Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
не се занесувај само сајбер воџа си на итар пејо и аеродромка
за наводно потрошениот буџет на КК СТРУМИЦА(информација која беше за жал повторно пласирана од тебе и која повторно беше далеку од вистината) мислам дека МАРКУС со својот пост здраво ти објасни за некои работи врзани околу иднината на КК СТРУМИЦА
не гледам ништо корисно кажано од тебе туку во секое твое постирање присутни се навредливоста кон Струмица и мегаломанијата во врска со самиот себе си, па дури и во врска со вашиот вечен ривал работнички.
во врска со твоето величење на марин докузовски ќе кажам само дека човекот за мене не е толку добар тренер колку што е добар математичар, а особено душкало, намирисувач на пари, бидејќи тие 10 титули ги освои со далеку понадмоќна екипа од ривалите. и зошто кога дојде во Струмица на чело на стручниот штаб на КК ПОЛО ТРЕЈД ништо не постигна со тогаш една од подобрите екипи во лигата.Ако го сметаш за најдобриот кошаркарски стручњак зарем не сметаш дека како најдобар и најтрофеен тренер во мак. кошарка не заслужи место во некоја од посилните европски лиги (како Марковски, Филиповски ) или остануваш тврдоглаво со глава во зид :tapp: дека во Европа нема доволно стручни лица кои ќе ги увидат квалитетите на твојот :smir: сакан Марин

Пејо и Аеродромке, читате? Јас сум ви воџа!!! Цел живот се стремев да станам воџа на навивачка група на Мзт и еве конечно ми успеа бар на интернет и да се јадам со сајбер хулиганот кољо кој има некоја испревртена претстава за пеколно навивање.

Марин, е многу способен човек (значи никаде не пишува тренер) а во мкд е убедливо најдобриот сега. Али со Заре и Митев неможе (митев ваљда не го знаеш) спосоен зашто се бутка има контакти, а во мкд и тоа треба да го имаш за да бидеш успешен тренер, не е како секаде во светот, да се посветиш само на тренерската работа. Иначе Марин ич не го сакам, поради тоа што е една од главните причини за Мзт што е на вакво дереџе.

Ако имате толку јак буџет, зашто тогаш вашиот ценет стручњак нуди
неколку клучни играчи по останатите тренери, за да му се ослободи буџетот? ТОлку е моќна струмица што еден Соколов не и е потребен, па го нуди за 3000-4000 евра и ги моли тренерите да го земат? Затоа ги брка странците? Затоа нуди ваши играчи во замена за други поефтини? Да знаете, поима немате што ви се случува со Арсиќ. Беше во Скопје во саботата и ова се муабети од саботата. Ги молел и Марин и Тодоров и Рајковиќ за трансфери за да му се ослободи буџетот за да донесе поквалитетех и поскап странец, покрај тие што ке летнат. Свати Кољо, Струмица нема неисцрпен извор на финансии, а финансиската политика со цел да се стигне што подалеку во Европа мислејки дека тоа ке донесе пари, се покажа како лош потег.

Јас Кољо не измислувам, кажувам работи што се и што се зборат.

Кољо мрсулче мое драго, од ваквите како тебе, одднаш никнати провокатори ми се сере и жал ми е за вистинските љубители на спортот во струмица, ама од една симпатична екипа која ми бевте лани се претворивте во нешто што сакам да пропадне, да се врати на старото ниво, да ве видам тогаш вас, таканаречените навивачи дали сеуште ке постоите. Премногу се преценувате, не примате мислење, мислите дека ние живееме за да бидеме против вас, сватете, дека за мене постои само Мзт Скопје и ништо друго. Што убаво беше на форумов кога пред година дена, имаше само вистински љубители на кошарката па да можеш комотно да си направиш здрав муабет. Од кога дојдовте вие локал-патриотите, под-форумов стана срање како целиот форум во целина, пошто се вашето е најдобро и секој совет и мислење го оценувате како арогантност, се што не ви одговоара, како провокација, а секоја информација која ќе се пише од страна на некој што не е од кај вас, како глупост и како тој да е сезнајко. Како што реков на многу пати, многу од вас не вредат да пишувам тука, да го споделувам моето мислење и ставови, ама поради барање на Аеродромка останав сеуште на овој форум, полн со малоумници кои гледаат кошарка пократок период од мојата последна мастурбација.

Секоја чест на исклучоците, знаете кои сте, сум ве кажал, Мите, Струмикс, Санкто_____, Јанев мислам и не ми текнува на другите пошто ниедно време е.

Пејо и Аеродромке, читате? Јас сум ви воџа!!! Цел живот се стремев да станам воџа на навивачка група на Мзт и еве конечно ми успеа бар на интернет и да се јадам со сајбер хулиганот кољо кој има некоја испревртена претстава за пеколно навивање.

Марин, е многу способен човек (значи никаде не пишува тренер) а во мкд е убедливо најдобриот сега. Али со Заре и Митев неможе (митев ваљда не го знаеш) спосоен зашто се бутка има контакти, а во мкд и тоа треба да го имаш за да бидеш успешен тренер, не е како секаде во светот, да се посветиш само на тренерската работа. Иначе Марин ич не го сакам, поради тоа што е една од главните причини за Мзт што е на вакво дереџе.

Ако имате толку јак буџет, зашто тогаш вашиот ценет стручњак нуди
неколку клучни играчи по останатите тренери, за да му се ослободи буџетот? ТОлку е моќна струмица што еден Соколов не и е потребен, па го нуди за 3000-4000 евра и ги моли тренерите да го земат? Затоа ги брка странците? Затоа нуди ваши играчи во замена за други поефтини? Да знаете, поима немате што ви се случува со Арсиќ. Беше во Скопје во саботата и ова се муабети од саботата. Ги молел и Марин и Тодоров и Рајковиќ за трансфери за да му се ослободи буџетот за да донесе поквалитетех и поскап странец, покрај тие што ке летнат. Свати Кољо, Струмица нема неисцрпен извор на финансии, а финансиската политика со цел да се стигне што подалеку во Европа мислејки дека тоа ке донесе пари, се покажа како лош потег.

Јас Кољо не измислувам, кажувам работи што се и што се зборат.

Кољо мрсулче мое драго, од ваквите како тебе, одднаш никнати провокатори ми се сере и жал ми е за вистинските љубители на спортот во струмица, ама од една симпатична екипа која ми бевте лани се претворивте во нешто што сакам да пропадне, да се врати на старото ниво, да ве видам тогаш вас, таканаречените навивачи дали сеуште ке постоите. Премногу се преценувате, не примате мислење, мислите дека ние живееме за да бидеме против вас, сватете, дека за мене постои само Мзт Скопје и ништо друго. Што убаво беше на форумов кога пред година дена, имаше само вистински љубители на кошарката па да можеш комотно да си направиш здрав муабет. Од кога дојдовте вие локал-патриотите, под-форумов стана срање како целиот форум во целина, пошто се вашето е најдобро и секој совет и мислење го оценувате како арогантност, се што не ви одговоара, како провокација, а секоја информација која ќе се пише од страна на некој што не е од кај вас, како глупост и како тој да е сезнајко. Како што реков на многу пати, многу од вас не вредат да пишувам тука, да го споделувам моето мислење и ставови, ама поради барање на Аеродромка останав сеуште на овој форум, полн со малоумници кои гледаат кошарка пократок период од мојата последна мастурбација.

Секоја чест на исклучоците, знаете кои сте, сум ве кажал, Мите, Струмикс, Санкто_____, Јанев мислам и не ми текнува на другите пошто ниедно време е.

ти ги нема пулените да те подржат, ама ако не им се лути зошто не се одзваа на твојот повик за подршка, штом станат од нанкање веднаш ќе се покажат во право светло

и јас реков дека е многу способен како човек(знае да надушка парички) е послем тоа ако се точни твоите искази (досега во голем дел не беа) за појачувањето со неколку странски играчи и анте дуковски ќе биде шампион иако приказната не мора да се сврти право кон фершпед

за буџетот повторно не ти се јасни некои работи кои специјално за тебе беа изложени овдека на овој форум не е до 3000-те илјади евра туку до квалитетот е, Дарко Соколов покажа дека е добар играч само за домашното првенство додека во европските дуели се изгуби, се повлече и не сакаше читај не можеше да земе одговорност
за странците(делич и латович најверојатно) што ќе летат истото важи и за нив не покажаа ама баш ништо на европска сцена а богами и во домашното првенство
за нашиот ценет стручњак Арсич ти самиот ширеше лично твои мислења за кои тогаш велеше дека се од доверливи извори дека тука е дојден само за пари и да продава негови играчи од неговата менаџерска куќа, дека по европскиот неуспех ќе си оди бидејќи КК СТРУМИЦА ќе пропаднела, а човекот донесе двајца исклучително кошаркарски школувани и интелигентни играчи и тоа од екипи кои нешто значат во европски рамки ( Хемофарм, ФМП Железник и Партизан), а не како досега што беа носени странци од втора па и трета српска лига, внесе дисциплина во играта и ја игра можеби најдобрата одбрана во лигата(ростов во руската лига просе 85 коша а во Струмица даде само 67)

за финансиската политика на клубот дека ќе живее од европските пари и овдека се изразуваш со лични сваќања и тоа повторно неточни бидејки раководството на клубот свесно се впушти во ваков трошок со цел афирмација на мак. кошарка, а не заработка бидејки и самите беа свесни за неможноста да се влезе во групи кои МОЖЕБИ тогаш ќе донесеа занемарлив приход

како што реков во твоите постови не наоѓаме ништо корисно, само навредливи зборови кои никој нормален не би ги прифатил

е овде е разликата помеѓу нас бидејќи додека ти се надеваш и очекуваш пропаст на струмичката кошарка, голем број фанови на КК СТРУМИЦА овде на истиов овој форум искрено истакнуваат и се надеваат дека мзт повторно ќе се издигне од мртвите.

и за крај апел и благодарност до аеродромка и понатаму да те одржува на овој форум,
апел и до тебе да не го напушташ форумот бидејќи ќе ни го скратиш задоволството да комуницираме со ваков гение, ќе ни го скратиш ексклузивитетот на твоите информации од управите на сите клубови иако се почесто се тешки лаги
поздрав до тебе и фамилијарните од аеродром :smir:

Немојте сега пак...

Коле смири страстите те молам..

ти ги нема пулените да те подржат, ама ако не им се лути зошто не се одзваа на твојот повик за подршка, штом станат од нанкање веднаш ќе се покажат во право светло

и јас реков дека е многу способен како човек(знае да надушка парички) е послем тоа ако се точни твоите искази (досега во голем дел не беа) за појачувањето со неколку странски играчи и анте дуковски ќе биде шампион иако приказната не мора да се сврти право кон фершпед

за буџетот повторно не ти се јасни некои работи кои специјално за тебе беа изложени овдека на овој форум не е до 3000-те илјади евра туку до квалитетот е, Дарко Соколов покажа дека е добар играч само за домашното првенство додека во европските дуели се изгуби, се повлече и не сакаше читај не можеше да земе одговорност
за странците(делич и латович најверојатно) што ќе летат истото важи и за нив не покажаа ама баш ништо на европска сцена а богами и во домашното првенство
за нашиот ценет стручњак Арсич ти самиот ширеше лично твои мислења за кои тогаш велеше дека се од доверливи извори дека тука е дојден само за пари и да продава негови играчи од неговата менаџерска куќа, дека по европскиот неуспех ќе си оди бидејќи КК СТРУМИЦА ќе пропаднела, а човекот донесе двајца исклучително кошаркарски школувани и интелигентни играчи и тоа од екипи кои нешто значат во европски рамки ( Хемофарм, ФМП Железник и Партизан), а не како досега што беа носени странци од втора па и трета српска лига, внесе дисциплина во играта и ја игра можеби најдобрата одбрана во лигата(ростов во руската лига просе 85 коша а во Струмица даде само 67)

за финансиската политика на клубот дека ќе живее од европските пари и овдека се изразуваш со лични сваќања и тоа повторно неточни бидејки раководството на клубот свесно се впушти во ваков трошок со цел афирмација на мак. кошарка, а не заработка бидејки и самите беа свесни за неможноста да се влезе во групи кои МОЖЕБИ тогаш ќе донесеа занемарлив приход

како што реков во твоите постови не наоѓаме ништо корисно, само навредливи зборови кои никој нормален не би ги прифатил

е овде е разликата помеѓу нас бидејќи додека ти се надеваш и очекуваш пропаст на струмичката кошарка, голем број фанови на КК СТРУМИЦА овде на истиов овој форум искрено истакнуваат и се надеваат дека мзт повторно ќе се издигне од мртвите.

и за крај апел и благодарност до аеродромка и понатаму да те одржува на овој форум,
апел и до тебе да не го напушташ форумот бидејќи ќе ни го скратиш задоволството да комуницираме со ваков гение, ќе ни го скратиш ексклузивитетот на твоите информации од управите на сите клубови иако се почесто се тешки лаги
поздрав до тебе и фамилијарните од аеродром :smir:

рече, а уствари ништо не рече... Незнам како може колку што читам низ форумот дека имаш 28 год. мада и помалце да се... Како можеш да паѓаш на толку ниско ниво.
Го сакам клубот (К.К Струмица) но кон вас навивачите (Ајдуци) кон вас немам ништо.

Кога клубот на почетокот на сезоната ви немаше платено кирија или што беше таму, не ме ни занима. Вие си седевте како попарени на трибината и си ќутевте? Зар неможете и така да нивавате ?

Фемили треба да ви служи како пример за вистинско навивање. И во пораз и во победа навиват за МЗТ. Тоа ти се лојални фанови. Добро е што ги истргнавме неколку од малите деца кои беа НАВИВАЧИ! Кои се курчеа низ школо ејј у Ајдуци сум, имам мајца, шал имам... 5 одделение деца примате у навивачка група ејјјј... (Дечиња мечиња... )

Толку се палевте вие Ајдуците кога ќе дојдат Фемили во Струмица... Ауууф ебати пеколната атмосфера што ја имаше од вас. Најмногу 70души дали бевте, а ФА 50тина и пак беа позвучни од вас...

Коле дај свести се малце, не те личи на годините да се расправаш со Радикал (не го знам колку години е , али според сликата што ја гледав претпоставувам дека е околу 23 , или грешам?)... Не те личи да се расправаш со дечко помал од тебе 5 год.

Радикал не велам дека не си познавач на состојбите во македонската кошарка...ама морам да ти кажам дека барем некои луѓе погрешно те информираат..за Струмица и нејзиниот буџет..за одливот на играчи...се само шпекулации..пробај да си најдеш друг извор....
Ќе го земам како пример Соколoв кој го спомна..дечкото има 3-годишен договор со клубот...со назнаки дека ќе се продолжи истиот на 5 години.
Ако излезат точни твоите шпекулации јавно ќе ти се извинам..ако не....
Што се однесува до спонзорството на Лукоил и Работнички...фатаморгана
Па ако некој треба да биде спонзор на Работнички од таков калибар тоа би била Окта...Штерјо им ја вози нафтата..судир на интереси брат..
Од друга страна генералниот на Лукоил за Македонија..Кук седеше во ложата со Заев на натпреварот со Ростов..get the picture..
И те молам не прави постови од типот на Кољо..го уништувате форумот...исцрпеност од гледање кошарка, село, град, IQ,глупости..

абе ај малко смалете ги постовите..искажете се со пократки реченици

Друже, шо се замараш, остај ги нека се расправат :smir:

не се занесувај само сајбер воџа си на итар пејо и аеродромка
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: :bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::pos2::pos2::pos2:
аиииххх аууууф кукуууууу
Коле многу си луд жими се брат...иди барај невеста магаре едно не треси глупости

:kajg: -еве ти јајца да јадеш (не се моите ама и овие ке ти легнатsd)

Abe daj nie denes da gi pobedime na Feni!! A za bugetot neka si govorat! (toa e od lubomora DOKAZANO 500pati ... ostaveti gi)

Еве предлог од мене: Да се отвори уште една тема за Струмица vs. Фемили!
Дефинитивно треба! Според мене, форумот служи за да дознаеме нешто што никаде го нема, а не да читаме кој биле подобри! СЕ ЗНАЕ КОИ СЕ НАЈДОБИ!
Дај смирете си хармоните, не сте во парламент! Имате мсн за да се докажувате!

Дефинитивно треба! Според мене, форумот служи за да дознаеме нешто што никаде го нема, а не да читаме кој биле подобри! СЕ ЗНАЕ КОИ СЕ НАЈДОБИ!

Стварно и мене ми е жал што мора да ги сереме темиве вака,со погоглем дел од вас Струмичани човек се разбира ама ете го дал господ Коле каков што го дал и со инатот и незнењето нервира постојано.Од сега веќе ке сведам расправање на минимум и ке се трудам да терам нормален муабет
И ајде пак да си прашам дали ке дојдат Ајдуци во сабота со МЗТ?

Можеби јас ги сфаќам работите премногу идеалистички, но еве, таков сум...Што да правам?
Како админ на форумов, ја имам таа привилегија да преземам мерки кога работите одат во несакан правец, но и обврска да се грижам форумот во целина да биде пријатно катче за дискусии.
Кошарка не е замислена да биде вулгарен простачки дел од форумот, туку место каде ќе се дискутира, ќе се изнесуваат ставови, шпекулации, па и искри да летнат малку, спорт е во прашање, но да се одржува нивото.
Барам од сите почит кон сите. Ништо повеќе.
Коле, смирено малку, не мора да бидеш најекспониран тука со ставови на едно приземно ниво. Не е во ред тоа. Навивањето за својот клуб е во ред, но омаловажувањето на другите не е. Знаеш...боли...
Околу шпекулациите за Струмица...marcus пред некој ден кажа што кажа, Тибериус исто, јас пренесов само некои ставови на оние кои се управа, кои знаат што се случува и со пари и со се.
И, најискрено, по којзнае кој пат го кажувам следното:
Сакам силна лига со силен МЗТ, силен Работнички, силен ФЕНИ, силен Пелистер, па и да се врати кошарката во Куманово, Кочани, Велес, Гостивар...
Тоа е начинот за напредок на македонската кошарка, за враќање на гледачите на трибините, за силна македонска репрезентација...
Треба малку подалеку, но и пошироко да се гледа.

Ајде ајдеее одиме на победа денеска. Очекувам најмалку 10 разлика.:salut:

Prvo:
So e bitno dali nekoj pise spekulacii ili pise vistina na ovoj forum, doznal i napisal! Krivo mi e koga nekoj od Skopje pise za aktuelnata sostojba za ekipi od Strumica, Ohrid ili Bitola a nema tri cisti za toa so go pisuva i pritoa ubeduva deka e taka i frla navredi 300 na saat ili pak obratno koga nekoj od SR ili BT pisuva za MZT ili Fersped!
Vtoro:
Pravenjeto velicina na sopstveniot klub za kogo se naviva ne pretstavuva grev (Ova se odnesuva za Radikal) pa zatoa ne treba da se ponizuva nekoj koj sto pocnal da gleda i saka kosarka od 2006 i onoj koj so gleda od 1946. Ako nekoj od Strumica ili Kavadarci pocnal da saka kosarka od 2006 godina toa E SUPER, znaci nesto se razdvizilo i niz ovie gradovi so gi naterali i decata i starite deka vredi da se naviva, i toa ne gi pravi pomalku pametni od nekoj koj so saka da drobi filozofii za se so ne e skopsko.
treto:
Rivalitet SKOPJE - REST OF MACEDONIA postoel i ke postoi fala bogu. Toa dali nekoj e od Skopje ne znaci deka e po default popameten i ponasetan od drugite koi se od Makedonija, barem ne go zborete toa za Strumicani nakoi gradot vo poslednite dve godini stana eden od najubavite i najizgradenite gradovi, i na koi Bugarija i Grcija im e pod gazot i so za 1 saat se u Solun ili u Bugarija kade fala bogu ima i so da vidat za razlika od Skopje kade osven gubre i dupki NEMA DRUGO. E sega sami zaklucete dali na nas ni e potrebno Skopje ili na vas vi e potrebna Makedonija so se Strumica, Bitola i drugite gradovi. Realno ako sakate, a neka potvrdi i sekoj od SR, poveke nemame potreba da idame u SK i da gubame vreme tamu oti ednostavno se imame u SR. Zatoa mislam deka seto toa se sveduva na cista ljubomora i siromastija vo duhot na onie koi so vikat deka cela Makedonija zavisi od SK.
Cetvrto:
Tolku za sega, odam da se sprema za pobeda nad FENI

Mislam deka nema potreba od otvaranje na vakvi temi bidejki ke ima samo pcovki od dvete strani i iskreno da vi kazam nema ni da pomislam da vlezam na ovaaa tema.Navivac sum na Strumica toa da no ne sum registriran na ovoj forum da se karam so nekogo da se pcujam i navreduvam , kako prvo i prvo bi trebalo da ima poveke prijatelski muabeti ovde i da se doznae nesto poveke za kosarkarskite ekipi.:)
A za vecer so feni ocekuvam pobeda poveke od 15 razlika za da gi spustime malku na zemja i ima najaveno doaganje na Lozari. pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom