Фан Клуб: Славија

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Бидејќи јас тренирам на теренот на Алумина и планирајте ме на трибините на Славија за тој натпревар.:helou:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Алумина се многу дрва.2 недели по ред ги тепаме.3 чисти паса немаат, ако не ги тепате срамота мислам дека ќе биде па останатото е ваше.:vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.492
Алумина се многу дрва.2 недели по ред ги тепаме.3 чисти паса немаат, ако не ги тепате срамота мислам дека ќе биде па останатото е ваше.:vozbud:
Кај нив ги тепавме 0:4, кај нас не им бега петарда:vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.492
Најдовме ли голман?
Иииии Дарк која позиција е сега?
Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер :)

Г

Господ

Гостин
Па тетовчанецов Аце сака да си иде, али тешко дека ќе го пуштат, така да он ќе брани, а за резерва најверојатно ќе земеме некој младинец од Работнички. А дарк ќе игра централна средина, плејмејкер :)
Охоо значи да очекувам од него голем посед на топка...и голем процент на повреди:pipi:
А Аце дај боже не го даваме засега:smir:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.492
на ABkanal имаше сега во емисијата Спортал, за вас...
Ех ама сум акмак, јас најавив дека ќе ги има, и заборавив да гледам, се надевам снимал некој од другариве :)

ace deneska ja skrsil rakata, taka da neizvesno e kogaj ke se vrati na teren.
Лоша вест, али мислам дека ќе се снајдеме и без него :)

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
ОД 13 ЧАСОТ ПРИЈАТЕЛСКА СО ЛОКОМОТИВА ВО КАРПОШ:vozbud:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
:eek:ftopic::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Незнам колку би довеле они публика, повеќе ми се чини дека нема жив човек да видиме на Славија ако они се на трибини:pos2:
Замисли ги како мажоретки, во прва борбена линја Маја, Кутља, Мали Мрав, Пеколштина и Елена, а позади тролот, безвратљакот , на Даниел сестрата од фамилијата што ја викаш ти :),јогуртот, и сијалицата на хеликоптерот што му е другарка :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај малце он-топик :
Ако тепа беса, ќе имаме 5 бода предност, така да и пораз во Лисиче нема да ни значи ништо :) Иначе ко што ми кажа дарк, екипава сегашна била за нијанса послаба од есенската али сеуште сме биле доста солидни и атакуваме на првото место. И не заборавај утре да ги гледаш на Тв, цепки било:pos2:

abe druze ekipava e poslaba od lani za tri klasi cela prva postava igracite so bea si zaminaja.Goran jovanoski Miki atleski Aleksandar misovksi Jovica stolevski Stanisa markovski ljupco simovski-bela...pa eve deneska i izgubile od lokomotiva 4:0,a dodeka igraja ovie igraci imase golem uspeh eden teteks go tepavte a sega gubite od lokomotiva..poz

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.492
abe druze ekipava e poslaba od lani za tri klasi cela prva postava igracite so bea si zaminaja.Goran jovanoski Miki atleski Aleksandar misovksi Jovica stolevski Stanisa markovski ljupco simovski-bela...pa eve deneska i izgubile od lokomotiva 4:0,a dodeka igraja ovie igraci imase golem uspeh eden teteks go tepavte a sega gubite od lokomotiva..poz
Големо чудо и да сме послаби :) Не берам многу гајле за тоа, мада и не се сложувам со тебе дека сме толку многу посалаби. Од сите овие ќе ни фали само Мики, другите и така беа само вишок играчи:helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.492
5:1 за Локомотива. Тимот ни е послаб од претхопдно, али да почекаме, пошто ова им се први допири со топкја, бидејќи до сега имаа само кондициони тренинзи и слично. Инаку утре од 13 во Пржино со Илинден е закажана пријателска, но можно е да се одложи поради повредите на некои играчи. Инаку голмабот Аце највцеројатно повеќе не е член на Славија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom