Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Per shkaqe teknike, rryma me voltazhe me te larte ka djegur disa nga paisjet tona dhe si rrjedhoje nuk mundemi te transmetojme ndeshjen.

Kerkojme ndjese

Ништо од преносот а? струја немало или грешно разбирам?

Per shkaqe teknike, rryma me voltazhe me te larte ka djegur disa nga paisjet tona dhe si rrjedhoje nuk mundemi te transmetojme ndeshjen.

Kerkojme ndjese

Ништо од преносот а? струја немало или грешно разбирам?
Od golem napon na struja im izgorelo nesto

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ние го имаме убедливо најслабиот тренер во историјата и во лигата. Резултатите се последница на иднвидуалниот квалитет. Од кога дојде Еколог ние се мачиме со тренери аматери освен Дуро лани кој за 3 месеци на прати во Европа. Нема игра џабе се имињата, само со нафрлувања со долги топката мајката впичка да им ја ебам

Cim vidol kvalitet kaj Meti i Polo,i ne zede igrac na taa pozicija se gleda kolku e upaten

Sto se odnesuva do trenerot @Beck's Sega imame odlicna sansa da go angazirame Artim Shaqiri bidejki e vo pragot da go napusti FK Kukesi. A isto taka i Qatip Osmani pravi odlicna rabota vo Renova!

Siguren sum deka so ovie dvajca spomenati pogore ke imame odlicna igra, a toa e sto ni fali nas momentalno, iako imame eve da receme rezultati vo ovie prvi dve meca vo proletniot del.

Нас ни треба играч кој ќе може да ги држи под конец "звездите" во тимот. Ќато е супер само што нема моќ за тоа што го кажувам. Супер си е за во тим како Ренова, во тим кај што нема звезди. Тренер од кој ќе се усерат у гаќи

Нас ни треба играч кој ќе може да ги држи под конец "звездите" во тимот. Ќато е супер само што нема моќ за тоа што го кажувам. Супер си е за во тим како Ренова, во тим кај што нема звезди. Тренер од кој ќе се усерат у гаќи

ete go, ke zavrsi rabota :D

sansite dq bideme shampioni se realni. imame uste 3 utakmici so vardar i rabotnicki od koj 2 so vardar vo Tetovo.

ama so ova igra slabo do titula, treba se da tepame do kraj zivo divo.

i imame komplet nov tim treba da go zadrzime i da pocnat da igrat sobeo megju sebe .
inace aj dajte nekoj neka kazi detali za utakmicata koj kako igral[DOUBLEPOST=1426103672][/DOUBLEPOST]sansite dq bideme shampioni se realni. imame uste 3 utakmici so vardar i rabotnicki od koj 2 so vardar vo Tetovo.

ama so ova igra slabo do titula, treba se da tepame do kraj zivo divo.

i imame komplet nov tim treba da go zadrzime i da pocnat da igrat sobeo megju sebe .
inace aj dajte nekoj neka kazi detali za utakmicata koj kako igral

Пак победивме без да играме добро, но и теренот беше лош во Куманово многу отскокнуваше топката, едно додавање не можеа да направат без да отскокне топката. Сепак Пелистер се најслабиот тим во лигата и не требаше до крај да висиме на еден гол разлика, требаше да ги наполниме како на минатиот натпревар.

Сега одиме во Штип, тешко гостување но таму секогаш играме добро. Се надевам на победа иако мислам дека ќе кикснеме.
Против Тетекс не знам каде ќе играме, но се надевам во Тетово па после нека почнат со реконструкцијата на стадионот.

A od kaj go znaaesh deka Kato nema mok za takvo nesto ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom