Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некој ден и во спорт пишуваше ако врнело,најверојатно ке играле во Куманово. Сепак сеуште нема официјална потврда.kai ke se igra utakmicata so mi vika eden drugar u kumanovo posto nivniot stadion lom bil ili samo lupa gluposti
Лол се потрудиле да покажат поголем дел за тоа како изглеа вецето
Bravoo za uprava bravo za ECOLOG, nisto ne e ova samo pocetok.
Следна сезона се надевам од нас да им зависи пласманот во Европа или опстанокот впрва лига на сељаците од Турново, како апла си им го пуштиле победничкиот гол на Вардар денеска
Голема грешка си, на нив им зависеше титулата од тој гол
Каков пуштен гол, му ја закачи не ја виде топката голманот на Турново.
Тотално си заслуживме победа денес, Турново даде гол по нерезонската грешка на нашиот дефанзивец кој игуби топка како последен човек во одбраната.
Не е уште готово, Штип е жежок терен за игра, ако не ја наместиме нема теорија да тепаме
Може да завршите пред Металург на крај, треба само да не тепаат во Ѓорче. Ако се заинатат Ѓорче, ако добијат добри пари од вас, СИГУРНО може да им скинат бодови.
Не постои такво правило веќе. Секоја година истово го расправаме ама никако не можам да запаметам точно како бешеЏабе ако завршиме пред Металург, тие одат во Европа како финалисти поразени од шампионот на лигата.
Не постои такво правило веќе. Секоја година истово го расправаме ама никако не можам да запаметам точно како беше
Мислам дека финалистот никој не го ебава, ако победникот во купот веќе обезбедил пласман, тогаш оди наредниот на табелата, не е веќе како порано.