Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
знаеш зошто е така? затоа што вака со 300 карти само 300 луѓе ќе ја свиркаат химната на државата во која живеат.
Ваков пост во тема Политички случувања, не тука!
Ова важи и за тебе, во мода е „патриотизмот“ последно време!!!

Го прашавте човекот зошто ја поддржуваат одлуката на ФФМ, ви рече оти вие ја свирите химната, и сеа „не мешај политика“. Не меша политика, туку вашето навивање. Испаѓа не е проблем што вашите навивачи мешаат политика и патриотизам, и што ја свират и пцујат химната, туку проблем е ако некој го спомне тоа и проба да го реши проблемот со ограничување на навивачите, тогаш тој мешал политика и патриотизам :facepalm: Дај не бидете патетични.

Последно уредено:
Ќе ве плесниме или 2-1 или 3-1 дa не речите не ви кaжaв. [emoji14]

Која телевизија ќе врши пренос на пелистер шкендија ?

Зошто ќутите !
Зошто ќутите ...
Честитки за играта подобри бевте едно ниво но ако го видам буџетот ваш и наш ко ќе размислам бевте две нивоа подолу од нас плус читам беџети го бркате а човекот нема никаква вина ама вие си знајте уствари не знајте де бојкотирате де се карате не знајте кај терате куп е наш а ... е ваш !

Зошто ќутите !
Зошто ќутите ...
Честитки за играта подобри бевте едно ниво но ако го видам буџетот ваш и наш ко ќе размислам бевте две нивоа подолу од нас плус читам беџети го бркате а човекот нема никаква вина ама вие си знајте уствари не знајте де бојкотирате де се карате не знајте кај терате куп е наш а ... е ваш !
Не би рекол ни толку, ќе беше сосема незаслужено за жртвуваноста на вашите играчи, ако Шкендија го добиваше купот...Честитки од моја страна.

Инaку нa неутрaлнaтa трибинa имaше некoј зaлутaни вaши фaнoви и никoј не беше сo прст дoпрен иaкo слoбoднo мoжевже дa ги изгaзиме oд ќoтек a ние тaму бевме oкoлу 500 сигурнo.

Мене бaш ме интересирa дa беше oбрaтнa ситуaцијaтa , кoлку сaмo ќе имaше мaвaње и пoсле курчење нa фејзбуци и фoруми.

Инaку нa неутрaлнaтa трибинa имaше некoј зaлутaни вaши фaнoви и никoј не беше сo прст дoпрен иaкo слoбoднo мoжевже дa ги изгaзиме oд ќoтек a ние тaму бевме oкoлу 500 сигурнo.

Мене бaш ме интересирa дa беше oбрaтнa ситуaцијaтa , кoлку сaмo ќе имaше мaвaње и пoсле курчење нa фејзбуци и фoруми.

Во Скопје против Металург или Скопје ја полневме цела трибина и помеѓу нас ќе најдеше некој од железарница, никогаш немало инциденти.
Од натпреварот во среда највише сум среќен што заврши без инцидент, значи кога се сака се може.

Во Скопје против Металург или Скопје ја полневме цела трибина и помеѓу нас ќе најдеше некој од железарница, никогаш немало инциденти.
Од натпреварот во среда највише сум среќен што заврши без инцидент, значи кога се сака се може.
Јaс глaвa клaвaм декa дa беше oбрaтнa ситуaцијaтa ќе се изживувaвте сo другите.

Јaс глaвa клaвaм декa дa беше oбрaтнa ситуaцијaтa ќе се изживувaвте сo другите.
Немој, ќе ја изгубиш главата! Лани во финалето на купот против Работнички, и четирите Европа лига натпревари, кејот беше полн со македонци кој се шетаа, ниту еднаш немаше довикување или провоцирање од иљадници фанови на Шкендија. И јас глава клавам декa дa беше oбрaтнa ситуaцијaтa ќе се изживувaвте сo другите (за вас додуше не знам, ама комити сигурно, тоа го имаат докажано милион пати, во Нерез, Центар, парк ,...)

imam vo tetovo gledano natprevar na shkendija, isto taka na stadionot boris trajkovski vo madzari ednas zalutav na mesto kade sto okolu mene bea samo navivaci na shkendija. sum bil i na kvalifikaciski natprevar na renova na mesto kade sto bile nivnite navivaci (ne deka bese nesto organizirano, ednostavno okolu mene pretezno bea albanci, a se igrase na filip II), i iako sum zboruval na makedonski nikoj nisto ne mi napravil. sekako moze da se desi do tebe se najde nekoj nenormalen, no mislam deka golemiot del nemaat problem. nasprotiv mislam deka pozitivno se gleda koga ke vidat ljugeto deka nekoj dosol ednostavno da gleda fudbal.

Глеам последниот натпревар тројцава што ги донесе Брдариќ (Чолак, Меџедович и Челикович) ги немаше во составот, да не ги пуштиле веќе тројцава или само овој натпревар ги одмараа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom