Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Тооо Струмица тепаше...:) меракот ми се направи што изгуби Работнички..иако им дадов предност пред натпреварот...ништо од таа предност 65-67 2-0 за Струмица...Грнчаров одлична игра и одлична игра на Тони Симич...изгледа дека се надѕира новиот шампион

Ми се исполнија очекувањата.
Баш ми е драго поради тоа. :jea:

walker_girl напиша:
Ми се исполнија очекувањата.
Баш ми е драго поради тоа. :jea:

па нормално се знае кој ке се шампиони

konecno nekoj da parira na rabotnicki bravo za strumicani ja zasluzija pobedata aj use malce i sampioni

По мизерни навивачи јас не сум видел. Искрено, за следното доагање во Скопје, или дојдете и личете на навивачка група или немојте да се резилите, зашто она вчера што го видов, беше за срамота.

Грне дава тројка ви покажува кон трбина да кренете атмосфера а вие кутите. Извинете, ама МИЗЕРНИ бевте.

A*1*T*E*A*M напиша:
епа излгеда само ајдуците се ојделе :)
абе овие на мтв знаат ли да направат цело време да ин го покажува резултат, ебаги мрљачите ги мрзе на секоја минута да менјат :lol!:

Haha ti pa sto ocekuvas od MTV? Dobro e sto znaat da snimaat so kamera..
Kolku sto pamtam jas tie nikad ne ni davale rezultat.. Da reces na fudbal ajde ednas u 20 minuti, ama na kosarka...

1 cel avtobus ! I jas bev tamu ama ne dojdov za sk poso bev na skolo

edit : Radical Boy moze samo da si kutas i da gledas kako gubaf Fersped .. A sega dali sme bile mizerni ili .. Vie pa ste zapeza .. ve nema nigde i zatoa Kuti si

абе само ајдуците беа никој друг не отиде ... а вечер во Струмица до 3 саатот славеле, ја бев само до 2... отидовме со коли со знамињата до Василево и таму ин се придруживме... после на центарот лом стана :lol!::basket::basket::basket::basket:

Ај Лав Струмица. .. . у Струмица у Недела ке стане лом .. како шо стана лом у Скопје .. Повеке навииваа од скопјани али нема веза .. Цела сала ечеше .. Скопски Пи*ки .. а сега па замисли шо ке биде у Струмица .. ТОБ ..

абе Мето само говораш а не си ојдел ни на еден натпревар :basket::basket::basket:

Еј чекајте малце...Струмица фанс е темата...!Доста само се препуцавате ние подобра вие подобра...Ајдуците како си навиваат тоа не гледајте..гледајте си за себе....и доста више со тоа карање...досадни станаа темиве...
Аеродромке спушти малце темпото само се караш со другите :smir:

Сега вака....
Ако прочитам уште една провокација или безвезен коментар, ветувам дека ќе банирам од темава.

Известена сум дека неколку членови се веќе опоменати, нема потреба да ги именувам.

Знајте-ова ви е жолт картон. Следен испад=бан.

Очигледно вие луѓе не се разбирате од збор. Сите имате теми за своите навивачки групи, не им серете на другите. Искрено се надевам дека ќе почнете да дискутирате како што треба.

Добро е... али треба да не остават само нас фановите на Струмица... а не кој дојде - добредојде :rofl::rofl::rofl:

Како што рече колешката Скулгрл, истото го велам и јас. Веќе нема опомени, туку директно банови од тема, ОК?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom