Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ке биде Давитков бидејки Власиос немал лиценца за тренер во нашето првенство а како што кажав Давитков и Заев се многу блиски

Друг е проблемот со Власисос..(Струмикс го знае)...а лиценца се вади за многу кратко време плус стартуваш како помошен тренер..и така

Тешко вас со Мајмунот. Гркот од лани е најдобриот тренер што бил во лигава после Заре и Јанко Луковски, права работа ке направите ако го вратите, ма да се соменвам, пошто Мајмунот и така беше прва опција летоска а и нели беше таму тернер + виден е во Струмица и летоска и сега (мислам дека и за сега рекоа)

Ajde be bidete malku optimisti jas mislam deka i so Joco ke uspeeme i na mene taka me nervira(no mislam deka e dobar trener)

Абе ајде што толку сите против мајмунот, мајмунот тоа, мајмунот тоа. Можеби е мајмун ама освои 5 титули со Работнички ако не се лажам. И јас не го сакам во Струмица, ама поарно мајмунот отколку дрвото Арсич.

vi rekov deka vi dojde krajot be aaaaaaaa!!!! go lapnavte od nas !!!! Golem pozdrav imate od FAMILY tolku od mene

Ништо страшно мала криза да се надеваме дека ке помине по последните случувања ова не е изненедување за МЗТ ова е максимумот нека се радуваат Струмица да се врати во форма ќе гази се пред себе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom