lozar_kavadarci
ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 817
- Поени од реакции
- 2
dobro ama ce ima edno 70-80 dusi okolu vas nema da mrdnite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
povtorno pocnuvate da provocirete ali ce vi kazam naj iskreno ce mi bide mnogu milo da stignite do finale i da igrate so nas inace ce mi bide krivo ako ispadnite od kupot navistina oti imate tezki protivnici Amak posle i PelisterЌе ги добиеме и во Кавадарци сто посто, во екипата сега атмосферата е на највисоко можно ниво, сврзивме 5 победи под ред, сега е на ред разнишаниот МЗТ кој изгуби дома од Пелистер.
Абе убичемо ги.:helou:
povtorno pocnuvate da provocirete ali ce vi kazam naj iskreno ce mi bide mnogu milo da stignite do finale i da igrate so nas inace ce mi bide krivo ako ispadnite od kupot navistina oti imate tezki protivnici Amak posle i Pelister
Viktoranius sto znaci ova :smir:Ако изгубаме од Работнички, јас ќе му праам атентат на Јоцо.![]()
Купот е посебно натпреварување од првенството се играат три (макимум)натревари за неколку денови...ќе има и поголеми изненадувања од ова што го очекувате како финале..
Струмица-Фени..не е загарнитрано финале..
Апслутно си во право има и други екипи освен Фени и Струмица еден Фершпед силен Амак имаме оваа година никој не треба да се потцене тука да не го забораам и Мзт е само Неготино е ауцајдер и Вардар барем јас така мислам ама се е можно топка е се врти.
A za kupot sekako doagame 3,4 avtobusi mozebi i poveke samo da stigneme do finale i plus luge sto ke doagaat so svoi vozila ke bide interesno.So imas be dogovoreno,abe dzabe e mozebi vie ke napravite gluposti,no da znaete na kraj igracite se tie koj resavaat za se.pa uste koga panajotis bese na klupata se znaese deka ce izgubime. sea za kupot ce viknime 2 lozari nad loza so ce go pcuat panajotis,2 pozadi na strumica klupata da gi pcuat igracite i na krajot kako slag na tortata iame eden dogovor so obezbeduvanjeto za kupot taka da poarno da ne idite

Viktoranius sto znaci ova :smir:
mala grska prethodno se izvinuvam.
..:Ми се јаваија,и така ми рекоа во Сабота во 19:00,Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Антонио Теофиловски.:nesvest:Кога ке ги видам судиите против Мзт ми доага да се фрлам од прозорецот,зарем е тоа можно повторно Зоран Златевски.....Ке суди и Јовица Крстевски,ке биде интересно со Пупович,бидејки тој ја донесе одлуката Пупович да биде исклучен...И сварно незнам зошто толку касно се
игра утакмицата во Сабота.....:Ми се јаваија,и така ми рекоа во Сабота во 19:00,Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Антонио Теофиловски.:nesvest:
Така ми рекоа,утакмицата во сабота во 19:00,мислам дека не сум грешка...Епа не е можно пак овој Златевски да му е*ем мамето. А зошто во Сабота ? Не ли се игра веќе среда - сабота ?