Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка си , и двајцата јенки немаат уште потпишано договори и најверојатно нема да потпишат за ЦЕДЕВИТА така рекле луѓето од Загреб, а Римац е веќе стар и не знам колку може да се носи, ама сепак ке има мака додека да ги минеме а мислам дека ќе ги минеме. Ама после иде маката наречена РОСТОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Значи да се надеваме дека ке направи нешто Струмица надвор од Македонија поточно во Фиба купот....но Цедевита не е ни малку слаба има 2-ца странци поправо Американци сега сакал и Римац да дојде кој порано играше за Цибона незнам кој колку се сеќава на него но секој натрпевар даваше по 20 и више кошеви во Евролига....играше и за Аек.Незнам може со новите грци и другите засилувања ке успееме да ја поминеме Цедевита,не гледам како навивач за Струмица туку како човек кој сака да има клуб во еврокуповите и тоа од Македонија..
Напред Струмица![]()
Грешка си , и двајцата јенки немаат уште потпишано договори и најверојатно нема да потпишат за ЦЕДЕВИТА така рекле луѓето од Загреб, а Римац е веќе стар и не знам колку може да се носи, ама сепак ке има мака додека да ги минеме а мислам дека ќе ги минеме. Ама после иде маката наречена РОСТОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кицулис веќе не е член на Струмица.Ќе играл во Германија.Од Сигурни извори....
30 oктомври во Загреб
11 ноември е возавратниот во Струмица
така пишуваШЕ на официјалната веб страна!На 6ти бе забеган ...