Фан Клуб: Србија

Сга ги текна да играв, не дека имасва јакога противника ама овај е тај игра што фалеше против Шкотску, Македонију и Хрватску.

Ќутеци, ахх куде беше овај игра против ујке, Шкотску, Белгију, Македонију у Скопје... жално е што овај репрезентација нема да иде у Бразил а очигледно имав неспоран квалтиет!

Понекад си мислам дека границата со Србија треба да биде на југ од Куманово, кај Павлешенци негде...

Сјајна игра на младата репреѕентација против Италија, штета што е 0:0.
Италијаните се бранат, Марковиќ, Ѓуричиќ, Настасиќ и другарите напаѓаат. Ајде, мора да се добие ова!
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 19:02 ---
1:0 :cuc: Лекција по модерен и атрактивен фудбал си добија Италијаните.

Огромен потенцијал има оваа репрезентација.

Стварно , дајте некој линк , пошто на спортклуб и на арена нема да ја даваат:eek:

Додека ја чекаме вечерашнава утакмица, одлична вест: Србија ја исфрли Шпанија (до сега Европски првак) во бараж мечевите за У-21 првенството!!!

Дефанзивна игра, али концентрирано, борбено и максимално ангажирано. Најдобрата репреѕентација, со Иско, Муниаин, Деулофеу, Мунир падна пред Србија. Во Јагодина беше 0:0, а пред малку во Кадиз 1:2!
Да се надеваме дека ова е добра увертира за вечерва, треба да си го добијат вечно угнетуваните. Напред Србијо![DOUBLEPOST=1413309766][/DOUBLEPOST]И тоа Србија без 10 битни играчи.

За линкови, барајте кога ќе почне на hahasport.com / livetv.ru / итд..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom