Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ојде Гоцевски у Фени... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Тасовски оддамна има попишено за Струмица..А и Кицулис не се знаа дали ќе остане... :(:(:(
Инче ного јасно јас сум си за мојо град СТРУМИЦААААААА :):):) а и за сегашните шампиони...:helou:

Е јас некни правих мабет со едно дете шо играа за Ср (мислам веќе не, оти ќе оде на факултет) и ми кажа оти за Кицулис уште не се знајало...
Ама ако останува тогај супер!!!Се надевам оти саа ќе играа добро как шо играаше првата сезона :):)

Не верувам дека ного од вас го знаат Кицулис пред да дојде во струмица многу искусен играч е играл за младинксата репрезентрција на грција е пред тоа е играл во паок а мината сезона не играл никаде бидејки бил повреден на зглобот и оваа сезона што сите знаат е во струмица.. неговиот брат игре во некој грчки тим само незнам името како беше...

JacK SparroW напиша:
Strumica zakooon !!! Dali i slednata sezona strumica ke bide sampion :)
Мислам дека ке биде и следната...вреди да се почека но така ке биде Кицулис,Тасовски,Соколов..нема кој да ги задржи..hehe

Марко прва опомена...нејќам навреди да гледам..Струмица си е град..и готово...ке видам што можам да направам во врска со дијалектот....и доста ме терате да пишувам оф топици само се уништуваат темите...од сега бришам и не кажувам зошто!

iLe напиша:
Не верувам дека ного од вас го знаат Кицулис пред да дојде во струмица многу искусен играч е играл за младинксата репрезентрција на грција е пред тоа е играл во паок а мината сезона не играл никаде бидејки бил повреден на зглобот и оваа сезона што сите знаат е во струмица.. неговиот брат игре во некој грчки тим само незнам името како беше...

ostanuva kiculis be, kak nema da ostane... samo sofaditis si ojde kakso znam... (od grcite) i taj na ne mi teknuva kak se vikase, "levorukjo" :rofl: grko so go viknaa da se vrate na vojska da sluze :lol!:

A*1*T*E*A*M напиша:
ostanuva kiculis be, kak nema da ostane... samo sofaditis si ojde kakso znam... (od grcite) i taj na ne mi teknuva kak se vikase, "levorukjo" :rofl: grko so go viknaa da se vrate na vojska da sluze :lol!:

Cimpliaridis se vika toj so otide na vojska...ama ne veruvam pak da se vrati tuka...

Sega e samo Strumica :) Nema 2005 sega Strumica prai lom Kiculis Tasovski Sokolov neka gi fati nekoj ako moze ...

JacK SparroW напиша:
Sega e samo Strumica :) Nema 2005 sega Strumica prai lom Kiculis Tasovski Sokolov neka gi fati nekoj ako moze ...
Уште пари да се најдат за центер и немаме рамни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom