Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka nema potreba od otvaranje na vakvi temi bidejki ke ima samo pcovki od dvete strani i iskreno da vi kazam nema ni da pomislam da vlezam na ovaaa tema.Navivac sum na Strumica toa da no ne sum registriran na ovoj forum da se karam so nekogo da se pcujam i navreduvam , kako prvo i prvo bi trebalo da ima poveke prijatelski muabeti ovde i da se doznae nesto poveke za kosarkarskite ekipi.:)
A za vecer so feni ocekuvam pobeda poveke od 15 razlika za da gi spustime malku na zemja i ima najaveno doaganje na Lozari. pozdrav

Ќе биде тешко,тесно...:)

Фени е јака екипа исто и Струмица...

Предност и давам на Струмица како поискусна екипа...

Но сепак ќе биде тесно...

Прекович е најбољи!:pos::pos::pos:

Радикал не велам дека не си познавач на состојбите во македонската кошарка...ама морам да ти кажам дека барем некои луѓе погрешно те информираат..за Струмица и нејзиниот буџет..за одливот на играчи...се само шпекулации..пробај да си најдеш друг извор....
Ќе го земам како пример Соколoв кој го спомна..дечкото има 3-годишен договор со клубот...со назнаки дека ќе се продолжи истиот на 5 години.
Ако излезат точни твоите шпекулации јавно ќе ти се извинам..ако не....
Што се однесува до спонзорството на Лукоил и Работнички...фатаморгана
Па ако некој треба да биде спонзор на Работнички од таков калибар тоа би била Окта...Штерјо им ја вози нафтата..судир на интереси брат..
Од друга страна генералниот на Лукоил за Македонија..Кук седеше во ложата со Заев на натпреварот со Ростов..get the picture..
И те молам не прави постови од типот на Кољо..го уништувате форумот...исцрпеност од гледање кошарка, село, град, IQ,глупости..

На ваков пост, со мерак одговарам. Ама кога ке ми текне дека некој опинок како Кољо после ке почне да јаде лајна, се предомислувам да пишувам. Пошто сепак има луѓе кои стварно ги интересира, мака р и да не е вистина, сепак е за нивниот тим. Соколов е нуден за пари по другите клубови, па Грне и Скоколов во пакет да се трампа за еден играч...Арсиќ напнал да го добие Јане Петровски, ако не му се исплатат платите од Мзт, има голема веројатност да дојде на полусезона, а сега со заминувањето на Тодоров, Мзт ја губи финансиската поткрепа, па најверојатно, Арсиќ сака да се ослободи од овие играчи за да направи простор и пари за Петровски.

До опинците, т.е до Кољо и копуците со такви малоумни сфаќања...не ме провоцирајте, нема да ви го направам задовоството да ви вратам. И до Кољо, мене не ми треба никој за да се расправам со тебе, ако почнам да тонам, само ке ти дадам споредба Фемили Струмица на која неможеш никако да имаш одговор, ама ете веќе не потпаѓам под провокации од луѓе со мозок колку еден Тони Симиќ....

На ваков пост, со мерак одговарам. Ама кога ке ми текне дека некој опинок како Кољо после ке почне да јаде лајна, се предомислувам да пишувам. Пошто сепак има луѓе кои стварно ги интересира, мака р и да не е вистина, сепак е за нивниот тим. Соколов е нуден за пари по другите клубови, па Грне и Скоколов во пакет да се трампа за еден играч...Арсиќ напнал да го добие Јане Петровски, ако не му се исплатат платите од Мзт, има голема веројатност да дојде на полусезона, а сега со заминувањето на Тодоров, Мзт ја губи финансиската поткрепа, па најверојатно, Арсиќ сака да се ослободи од овие играчи за да направи простор и пари за Петровски.

До опинците, т.е до Кољо и копуците со такви малоумни сфаќања...не ме провоцирајте, нема да ви го направам задовоството да ви вратам. И до Кољо, мене не ми треба никој за да се расправам со тебе, ако почнам да тонам, само ке ти дадам споредба Фемили Струмица на која неможеш никако да имаш одговор, ама ете веќе не потпаѓам под провокации од луѓе со мозок колку еден Тони Симиќ....

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ebati glupostite ....cccccc
Koi informacii ..... CNN ne ti e raven

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ebati glupostite ....cccccc
Koi informacii ..... CNN ne ti e raven

Еве за ова ви зборам, за овој малоумен сељачки однос. Абе сељачиште умрете, само ваквите како вас не кочат. Све да ви ебам јас ваше. А информацијата е од Претседателот на МЗТ СКОПЈЕ, КОНАН, сељаче, ако се знаеш само со Кољо ти, и се што ке ти каже кољо, ти мпосакувам многу многу среќа во животот, верувам ке ти треба

Види Радикал вака ќе ти кажам, Јане беше во опција во еден случај, за кој неможам да зборувам..но чисто да знаеш моментално интересот на Струмица е кон еден друг играч на МЗТ..постојат тука уште неколку работи кои можам да ги кажам на форумот(некои не смеам), ....костурот на екипата на полусезоната се состои од 7 играчи, а Грне, и Соколов се меѓу нив...
Од екипата летаат Латовиќ и Делиќ...не поради буџетот туку поради квалитетот, за да бидат заменети со поквалитетни..играчи на таа позиција плус еден плеј.

Изгледа ќе се заклучува темата...

Само продолжете и 2 дена нема пишување во неа...

"skopski pederi,strumicko seljace,pederce" итн да не видам веќе!

Види Радикал вака ќе ти кажам, Јане беше во опција во еден случај, за кој неможам да зборувам..но чисто да знаеш моментално интересот на Струмица е кон еден друг играч на МЗТ..постојат тука уште неколку работи кои можам да ги кажам на форумот(некои не смеам), ....костурот на екипата на полусезоната се состои од 7 играчи, а Грне, и Соколов се меѓу нив...
Од екипата летаат Латовиќ и Делиќ...не поради буџетот туку поради квалитетот, за да бидат заменети со поквалитетни..играчи на таа позиција плус еден плеј.

Караколев? :)

Знам за Јане, а за друг играч немав поима, ма да се спомнуваше нешто дека овој горе наведениот е можно да оди во Струмица, ама тоа беше се муабет од овој од оној, никој што е во клубот не го кажал ова. А за Јане сеуште се заинтересирани, пошто одкако дојде смената на тренерот, сите екипи мислеа дека ќе начекаат поволна ситуација да извлечат некој играч од оваа состојба во која се наоќа тимов. Те сфакам и јас знам милион работи што не се за пред сите, посебно не пред луѓе како на Кољо децата.

За Странците претпоставувам дека двајцата ке летаат еден ке донесат, пошто ако донесат двајца, за тие пари, нема да добијат многу поквалитетни играчи. Пуповиќ е добар и со уште еден солиден центар, ке се пополни добро позицијата под кош. За Грне и Соколов, еден од нив ке си оди, како што имам заслушано многу веројатно Соколов, пошто е скап а моѓе да се најде подобар а тука се Бошњак и Грне да пополнат позиција 2, така да и не им треба Соколов толку многу, им треба плејмејкер кој ке го одмара Богоев

Караколев? :)

Знам за Јане, а за друг играч немав поима, ма да се спомнуваше нешто дека овој горе наведениот е можно да оди во Струмица, ама тоа беше се муабет од овој од оној, никој што е во клубот не го кажал ова. А за Јане сеуште се заинтересирани, пошто одкако дојде смената на тренерот, сите екипи мислеа дека ќе начекаат поволна ситуација да извлечат некој играч од оваа состојба во која се наоќа тимов. Те сфакам и јас знам милион работи што не се за пред сите, посебно не пред луѓе како на Кољо децата.

За Странците претпоставувам дека двајцата ке летаат еден ке донесат, пошто ако донесат двајца, за тие пари, нема да добијат многу поквалитетни играчи. Пуповиќ е добар и со уште еден солиден центар, ке се пополни добро позицијата под кош. За Грне и Соколов, еден од нив ке си оди, како што имам заслушано многу веројатно Соколов, пошто е скап а моѓе да се најде подобар а тука се Бошњак и Грне да пополнат позиција 2, така да и не им треба Соколов толку многу, им треба плејмејкер кој ке го одмара Богоев
Ako si odi nekoj bek toa ke bide Bosnjak vo nikoj slucaj DARKO ili Grne bidi siguren .. Darko momentalno e vo najdobra forma od site igraci vo Strumica ..Na sekoja utakmica igra se podobro vide sto i napravi na Rabotniciki ?Darko i Grne ostanuvaat (najverojatno i Bosnjak)
(Za bekovi govoram)

Преги кај 13:00 шетам се низ центаро со едно другарче...и гледам Богоев и Т.Соколов зад нас....и Томчето му вика на Богоев..:)...ее ај да си одаме треба да учам..:):).....у 6:30 играт утакмица на него до учене моо дојдено...:):).ЗАКОН Е!!..:pos2::pos2::pos2:
и да..ке одат Ајдуците во Сабота за Скопје 100%

извинување

јас најискрено се извинувам ако со моите постови сум придонел за да се намали искреноста, убавината и реалноста на оваа тема,
чесен пионерски збор дека отсега натаму нема да влегувам во јак конфликт со останатите учесници на форумов (добро е да има по некоја искра) под едно мало условче да не се пишуваат лаги, невистини и инсинуации во врска со состојбата во КК СТРУМИЦА

УШТЕ ЕДНАШ ЕДНО ГОЛЕМО ИЗВИНЕТЕ ДО СИТЕ ФОРУМЏИИ-КАЈГАНЏИИ

Ајде да одам да видам што како ќе биде од уктамицата... Таман ќе стигнам кај 6:20 па и далеко ми е од стариот кружен ток до спортската сала, а и како што се влечам по патот :)

Епа супер ако доаѓате во Сабота, ајде ве чекаме.

Ako si odi nekoj bek toa ke bide Bosnjak vo nikoj slucaj DARKO ili Grne bidi siguren .. Darko momentalno e vo najdobra forma od site igraci vo Strumica ..Na sekoja utakmica igra se podobro vide sto i napravi na Rabotniciki ?Darko i Grne ostanuvaat (najverojatno i Bosnjak)
(Za bekovi govoram)

не се знае и за Бошњак дали ке си оди, добар одбранбен играч е(но мислам дека има направено договор до полусезона)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom