- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Бидејќи јас тренирам на теренот на Алумина и планирајте ме на трибините на Славија за тој натпревар.:helou:
Те испланирав веќе. Ако не дојдеш имаш неоправдан:nenene:Бидејќи јас тренирам на теренот на Алумина и планирајте ме на трибините на Славија за тој натпревар.:helou:
Кај нив ги тепавме 0:4, кај нас не им бега петардаАлумина се многу дрва.2 недели по ред ги тепаме.3 чисти паса немаат, ако не ги тепате срамота мислам дека ќе биде па останатото е ваше.
Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкерНајдовме ли голман?
Иииии Дарк која позиција е сега?
Охоо значи да очекувам од него голем посед на топка...и голем процент на повредиПа тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер
ace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер
Ех ама сум акмак, јас најавив дека ќе ги има, и заборавив да гледам, се надевам снимал некој од другаривена ABkanal имаше сега во емисијата Спортал, за вас...
Лоша вест, али мислам дека ќе се снајдеме и без негоace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.
ftopic:
Незнам колку би довеле они публика, повеќе ми се чини дека нема жив човек да видиме на Славија ако они се на трибини:pos2:
Замисли ги како мажоретки, во прва борбена линја Маја, Кутља, Мали Мрав, Пеколштина и Елена, а позади тролот, безвратљакот , на Даниел сестрата од фамилијата што ја викаш ти ,јогуртот, и сијалицата на хеликоптерот што му е другарка :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај малце он-топик :
Ако тепа беса, ќе имаме 5 бода предност, така да и пораз во Лисиче нема да ни значи ништо Иначе ко што ми кажа дарк, екипава сегашна била за нијанса послаба од есенската али сеуште сме биле доста солидни и атакуваме на првото место. И не заборавај утре да ги гледаш на Тв, цепки било:pos2:
Големо чудо и да сме послаби Не берам многу гајле за тоа, мада и не се сложувам со тебе дека сме толку многу посалаби. Од сите овие ќе ни фали само Мики, другите и така беа само вишок играчи:helou:abe druze ekipava e poslaba od lani za tri klasi cela prva postava igracite so bea si zaminaja.Goran jovanoski Miki atleski Aleksandar misovksi Jovica stolevski Stanisa markovski ljupco simovski-bela...pa eve deneska i izgubile od lokomotiva 4:0,a dodeka igraja ovie igraci imase golem uspeh eden teteks go tepavte a sega gubite od lokomotiva..poz
rezultat?ОД 13 ЧАСОТ ПРИЈАТЕЛСКА СО ЛОКОМОТИВА ВО КАРПОШ
5:1 за Локомотива. Тимот ни е послаб од претхопдно, али да почекаме, пошто ова им се први допири со топкја, бидејќи до сега имаа само кондициони тренинзи и слично. Инаку утре од 13 во Пржино со Илинден е закажана пријателска, но можно е да се одложи поради повредите на некои играчи. Инаку голмабот Аце највцеројатно повеќе не е член на Славијаrezultat?