Фан Клуб: Србија

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ја бар идам на утакмици,ти се палиш на ртс на тв на партизан.

Темата е едно, да не расправаме за друго... Не ми е дојдено до фалење кај сум бил, кога сум бил... Трибината не е за позери, трибината е за навивачи... Ја ако не сум ставил слика на фејсбук или на кајгана, не значи дека не сум бил... Условите кои ги имаш ти за идење (стадион до пред нос, бус на секој 10 минути итн. итн), и моите услови (1000 км во два правци, друга држава, 50 евра најминимален износ итн. итн), не се за споредба.. ;)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Темата е едно, да не расправаме за друго... Не ми е дојдено до фалење кај сум бил, кога сум бил... Трибината не е за позери, трибината е за навивачи... Ја ако не сум ставил слика на фејсбук или на кајгана, не значи дека не сум бил... Условите кои ги имаш ти за идење (стадион до пред нос, бус на секој 10 минути итн. итн), и моите услови (1000 км во два правци, друга држава, 50 евра најминимален износ итн. итн), не се за споредба.. ;)
епа ајде за темата вардар-пелистер,ти ја спомна.кој јадеше ќотек?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
епа ајде за темата вардар-пелистер,ти ја спомна.кој јадеше ќотек?
Мислев на фан клубот Србија, дека не е место за навивачки групи...
Ја како што видов, Чкембари добија ама од полиција, вие немавте ни контакт со нив, бидејќи до центарот трчнавте и назад на трибина :D

А по улици, паркови итн. што се случувало не ме ни интересира :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Љубав гази километре :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Љубав гази километре :D
Многу јасно, само му објаснувам на дечкото кои се неговите, а кои нашите услови... :)
Јас да живеам во Белград, на шах ќе одам, а не на фудбал, кошарка, ракомет... :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Многу јасно, само му објаснувам на дечкото кои се неговите, а кои нашите услови... :)
Јас да живеам во Белград, на шах ќе одам, а не на фудбал, кошарка, ракомет... :D
Тренинг нема да пропуштам бе ало! :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Србија ја победи репрезентацијата на Чиле со 3-1, во натпревар одигран на неутрален терен :)
Стрелци на Головите беа Лазе Марковиќ, Филип Џорџевиќ и Филип Џуричиќ :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hdfpv69-X6Q

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Бш ме интересира што ке направив сс Кипар днске !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
3 комада све уреду, ама потресесва ме, много слаба игра како у напад такој и у одбрану, сс овакву игру сс Хрвати црно ни се пише!
Калкулации едно друго... Сепак пријателска утакмица е ;)
Ќе видиме, има време до дуелот со Хрватска :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Калкулации едно друго... Сепак пријателска утакмица е ;)
Ќе видиме, има време до дуелот со Хрватска :)
Да да, ипак сс Хрватску ке биде повише од утакмицу, како и да е надам се спремни ке су и Суботиќ, Бишевац и Марковиќ, кои ичера много фалесва, аи ако сс Хрватску поштими га Мустафа да брани место Бркиќ, страшно ке сам нервозан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да да, ипак сс Хрватску ке биде повише од утакмицу, како и да е надам се спремни ке су и Суботиќ, Бишевац и Марковиќ, кои ичера много фалесва, аи ако сс Хрватску поштими га Мустафа да брани место Бркиќ, страшно ке сам нервозан!
Остави ти клупски муабети, за репрезентација станува збор, нема тука Звезда, Партизан, Воша... Јас сум за Стојке да е прв, Бркиќ не е во најдобра форма, пред некое коло имаше страшен кикс... Нека решава Михајловиќ :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Остави ти клупски муабети, за репрезентација станува збор, нема тука Звезда, Партизан, Воша... Јас сум за Стојке да е прв, Бркиќ не е во најдобра форма, пред некое коло имаше страшен кикс... Нека решава Михајловиќ :)
Нема везе тука Звезда- Партизан, него гледам реално на работе, Мустафа нема играно колко 2 месеца мислу, сс овуј зимску паузу и повише, а Бркиќ сга незнам за тј кикс, ама пред повреду редовно брани у Удинезе и тој на ниво, како и да е мислу дека у овј момент е поквалитетан од Мустсафа!

Kajgana Shop

На врв Bottom