Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Може нема да се распадне, ама ке биде на ниво како што беше до пред две години, кога пола од вас, не ни знаевте кошарка што. Прашајте ги оние што и тогаш гледале како било.

За тоа што ние сме ги тепале великаните на кошарката а сега губиме од Амак...не секој голем клуб опстојува на врвот, секој тим има свои падови, но знај дека секој голем клуб пак се враќа на нивото кое што му го налага традицијата, како што и секој инстант клуб си се враќа во тињата од каде што изглегол.

Јас еве те удостоив со одгвор, а ти не ми одговори, дали е Челзи поголем тим од Лидс или Астон Вила или Нотингем или Њукасл. Или дали Ла Коруња или Валенсија се поголеми од Билбао? Или Леверкузен и Вердер од Кајсерслаутерн? И на крај дали знаеш кои се критериумите за вреднување на големина на спортски клубови?

Radikal , POLEKA gi zbuni !!!

Kako sto 4itam vo pogornite poraki deka radical veli deka *STRUMICA* ke se raspadne ... neka kaze od kaj znae bidejki toj znae poveke za *STRUMICA* odkolku nie *STRUMI4ANITE*

Од кај знам.... прочитај и тоа во погорните пораки, да не сакаш и тебе да ти образложувам по 1000 пати

А од каде да знам повеќе од вас, пошто со мали исклучоци, вие гледате кошарка од пред 5 месеци, за разлика од мене, што гледам од своја 9та година (а иначе сум многу старо магаре) што би извеле заклучок дека јас гледам Македонска кошарка подолго од колку многу од вас се живи. Се знам со голем број кошаркари, судии, тернери и други кошаркарски работинци....не само што се знам, туку и одлично стојам. Дали тебе Струмичанче ти беше доволен мојот одговор?

Bravo Radical ako mozes da mi odgovoris kolku godini imas ?Mozebi si odlicen poznavac na kosarkata no priznaj ja greskata.? Zoki a tebe te molam kuti cekas podrska od Radical za da postiras a taka nemas POJMA .

Bravo Radical ako mozes da mi odgovoris kolku godini imas ?Mozebi si odlicen poznavac na kosarkata no priznaj ja greskata.? Zoki a tebe te molam kuti cekas podrska od Radical za da postiras a taka nemas POJMA .

Која грешка? Иначе по годините, гледам кошарка од втората сезона од осамостојување

Може нема да се распадне, ама ке биде на ниво како што беше до пред две години, кога пола од вас, не ни знаевте кошарка што. Прашајте ги оние што и тогаш гледале како било.

За тоа што ние сме ги тепале великаните на кошарката а сега губиме од Амак...не секој голем клуб опстојува на врвот, секој тим има свои падови, но знај дека секој голем клуб пак се враќа на нивото кое што му го налага традицијата, како што и секој инстант клуб си се враќа во тињата од каде што изглегол.

Јас еве те удостоив со одгвор, а ти не ми одговори, дали е Челзи поголем тим од Лидс или Астон Вила или Нотингем или Њукасл. Или дали Ла Коруња или Валенсија се поголеми од Билбао? Или Леверкузен и Вердер од Кајсерслаутерн? И на крај дали знаеш кои се критериумите за вреднување на големина на спортски клубови?

Eve jas ke ti odgovoram Radical. Sekako deka Celzi neeee pogolem tim od Lids no kako sto mozeme da vidime Lids iako ima golema istorija zad sebe denes Lids igra vo Anglija 3 ta liga sto znaci eden tim ne moze da se odrzuva so svojata tradicija.lids bil golem tim golem del od angliskata istorija e ispisana od timovi kako lids no ovoj tim propaga a dodeka Celzi doprva pocnuva da ja gradi svojata golemina pa taka poleka poleka prvo ke se zboruva za Celzi otkolku lids pa taka ne znaci deka Strumica ako prodolzi so ova tempo nema da moze nikogas da ja pomine goleminata na MZT kako sto velite vie.pozdrav:helou:

Priznaj ja greskata deka zgresi koga rece deka Strumica ke se raspadne na Polu Sezona,i odogovri mi kolku godini si . ?

Odogovri mi i na posledniot post od strana 149. Koga ke se sluci toa Strumica da bide kako pred 2-3 godini t.e koga bese Polo Trejd zosto nie neznaeme.

I te molam kazi mi koga ke bide na nivo od pred dve godini zosto nie neznaeme a ti sigurno go imas "odgovorot".Zosto rece na polusezona,(zgresi ajde opravdano)sega koga
ke se sluci toa ke ni kazes ?

Дали не е почеток на падот, ангажирање на Мајмунот, молење на Хаџивасилев и ангажирање на Ѓуроски, кој дури и Мзт го избрка?

Ne e tocno Mzt ne go izbrka toj imase dogovor na polvina sezona,molenje na HadziVaislev nema te uveruvam 100000% dogovoreno e da se vrati samo se ceka odobrenie na KFM da se ponisti suspenzijata.I ODOGOVRI MI KOGA STRUMICA KE BIDE KAKO PRED 2 godini . Jas neznam .Pa ti ako znaes Pomogni.Kolku godini imas ?

Dtence, kolku Radikalot ne se razbiram vo kosarka JAVNO PRIZNAVAM
ama za tebe sum MASTER !!! Jas i ti ako sakas ke zborime za bilo koja tema od kosarkata samo poveli da vidime koj poveke znae... ostaj mi msn na pp

Ne e tocno Mzt ne go izbrka toj imase dogovor na polvina sezona,molenje na HadziVaislev nema te uveruvam 100000% dogovoreno e da se vrati samo se ceka odobrenie na KFM da se ponisti suspenzijata.I ODOGOVRI MI KOGA STRUMICA KE BIDE KAKO PRED 2 godini . Jas neznam .Pa ti ako znaes Pomogni.Kolku godini imas ?

Жити се! Ај што се обидуваш да ме убведиш во некои работи за твојот клуб, ги примам со резерва, ама да ми кажуваш за мојот тим, тим за кој живеам... па и дами кажуваш за сега како стојат работите, посебно за случајот Ѓуроски....неможам да поминам преку тоа. Ајде бе кажи ми од каде Ѓуроски имал договор до полу сезона? Колку земал, кои му беа опциите? да не знаеш и тоа? Или само во спорт што ке прочиташ? Нема што да ти објаснувам каков договор имал Ѓуроски и зашто си отиде, ни тебе ни на никој друг, тие што знаат знаат, а вие живејте си во заблуда дека Ѓуроски ја избрал Стумица пред Мзт одкако му истекол договорот, ок?

Ok.Jas taka znam od covek od upravata na Strumica .Ajde odgovori mi!Koga Strumica ke bide kako pred 2 godini.I kolku godini imas .?
A iskreno Mladen Gurovski ne mi se arese kako igra.No ako resil da dojde vo Strumica dobredoje:pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom