Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Porazot od Bregalnica neocekuvan zosto sega ke bevme vo 3 mesto 11 pobedi po red ke imavme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Изгледа бρазилецот Фρенκлин Висенте летово навистина ќе биде наш игρач.

Мене не ми се допаѓа овој тρансфеρ, освен аκо не го планиρаат за ρезеρва.

Чим информацијава е од тебе, на крај ќе искочи ко со Остоја и Блажевски.
Уште чекаат сертификат?

^
A barase nekoj od tebe mislenje?

Inaku gi pobedivme na gosti i Vardar i Turnovo i Metalurg , pobedivme 3:1 na domasen teren protiv Rabotnicki , zboruvam za 3 del , samo predupreduvanje za rivalite za slednata sezona...

Не не, завρшивме со нив сега на ρед се Даниел Геоρгиевсκи, Гρнчаρов а и Аρтем Милевсκи.

Дечки честитам на успешната полу сезона и според мене вие сте догодина фаворити за освојување со овој тим и уште некое засилување ќе бидете страшен тим .

Цуцули повикан во репрезентацијата на Македонија.
Егзон Бејтулаи доби повик од Бабунски за У21.

Академијата на Шкендија денеска мислам игра со Тетекс, значи со првиот тим на Тетекс. Да видиме како ќе се покажат момците.

2-0 за Тетекс, иако според шансите момците не заслужиле ваков епилог

Jas sepak mislim deka samo 2 igraci vo odbrana I 2 vo sredniot red ni trebat za naredna sezona I shampionatot ke go resavame od januari..
Alimi sakam da dojde kaj nas isto taka eden igrac od toj nivo vo sredniot red..
A za odbrana mislim deka Mustafi da se vraka od tamu kade sto dojde ne go biva covekot..I da doneseme jaki stoperi zasto da ne go vrakat Nikitovic tandem so Milev ke imame naj jakata odbrana vo nasata istorija..

Абе и 28 нека има нема врска, Никитовиќ не е материал за Европска Шкендија. И во моменталниот тим некои треба да станат резерви како Мустафи, Цуцули, Усеини, Положани, Шабани. Место овие да се донесат некои од калибарот на Милиев/Жуниор и после може да се надеваме на успешни резултати во Европските натпреварувања

Абе и 28 нека има нема врска, Никитовиќ не е материал за Европска Шкендија. И во моменталниот тим некои треба да станат резерви како Мустафи, Цуцули, Усеини, Положани, Шабани. Место овие да се донесат некои од калибарот на Милиев/Жуниор и после може да се надеваме на успешни резултати во Европските натпреварувања
Не бе Цуцули резерва. Сега кога доби повик за репрезентација ке ви биде главна звезда.

Слаб играч е овој во нашава лига се наоѓа подобар, во Олимпија беше замена и не е нешто посебно бавен е има некоја слаба техника ништо повеќе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom