Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи јас тренирам на теренот на Алумина и планирајте ме на трибините на Славија за тој натпревар.:helou:

Бидејќи јас тренирам на теренот на Алумина и планирајте ме на трибините на Славија за тој натпревар.:helou:

Те испланирав веќе. Ако не дојдеш имаш неоправдан:nenene:

Алумина се многу дрва.2 недели по ред ги тепаме.3 чисти паса немаат, ако не ги тепате срамота мислам дека ќе биде па останатото е ваше.:vozbud:

Алумина се многу дрва.2 недели по ред ги тепаме.3 чисти паса немаат, ако не ги тепате срамота мислам дека ќе биде па останатото е ваше.:vozbud:

Кај нив ги тепавме 0:4, кај нас не им бега петарда:vozbud:

Најдовме ли голман?
Иииии Дарк која позиција е сега?
Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер :)

Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер :)

Охоо значи да очекувам од него голем посед на топка...и голем процент на повреди:pipi:
А Аце дај боже не го даваме засега:smir:

ace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.

на ABkanal имаше сега во емисијата Спортал, за вас...
Ех ама сум акмак, јас најавив дека ќе ги има, и заборавив да гледам, се надевам снимал некој од другариве :)

ace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.

Лоша вест, али мислам дека ќе се снајдеме и без него :)

ОД 13 ЧАСОТ ПРИЈАТЕЛСКА СО ЛОКОМОТИВА ВО КАРПОШ:vozbud:

:oftopic::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Незнам колку би довеле они публика, повеќе ми се чини дека нема жив човек да видиме на Славија ако они се на трибини:pos2:
Замисли ги како мажоретки, во прва борбена линја Маја, Кутља, Мали Мрав, Пеколштина и Елена, а позади тролот, безвратљакот , на Даниел сестрата од фамилијата што ја викаш ти :),јогуртот, и сијалицата на хеликоптерот што му е другарка :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај малце он-топик :
Ако тепа беса, ќе имаме 5 бода предност, така да и пораз во Лисиче нема да ни значи ништо :) Иначе ко што ми кажа дарк, екипава сегашна била за нијанса послаба од есенската али сеуште сме биле доста солидни и атакуваме на првото место. И не заборавај утре да ги гледаш на Тв, цепки било:pos2:

abe druze ekipava e poslaba od lani za tri klasi cela prva postava igracite so bea si zaminaja.Goran jovanoski Miki atleski Aleksandar misovksi Jovica stolevski Stanisa markovski ljupco simovski-bela...pa eve deneska i izgubile od lokomotiva 4:0,a dodeka igraja ovie igraci imase golem uspeh eden teteks go tepavte a sega gubite od lokomotiva..poz

abe druze ekipava e poslaba od lani za tri klasi cela prva postava igracite so bea si zaminaja.Goran jovanoski Miki atleski Aleksandar misovksi Jovica stolevski Stanisa markovski ljupco simovski-bela...pa eve deneska i izgubile od lokomotiva 4:0,a dodeka igraja ovie igraci imase golem uspeh eden teteks go tepavte a sega gubite od lokomotiva..poz

Големо чудо и да сме послаби :) Не берам многу гајле за тоа, мада и не се сложувам со тебе дека сме толку многу посалаби. Од сите овие ќе ни фали само Мики, другите и така беа само вишок играчи:helou:

5:1 за Локомотива. Тимот ни е послаб од претхопдно, али да почекаме, пошто ова им се први допири со топкја, бидејќи до сега имаа само кондициони тренинзи и слично. Инаку утре од 13 во Пржино со Илинден е закажана пријателска, но можно е да се одложи поради повредите на некои играчи. Инаку голмабот Аце највцеројатно повеќе не е член на Славија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom