Фан Клуб: Славија

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
честито и од мене, ама да не беа тетовчаниве ништо не праевте. инаку на сликава не го видов горан, зошто не играл?

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
честито и од мене, ама да не беа тетовчаниве ништо не праевте. инаку на сликава не го видов горан, зошто не играл?
Горан и Бела се повредени....

ИДЕМО ДАЉЕ......

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Честито момци !!!

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Да , ние со Драчево таму игравме 0 : 1 тепавме , има време до пролет за со Лисиче не губиме така лесно дома :wink:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Denes e ubav den raduvaj te se i slavete ideme dalje momci cestitki i samo taka ....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.899

Егеец педерееееееее да ти ебам свееееееее:baeh:

Глејте како плаче пичката :vozbud: Епа кој ти е крив кога ја предаде славија за пари, кога беше капитен на нашата екипа со твојот сегашен тим а беше потплатен да играш за сељаците а веќе следното коло мина во нивниот тим. Сега пати курвоооо:baeh::baeh::baeh:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Нек вие со среќа есенски шампиони!!
И кога ќе играте со Лисиче да им вратите за поразот што го претрпивте на домашен терен.

Горан и Бела се повредени....
Бела го видов на сликеве како се загрева..

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

Егеец педерееееееее да ти ебам свееееееее:baeh:

Глејте како плаче пичката :vozbud: Епа кој ти е крив кога ја предаде славија за пари, кога беше капитен на нашата екипа со твојот сегашен тим а беше потплатен да играш за сељаците а веќе следното коло мина во нивниот тим. Сега пати курвоооо:baeh::baeh::baeh:
Егеецот направил трансфер во Лисиче!? Не сум знаел за ова

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Znaci pred sve da cestitam 1 mesto na polusezona i da ne se zamarame so Lisicani nivna briga sto ke pravat slusam denes odigrale nereseno sto mnogu mnogu ni odgovara na nas.
Ne se sekirajte nemaat gordost da cestitaat sram im e ako neka im e nie samo da prodolzime isto tamu kade sto zastanavme i da ne ne interesira sto pravat drugite.
Znam deka do kraj na prvenstvoto ke e napeto i tesko ama misam deka hrabrite gi prati sreka.
Pozdrav do site simpatizeri na Slavija i normalno navijacite bez koj ne se moze Sumari.
Cestitki za Slavija i da prodolzime uste podobro narednata polusezona.
:smir::smir::smir::smir:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ваков беше и исписница кога не му даваа.Али кој го јебе сељак си е сељак.Таков и дома да не ти е а не па во клуб кој се продаде на селаните.Сега нека му ја мислат имаат доста време за тоа,....

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Абре каков Ег..ц какви бакрачи не го ни спомнувај селанецот си знае он дека е бележан за сите времиња,нека си игра таму и нека ужива.Поткупен за сите времиња....:pos2:

Нек вие со среќа есенски шампиони!!
И кога ќе играте со Лисиче да им вратите за поразот што го претрпивте на домашен терен.

Бела го видов на сликеве како се загрева..

Таа слика е друже малце постара...поздрав:toe:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
So malo zakasnuvanje cestito esenska titula i od mene i da se nadevame deka ke ve gledame od dogodina vo vtora liga :vozbud:

btw, kazete mi nesto za Dimitrije Bilbilovski, standarden li e, igra li dobro ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.899
Егеецот направил трансфер во Лисиче!? Не сум знаел за ова
Тоа личеше на се освен на трансфер:smir:
На дербито со Лисиче играшпе за нас, но беше потплатен и затоа неможевме да сврземе ниедна акција затоа што ги шиткаше сите топки а он требаше да биде плејмејкер. Остана во славија уште еден меч, а потоа ненајавено замина во Лисиче. Едноставно ПЕДЕРИШТЕ :pipi:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Pa Lisice ako so potplateni igarci ko sto vikate vie igral so egeecot togas stvarno se kamena,dadoa eden gol i posle imase minimum 10-15 minuti igraci koga ke padnea na teren lezea ko kuznae kolkava da e povredata.
Posle golot od Lisice nemase ni L a za toa ako bil potplaten egeecot zatoa igrata se zakoci on bese toj sto trebase da povlece napred,bas jas go gledav so eden drugar mu vikam pa neli e sreden red sto bara vo odbrana posle otisol vo napad znaci najslab bese ama nemozes da primetis deka mestel ako akoneka si trgaat sega oni.
Vazno e da vlezeme 1 vo vtorata polusezona i od pocetok da svatime daka ako sakame da bideme 1 nema zaebancija i opustane do krajot na prvenstvoto.
Pozdrav do Slavija i se razbira do najdobrite navijaci Sumari........:eek:lee::eek:lee:

Kajgana Shop

На врв Bottom