Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте бе дечки!!!!Изгубивме една утакмица и ајде право,тој не бил добар,тој треба да си оди???!?!!?Гледајте позитивно малку!!!А за тоа гледам по постови се расправате за навивачки групи тука нема ама апсолутно конкуренција-Фемили си е Фемили!!!

Sega za utakmicata.Slaba odbrana na nasiot tim, mnogu poslaba od natprevarite so cedevita i rostov na domasen teren. Arsic bese za peza, cela utakmica bese izguben.Ne moze Bogoev bez trening cela nedela da igra 30 min. A od igracite toj bese najslab na terenot, no go opravduva donekade bolesta, inace takov e po karakter-cinicen.Zosto drug da ja zavrsi akcijata , koga toj samiot "moze"? A za LAtovic nejkam losi zborovi za taa utakmica.Bez razlika na samo ednata 3ka od 4,5 obidi, odigra fenomenalno vo odbranata.Koga togas, ke mu fati i sutot.
Ima uste mnogu do krajot na sezonata, na kraj pak ke sme sampioni.
Nekoj pogore spomna deka nema rezerven plej strumica.E kako be ?
A Darko Sokolov sto e? Koga ne igra bogoev toj e plej, uostalom cel zivot igral plej. Iiiii ondah to!!!

ps : Ke ima li prenos od Skopje so MZT?

Утакмицата ја изгубивме само поради вина на дрвото Арсич.

да пишах, ама кажах НАЈВЕРОВАТНО.

У колку саатот играт... преги забравих да го питам на Драго у колку саато е утакмицата? и дали ќе дават на ТВ? ... Пошто не ми е у план да одам, а кога ќе кажам дека не одам барем си стојам на зборот.

ова е напишано и испратено од а1 теам на страна 102, пост број 1520
и овдека не го гледам зборот највероватно

КК СТРУМИЦА ШАМПИОН 2006/07

У колку саатот играт... преги забравих да го питам на Драго у колку саато е утакмицата? и дали ќе дават на ТВ? ... Пошто не ми е у план да одам, а кога ќе кажам дека не одам барем си стојам на зборот.

ова е напишано и испратено од а1 теам на страна 102, пост број 1520
и овдека не го гледам зборот највероватно

КК СТРУМИЦА ШАМПИОН 2006/07
Коле човеку милион пати те пршав КЕ ДОАЃАТЕ ЛИ???
кажи молим те..

gabe so ako dojdat??? ke peat nasi pesni, kradeni... abe imam edno prasanje do navivacite na strumica, kako ne vi e sram da ja ukradete na vardar himnata( komiti zname na zapad veat i pesn apeat i pesna peat, znameto nase vo dve boi crveno crno na zapad stoi...) ne vi e sram da ja kradete nasata (od gorce petrov do zeleznicka....) ne se praite mn jaki navivaci vie postoite samo koga vasiot klube finansiski jak, a toa ne se verni navivaci... kaj i da strumica ke bide vo elitata uste 1-2g i tolku posle ke ve vidam za kogo ke navivate... bedni ste vo strumica 50 dusi nadvikavme 500 !!!!!!

Абе што не си го гледате вие вашиот фан клуб , остајте не ние тука да си дискутираме , ако имате нешто против таму си зборувајте ... Струмциа како игра и Ајдуци како навиваат тоа не е ваша работа , глејте си за вас и не се мешајте кај шо не ви е местото ... ај у курац веке од вас ...

Abe stvarno veke u kurac se navrakate na temi koj se zavrseni uste pred 2 nedeli i poveke priznavame deka F.A se najdobri i sto sakate sega u pm i pak kako ne vi e sram za ova kako ne vi e sram za ona.Kakvi sme takvi sme sto da pravime sega i kazi mi koja navivacka grupa ne prerabotuva pesni i dosta veke so ovie muabeti bidejki nastanuvaaat karanici.Sega sme takvi kakvi sto sme no ima vreme ke se smeni i kaj nas nesto nema da bide sekogas taka vo toa ve uveruvam.pozdrav

Abe stvarno veke u kurac se navrakate na temi koj se zavrseni uste pred 2 nedeli i poveke priznavame deka F.A se najdobri i sto sakate sega u pm i pak kako ne vi e sram za ova kako ne vi e sram za ona.Kakvi sme takvi sme sto da pravime sega i kazi mi koja navivacka grupa ne prerabotuva pesni i dosta veke so ovie muabeti bidejki nastanuvaaat karanici.Sega sme takvi kakvi sto sme no ima vreme ke se smeni i kaj nas nesto nema da bide sekogas taka vo toa ve uveruvam.pozdrav
kolku luge ke doagate utre !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom