- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Site ocekavume pobeda.No sto ke se sluci ako Strumica go zagubi ovoj natprevar ?Утре ќе тепаме сто посто. Мора да се победе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Site ocekavume pobeda.No sto ke se sluci ako Strumica go zagubi ovoj natprevar ?Утре ќе тепаме сто посто. Мора да се победе.
Site ocekavume pobeda.No sto ke se sluci ako Strumica go zagubi ovoj natprevar ?
Абе што сте се залетале дека Фени ке игра во финале ништо не се знае јас повеке мислам дека Работнички ке игра со што заостануват Мираковски,Зивчевич,Симич,Стојановски на Гоцевски,Самарџиев,Гуров а Димитровски тешко дека ке игра оваа сезона а не знаеме како ке се одвиваат работите на полусезона кој што ке купиke ja davaat i na mtv abe derbi si e derbi so osvojuvanjeto na titulata lani se sozdade uste edno rivalstvo, pomegu strumica i rabotnicki a poso ovaa sezona u finale ke igraat feni i strumica vo makedonija ke se stvorat DURI 3 derbi natprevari, pomina toa veke rabotnicki i mzt i tolku![]()
Не верувам утре во победа против Работнички....нема атмосфера во клубот за такво нешто...многу работи треба да се сменат до утре за победа..пред се мислам за ставовите на некои играчи..како Богоев...
Единствено може да се случи чудо и Работнички да се дрва...не оти се далеку од зборот но ќе бараат одмазда..имаат мотив.
И уште нешто некој погоре пак напиша дека Грне си оди...по стоти пат не е точна информацијата...
Виктораниус треба да ги познаваш приликите во клубот повеќе од рекла казала....едно е веруваш друго е да ја согледаш фактичката состојба.
И јас би сакал да верувам во победа ама...
се надевам дека грешам...
i ne bi se slozila bas deka e takake ja davaat i na mtv abe derbi si e derbi so osvojuvanjeto na titulata lani se sozdade uste edno rivalstvo, pomegu strumica i rabotnicki a poso ovaa sezona u finale ke igraat feni i strumica vo makedonija ke se stvorat DURI 3 derbi natprevari, pomina toa veke rabotnicki i mzt i tolku![]()