П
Паспарту
Гостин
Мораше да казаш гледаш никој не казжуваше ти сега ке казаш тие шо беме од струмица само знајаме ...
а што ако кажа? демек ако се држеше во тајност струмица 3 пати појак тим да не ќе излезеше?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мораше да казаш гледаш никој не казжуваше ти сега ке казаш тие шо беме од струмица само знајаме ...
Pa mene nikoj ne mi veruvase...Deka Strumica ima nov trener .. Ej fanovi na Strumica ocekuvajte go Jane vo Strumica .. !!!toa e staro za arsik jas go znam uste vo vtornikot!!!!
Pa mene nikoj ne mi veruvase...Deka Strumica ima nov trener .. Ej fanovi na Strumica ocekuvajte go Jane vo Strumica .. !!!
Арно му кажа, типчето има стари информации и безврска, а да знае пак какви странци ке донесеме .... мислам оти ке немаме есап да играме во нашата лигаDaj be prestani so gluposti!!! Ne ide Jane vo sr...sega samo stranci moze da doagaat..i makedonci sto igrale vo stranstvo....jasno ti e!!!!???
Dobro sega jas ti go kazuvam toa sto mi go kaza covek od upravata pa ti ako sakas ne veruvaj ako sakas veruvaj .. Sto sakas da kazes deka nema poveke mesto za Makedonci vo timot pa Cvetkov-Zaev ke se izbrisat od Timot za ako dojde Jane te molam nemoj da me ucis ..Daj be prestani so gluposti!!! Ne ide Jane vo sr...sega samo stranci moze da doagaat..i makedonci sto igrale vo stranstvo....jasno ti e!!!!???
Dobro sega jas ti go kazuvam toa sto mi go kaza covek od upravata pa ti ako sakas ne veruvaj ako sakas veruvaj .. Sto sakas da kazes deka nema poveke mesto za Makedonci vo timot pa Cvetkov-Zaev ke se izbrisat od Timot za ako dojde Jane te molam nemoj da me ucis ..
Ej mora li da mi veruvas .. Ne mi veruvaa i za Jovica ..Pa vidoa deka e vistina .. NE MORAS DA MI VERUVAS i za 7 dena mi e rodenden polnam 13 godini sega sum 12 :bip: :pos2: :bip:E aj 13 godisno detence ke ne uci na site tuka na forumot kako bilo i kako ke bide...Abe tebe toj covek od upravata ako ti kaze deka i Garnet ke dojde...i pak ke veruvas...
![]()
Јане Петрески за да дојде у Струмица треба МЗТ да го раскине договоро шо нема шанси,не дека нема место во тимо на КК Струмица туку неможе веке да се регистрират играчи Македонци од домашното првенство освен играчи Македонци повратници од странство.
Иначе има преговори со Синиша Аврамовски,Мите Мираковски,а Караџовски КК Струмица негосака.
Од прва рака :smir:
Поверно од тва НАЗДРААВЕ.