Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
luge ocekuvajte da mu dadam predlog na vodzata pola utakmica da peeme bugarski picki pa ako se soglase ocekuvajte da grme salata(ne gledam pricina za brisenje na postot ili pak pogolema sankcija ali ako sakate brisete go nisto ne vi vikam)
mislam deka go zasluzuvate toa so vasiot odnos i kultura bez ralika koj pocnal prv
sto vikate zasluzuvate li?
glasajte pa ako izglasate ne nisto ne mu vikam na vodzata
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:lozari picki
znaci nisto ne napravivme od biznisot aj nisto ne mu vikam na vodzatapeace u nikoj slucaj ne se isplasiv od postiranoto nego malce razmisliv....nie ako ve vikame bugari toa e 5 napred za bugariteАко само се обидете да не наречете Бугари во сред Струмица, не ве спасува ни полиција, ни никој...
Ќе ве линчуваат не Ајдуците, туку народот, а ќе помогне и полицијата...
Да не ве ебе ѓаволот такво нешто...
E aj ne se pomocuvi ti tuka nogo slusna li?Bugarski picki..Ne me teraj sega da te pcujam...Prasaj si go Braun kakvo sise mu eknav od glava majkata da mu ja ebam pederska...I ne placi veke prestani ajde....Male,malee sega da pobedime vo Kavadraci,male maleee najsrekniot covek na svetot ke sum.:helou::pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
lele se smeam najseriozno nema sto hahaha
nace za premier
a ke mi odgovoris li dali so aleks i ruse imas rodninski vrski?
E aj ne se pomocuvi ti tuka nogo slusna li?Bugarski picki..Ne me teraj sega da te pcujam...Prasaj si go Braun kakvo sise mu eknav od glava majkata da mu ja ebam pederska...I ne placi veke prestani ajde....Male,malee sega da pobedime vo Kavadraci,male maleee najsrekniot covek na svetot ke sum.:helou:
Me poznavas?:pos2: :pos2: Brat kuti poludeh deneska:pos2:После толку нервоза, трескане и маење по жицата редно е малце да се осреќиш![]()
Me poznavas?:pos2: :pos2: Brat kuti poludeh deneska:pos2:
Абе дете...znaci nisto ne napravivme od biznisot aj nisto ne mu vikam na vodzatapeace u nikoj slucaj ne se isplasiv od postiranoto nego malce razmisliv....nie ako ve vikame bugari toa e 5 napred za bugarite![]()
luge aj da ne pocnuvame pak kako pred pola saat
aj pis
jas ne mrazam strumicani ali vie ocigledno e deka mrazite se sto e od kav
абџекшн ... :pos2:za natprevarot super ama sudiite ..........
a za mavanjeto na publikata toa bese zasluzeno i treba da ne ne kaznat .....
KFM .................. cargare imatee u korist 15 pati ... i na krajta se napravii nemi demek ne videle kak braun go zavlece na taso ... i togaj po se so se sluci u teko na 38 min stapi na scena publikata i zasluzeno i ne treba da bideme kaznani ................................