koj odlucuva za toa koj ke bide trener na eden klub toa e Upravniot Odbor i taka da mislam deka e krajno vreme da se prekine so taa diskusija

Ееееј Младен Гуровски ли потпиша за Струмица? ај ќе ве молам подетални информации... точно ли е тоа. Некако Чудно ми е, а го сметам за добар играч.

А бе тоа што било со Мзт било.Тоа е минато.Гледајте сега што се случува!!Ок,имате историја,ама моментално што се случува со МЗТ....Далеку се од тоа ниво...А за тоа дека Струмица ќе се распадне....Не верувам

Uspeh e koga za eden klub vo podem se zboruva tolku mnogu. No pogolem e uspehot koga navivacite na rivalite na toj klub uzivaat da zboruvaat za nego. Koj znae, moze site ke pocnat da navivaat za strumica!

Ееееј Младен Гуровски ли потпиша за Струмица? ај ќе ве молам подетални информации... точно ли е тоа. Некако Чудно ми е, а го сметам за добар играч.

Не е потпишан уште, пошто преодниот рок почнува после нова година, ама веројатноста да дојде е 99% По весници може да прочитате дека има понуди од странство, ама реалноста е дека тоа го кажува за да си ја крене цената. Ѓуроски беше добар за лигава наша пред 2-3 сезони, беше големо засилување за Мзт Скопје тогаш, но ова што е сега Младен е бледа сенка од тоа што беше тогаш. Раштрафен е, склон на повреди, се плаши да влезе во дуел, игра само за себе, нема храброст, не игра одбрана...можам до утре да ги пишувам неговите слабости...впрочем, да беше добар играч немаше на секои 5 месеци да менува клуб, ќе го задржеше некој, а не да доаѓа во Мзт колку да не му пропадне полусезоната. На почетокот, многу екипи беа заинтересирани за него и за тоа си имаше одредено прилично висока цена, но сега после оваа полусезона, не верувам дека ниту една од тие екипи би го сакала во своите редови. А зашто Струмица го зема, значи мое видување на нештата поради тоа што е домашен играч, а моментално во лигава има огромен дефицит на колку-толку квалитетни домашни играчи што можат да покријат позиција 3 и 4 и најмногу од се, поради огромниот притисок што го вршат татко му и чичко му по клубовиве (значи 100% сум сигурен дека тоа е и главната причина што му е наметнат на Струмица) Искрено, според мене, може да се земе многу поквалитетен странец за истите пари што ги земаше во Мзт, а сега верувам дека и цената му е падната па е виден како исплатлива инвестиција во Струмица.

Струмикс, за Хаџивасилев, поднесено е барање до КФМ да се укине суспензијата, сигурно тоа не би го правеле ако не сакаат да го вратат во тимот пак. Имаше опција да дојде во Мзт, најверојатно како трампа со Младен Ѓуроски, ама поради незнам кои причини, ништо не испадна од трампата и договорот на Младен е раскинат на обострано задоволство, на клубот и на навивачите (не верувам на Младен сакаше да си оди, пошто ја знам причината поради која потпиша за Мзт)

За Мајмунчо, точно е дека е голем пријател со Заев, моја претпоставка беше дека и уште пред почетокот ќе го ангажираат него, а не Арсиќ, ама тогаш Струмица имаше многу посолидна финансиска конструкција и можеше да си дозволи 1500-2000 Евра за тренер. Реално, Мајмунчо е на ниво на Тодоров, Лазовски и Петровиќ, ниво 10 класи пониско од Арсиќ. Јас можам да ставам глава на кладба дека Струмица има финансиски потешкотии и дека доколку би ги немала, сигурно би го ангажирала гркот од лани. Знам многу муабети за времето после настапот во Интертото Купот и понудите на свои играчи на останатите клубови со цел да се олесни буџетот пошто математиката после тој горенаведен настап на управата на Струмица им излегла многу во минус. Можеби Заев покрил сега дел од трошоците со додатни приходи во клубот, тоа не го знам, ама едно знам, дека Струмица ќе има буџет помал од ланскиот во следнава полусезона.

До Викторсинезнамкој, а да го лапнеш и ти без да го пипнеш мојов Нострадамус? Мислиш јас сакам да се распаднете? Најмалку што сакам е да падне лигата пак и да гледам мизерија како претходните 4-5 години? Догодина има огромни најави за инвестиции во Мзт Скопје, а тие не би се оствариле во слаба лига, но знам само едно, секој нормален спонзор би се откажал кога петто пласираниот тим во лигата ке оди во некој Евро Куп а шампионот во Интертото Куп.

abe aj stiga se karate.. ke se raspadnate...nema da se raspadname.....daj boze da ne se raspadneme...nekoj nejke toa znam oti ako se raspaga strumica odgodina ke pocne feni i dr...posle ke dojde i do paganje na mak..kosarka...uzivajte i ne se zamarajte..pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom