Г
Грејвдигер
Гостин
е тоа да, се крена цела публика на нозе...
абе и да се важеше и да не се важаше имавме 13коша предност
абе и да се важеше и да не се важаше имавме 13коша предност

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те бе никој не ја пренесува лигава кај нас бе срамота домашна лига да не пренесувашA*1*T*E*A*M напиша:абе кораци направи пошто се брзаше 2сек. имаше до крајот ... и затоа, иначе многу добро беше забивањето..
а на почетокот на 2та четвртина кога Давитков со своите актерски способности падна сам наземја и се удри по носот :pos2: се правдеше пред судиите дека Тони Грнчаров го удрил и ин судија Техничка, ама Давитков направи многу голема грешко, затоа што со оваа реакција повеќе ја разбуди атмосферата во салата:baeh: друг пат, пак нека прави така:pos2:
Billa Bong напиша:Те бе никој не ја пренесува лигава кај нас бе срамота домашна лига да не пренесуваш,еве вакви моменти неможат да се гледаат кога Давитков паднал на нос неможеше да се гледа дербито Мзт-Работнички,Струмица-Работнички и други интересни дуели.Претходниве 2 3 години цело време пренесуваше Мтв и сега кога оваа сезона и Струмица се појача и стана поинтересна лигата за гледање никој не пренесува:nerv:
Блазеси ви барем можете да гледате а ние бе ништо неможе да видиме само кажуваат резултатиA*1*T*E*A*M напиша:и за оваа година нешто велеа дека вториот дел од сезоната ке се пренесуваше на МТВ ама од тоа ништо... а кога Струмица играт на домашен терен, после натпреварот одма вадат лентата и ја дават на струмичката телевизија ВИС:baeh:
Тоа е иначе Струмица како Струмица само да ја гледам не е интересно треба и други натпревари да гледате ане само Струмица :smir:A*1*T*E*A*M напиша:епа сеа... најдејте си телевизија, нека иде во Струмица или било каде за да снимат:baeh:
lelelel toa bilo drama so joco majmunot ja koga se cuv so grne i koga mi raskaza ne mozev da se soberam od smeenje KATASTROFAA*1*T*E*A*M напиша:абе кораци направи пошто се брзаше 2сек. имаше до крајот ... и затоа, иначе многу добро беше забивањето..
а на почетокот на 2та четвртина кога Давитков со своите актерски способности падна сам наземја и се удри по носот :pos2: се правдеше пред судиите дека Тони Грнчаров го удрил и ин судија Техничка, ама Давитков направи многу голема грешко, затоа што со оваа реакција повеќе ја разбуди атмосферата во салата:baeh: друг пат, пак нека прави така:pos2:
Ти не ги знаеш аеродромките :helou: да да леее ја па викам тој е добар за у репрезентација не сум згрешил премногу тој ни за да води младинска лига не еA*1*T*E*A*M напиша:и после он ми бил тренер на македонската репрезентација во кошарка
- ти па од кај се знаеш со грнчаров![]()
Billa Bong напиша::pop:Ајдуци законти брат незнаеш што збориш Фемили закон бе а не Ајдуци
![]()
Вака сега да не ги повтарам тие пред мене ама гледам дека морам тие твој Ајдуци кога почнаа да одат по натпревари бе кога Струмица оваа година донесе засилувања кај бевте претходната година бе тука само збориш а незнаеш што збориш претходната година ја гледав Тв преноси од лигата и баш сеа ми текнува гледав натпревар со Пелистер жива душа немаше како во театар 100 души и гледаат абе Фемили 10 години славеше бе секој натпревар дали слаби дали јаки се таму бе губеа 4 во низа пак беа таму а не вие една година се решивте да навивате асално и сега сакаш да бидете закон епа неможе:helou:iLe напиша:Imas si tema za femili pa te molam pisi tamu i ostavi ne ovde na mira , zosto temava e za STRUMICA FANS !!!