Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
честито и од мене, ама да не беа тетовчаниве ништо не праевте. инаку на сликава не го видов горан, зошто не играл?

честито и од мене, ама да не беа тетовчаниве ништо не праевте. инаку на сликава не го видов горан, зошто не играл?

Горан и Бела се повредени....

ИДЕМО ДАЉЕ......

Да , ние со Драчево таму игравме 0 : 1 тепавме , има време до пролет за со Лисиче не губиме така лесно дома :wink:

Denes e ubav den raduvaj te se i slavete ideme dalje momci cestitki i samo taka ....

152lvle.jpg

Егеец педерееееееее да ти ебам свееееееее:baeh:

Глејте како плаче пичката :vozbud: Епа кој ти е крив кога ја предаде славија за пари, кога беше капитен на нашата екипа со твојот сегашен тим а беше потплатен да играш за сељаците а веќе следното коло мина во нивниот тим. Сега пати курвоооо:baeh::baeh::baeh:

Нек вие со среќа есенски шампиони!!
И кога ќе играте со Лисиче да им вратите за поразот што го претрпивте на домашен терен.

Горан и Бела се повредени....

Бела го видов на сликеве како се загрева..

152lvle.jpg

Егеец педерееееееее да ти ебам свееееееее:baeh:

Глејте како плаче пичката :vozbud: Епа кој ти е крив кога ја предаде славија за пари, кога беше капитен на нашата екипа со твојот сегашен тим а беше потплатен да играш за сељаците а веќе следното коло мина во нивниот тим. Сега пати курвоооо:baeh::baeh::baeh:
Егеецот направил трансфер во Лисиче!? Не сум знаел за ова

Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Znaci pred sve da cestitam 1 mesto na polusezona i da ne se zamarame so Lisicani nivna briga sto ke pravat slusam denes odigrale nereseno sto mnogu mnogu ni odgovara na nas.
Ne se sekirajte nemaat gordost da cestitaat sram im e ako neka im e nie samo da prodolzime isto tamu kade sto zastanavme i da ne ne interesira sto pravat drugite.
Znam deka do kraj na prvenstvoto ke e napeto i tesko ama misam deka hrabrite gi prati sreka.
Pozdrav do site simpatizeri na Slavija i normalno navijacite bez koj ne se moze Sumari.
Cestitki za Slavija i da prodolzime uste podobro narednata polusezona.
:smir::smir::smir::smir:

Ваков беше и исписница кога не му даваа.Али кој го јебе сељак си е сељак.Таков и дома да не ти е а не па во клуб кој се продаде на селаните.Сега нека му ја мислат имаат доста време за тоа,....

Абре каков Ег..ц какви бакрачи не го ни спомнувај селанецот си знае он дека е бележан за сите времиња,нека си игра таму и нека ужива.Поткупен за сите времиња....:pos2:

Нек вие со среќа есенски шампиони!!
И кога ќе играте со Лисиче да им вратите за поразот што го претрпивте на домашен терен.

Бела го видов на сликеве како се загрева..

Таа слика е друже малце постара...поздрав:toe:

So malo zakasnuvanje cestito esenska titula i od mene i da se nadevame deka ke ve gledame od dogodina vo vtora liga :vozbud:

btw, kazete mi nesto za Dimitrije Bilbilovski, standarden li e, igra li dobro ?

Егеецот направил трансфер во Лисиче!? Не сум знаел за ова
Тоа личеше на се освен на трансфер:smir:
На дербито со Лисиче играшпе за нас, но беше потплатен и затоа неможевме да сврземе ниедна акција затоа што ги шиткаше сите топки а он требаше да биде плејмејкер. Остана во славија уште еден меч, а потоа ненајавено замина во Лисиче. Едноставно ПЕДЕРИШТЕ :pipi:

Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Pa Lisice ako so potplateni igarci ko sto vikate vie igral so egeecot togas stvarno se kamena,dadoa eden gol i posle imase minimum 10-15 minuti igraci koga ke padnea na teren lezea ko kuznae kolkava da e povredata.
Posle golot od Lisice nemase ni L a za toa ako bil potplaten egeecot zatoa igrata se zakoci on bese toj sto trebase da povlece napred,bas jas go gledav so eden drugar mu vikam pa neli e sreden red sto bara vo odbrana posle otisol vo napad znaci najslab bese ama nemozes da primetis deka mestel ako akoneka si trgaat sega oni.
Vazno e da vlezeme 1 vo vtorata polusezona i od pocetok da svatime daka ako sakame da bideme 1 nema zaebancija i opustane do krajot na prvenstvoto.
Pozdrav do Slavija i se razbira do najdobrite navijaci Sumari........:olee::olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom