Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo za Donald Kol, poladnokrvno sutiranje na slobodni frlanja nemam videno

Dobro de, i Pupovic odlicno sutira, sto ima vrska ako pisam za Feni

Dobro dobro aj :) Aj cestito oste edna pobeda ..I gospod da dade slednata utakmica ga izgubate (osven ako ne igrate so Mavrovo ili Karpos)

aman so ovie Feni daj neka izguabat nekoja utakmica ne e interesno vaka.lani gi tepavme 40razlika a sega glavni favoriti za titula.

Е има време и мислам дека и ФЕНИ мора да ги фате криза...ако продолжат да мават тројки како индијанци тогаш мора да се одрази и на играта бидејќи само со 3-ки не се добива натпревар...

Македонски Спорт:

Давитков, кој знае како е да се работи во Струмица (претходно беше прв тренер на Поло Трејд, а потоа и на Неметали Огражден) наводно ја уживал довербата на првиот човек на Струмица, т.е. градоначалникот Зоран Заев, кој во моментов е и главен инвеститор во клубот.

Нели Гркот ја сакал кошарката и ке го финансира клубот уште долги долги години? Ајде сега, вие мајмуните што ме пцуевте кога ви кажував со најдобри намери за состојбата во вашиот клуб, кажете дали сум бил или не во право

Македонски Спорт:

Давитков, кој знае како е да се работи во Струмица (претходно беше прв тренер на Поло Трејд, а потоа и на Неметали Огражден) наводно ја уживал довербата на првиот човек на Струмица, т.е. градоначалникот Зоран Заев, кој во моментов е и главен инвеститор во клубот.

Нели Гркот ја сакал кошарката и ке го финансира клубот уште долги долги години? Ајде сега, вие мајмуните што ме пцуевте кога ви кажував со најдобри намери за состојбата во вашиот клуб, кажете дали сум бил или не во право

Абе што е битно кој ја спонзорира?
Дали гркот или градоначалникот или асан од еднокуќево важно е да има пари.

Македонски Спорт:

gotovi ste, tone strumica !!!

gotovi ste, tone strumica !!!

Струмица ако тонеше, немаше да го донесе Давитков, и да ги врака Кицулис, Цимпларитидис и други.

Знам оти сакаш МЗТ да го достигне тај успех како Струмица ама можеби за 20 години ке правиме пак муабет.:helou:

Штом се носи Давитков и остануваат другите спонзори кој никако не се послаби од Гркот нема страшно
Струмица или ке биде најдобра или ке сме за никаде кај нас нема средно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom