Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Се распукаа овие уште 1 гол највеќе да дадат:)

Утре со Ирак очекувам уште една висока победа :)

И нај нео4екувано со САД во полуфинале:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

abe Spanija ke bide sampion

И нај нео4екувано со САД во полуфинале:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ама САД не ги сметај за ефтино продадени ... веруј ќе се борат тие се такви лукави... и Алтидоре мн добар шпиц е од младата гарда Американци која е убиствена само зашто Фреди Аду не го глеам? Дали не игра? :toe:
И сепак ... Бразил очекувам да победи ако игра против Сад но ... сепак несмее да се рачуна на победата пред време
Не се ова Италија:pos2:

Јас мислам дека тоа ќе биде лесна задача за Бразил...А исто и за Шпанија:toe::toe:

ахха сеа со САД полесно здравје :) ќе има петарда.

Јас мислам дека тоа ќе биде лесна задача за Бразил...А исто и за Шпанија:toe::toe:

Aбе Шпанија ја ја гледам како Шампион така да за Бразил :pos2: моожда.... а Шпанија... Фабре- Љоренте 2 гола и ако не даде сам Фабре редно е само пасови пенали и тн.... па дај еден гол да стегне више 2 меча нема дадено :pos2:
И очекувам од Виља едно голче.... :helou:

Aбе Шпанија ја ја гледам како Шампион така да за Бразил :pos2: моожда.... а Шпанија... Фабре- Љоренте 2 гола и ако не даде сам Фабре редно е само пасови пенали и тн.... па дај еден гол да стегне више 2 меча нема дадено :pos2:
И очекувам од Виља едно голче.... :helou:
Епа можеше Шпанија да ги прогласат од по4еток...не мораше да играт ...џабе да се мачат дечките...можеа само за 2, 3 место таму да се игра

Па за жал и така беше зашто сите се мачеа а овие одма си се пласираа :pos2:
Ајде со среќа нека е ... да извади Шпанија победа со Американциве и во Финалето против кој и да е да се победи....
Очекувам прво полувреме роловска битка но во второто веќе да попушти САД :helou:

Еве го Алтидор...на своите им го закачи.Нека е за убаво.

Љоренте може да биде сега од Преголема корист ... Фернандо Торес неможе голот да го погоди...колку топки посебно од Фабрегас а и од Чави доби?...
Не е денеска негов ден така да Љоренте може да ги спасува шпанците:duel:
Или пак ако остане на теренот првиот Фернандо- Торес... се надевам многу подобро ќе доигра и ќе погоди погодок

Шокиран сум од *персоната* (да не кажувам кој беше зашто ке мислат плукам по нивниот клуб) што штопира топка на 1 метар од гол .......100 камшика во соблекувална и цела сезона гага треба да игра за ваков кикс ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom