Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Шкендија ја помине Млада тогаш се знае ли кој се можни противници за во плеј-офф ?

Мислам дека екипите што ќе отпаднат од трето коло од ЛШ одат директно во групи

Не. Тие што отпаѓаат од плејоф на ЛШ одат директно во групите на ЛЕ.
А тие што отпаѓаат од трето коло на квалификации за ЛШ одат во плејоф за ЛЕ.

Не. Тие што отпаѓаат од плејоф на ЛШ одат директно во групите на ЛЕ.
А тие што отпаѓаат од трето коло на квалификации за ЛШ одат во плејоф за ЛЕ.

Па мислев дека трето коло и плеј оф е едно исто :icon_mrgr:
Се извинуем

Свака част како играсте ја сам презадовољан , честито победа па да дојдете до плеј оф да дојде и кај нас некоја квалитетна европска екипа.

Абе шо е фркава со Арена Адем Јашари хахаха

Абе шо е фркава со Арена Адем Јашари хахаха
Ништо што е. Си можат ќе праат такви работи. Да бевме нормална држава сеа за ова ќе јадеа казна и доживотна забрана за доаѓање на градски. Ама јбг ќе си поминат неказнето.

Да бевме нормална држава ќе им забранеа да играат на стадионот па нека ги пречекуваат во Косово екипите

Interesno ova godina Ke bide....
Imame 10 timovi so 5 solidni navivscki grupi, jas ocekuvam bitka za titula da bide malce Polesna ova godina za nas, I daj Gospod da doagame do vtora titula ova godina I da zemame kupot, Ke imame hendikep ako pominame I treto kolo igracite Ke bidat mnogu umorni zasto Ke trebat da igrat E.L, Nasata liga I plus kupot, no sepak najbitni ni se utakmicite Na Evro Kupovite...
Forzza Shkendija I so sreka

Samo vo SuperSport 2 kje go ima.

Ocekuvam tvrd natprevar, prezadovolen ke sum ako ne primime gol.

Utre tepame sigurno, I Toa 2-0...
Mnogu elegantno igrat osobeno napadot I sredniot red igra super, imame idealna Sansa Za plasman Na play off, Mlada I ceshkiot futball nema nisto Po razlicno od Polskiot, taka da jas mislim I ovie Ke gi pomineme..

Mlada vidov ima utakmica I Vo nedela I Ke bidat mnogu umorni Za nas Vo cetvertok dodeka nie imame ovoj vikend pauza I ligata no pocnuva veke naredniot vikend.
I plus Igrame so Sileks taka da moze da gi pustime malce I decata da igrat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom