Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер песна од групата OBJECTIVE за Шкендија.Браво за нив!

Deneska ideme kon pobeda ajde momci uste malce i vo posledniot natprevar da grmi Tetovo :vozbud:

Шкендија-Напредок 4:1

Иако игравме без капитенот Мустафи сепак си поигравме со противникот,Хасани се шеташе низ одбраната на кичевчани.Еден подарен пенал за Напредок тоа е тоа :)

cestito za pobedata cestito titula iako e rano a za pesna super bravoo objectiv per shkendi gjithmon jemi njii ahha bravo

fala site za cestickite ( i ako e rano no sve e resheno)

Deneska vrnese i ne nemase dobri uslovi za navivanje ...Prvo poluvreme bevme okolu 300 dusi i bese perfekt navivanjeto no malce vtoro poluvreme padna ritamot bese mnogu ladno i vrnese mnogu...

Shkendija gazi kako sekogass...nikogas vo mojot zivot ne sum bil tolku gord od Shkendija od kako ova godina...Deneska nashite izigra fenomenalno i kako sto slusav deneska imase prisutni menaxheri od hrvatska odnosno od Hajduk Split...za Buba..

Може некој да ми даде неколку линкови од голови на Шканедија од оваа сезона и да ми каже кои од нив ги има дадено Хасани.Или ако има некој компилација за него напревено уште подобро(од оваа сезона ако има). :)

zk1rlw.jpg

kakva slika :smir: EAGLE

Може некој да ми даде неколку линкови од голови на Шканедија од оваа сезона и да ми каже кои од нив ги има дадено Хасани.Или ако има некој компилација за него напревено уште подобро(од оваа сезона ако има). :)

Еве овде имаш од неколку натпревари:

http://ejashiko.com/kategori/video-e-golave-t-shkndijs

nemam vreme brat ako moze utre da gi najdam site snimki na natprevarite od sezonava ke gi stavam ovde na forum:smir:

Фала за линкот :smir:
Иначе ми требаат неколку голови од Хасани.На еден хрватски форум прочитав дека скаут на Хајдук го има гледано.Иначе таму на форумот единствен сум од Македонија, па ставам видеа од играчи или им кажувам како иде првенството ако ги интересира нешто :)

Фала за линкот :smir:
Иначе ми требаат неколку голови од Хасани.На еден хрватски форум прочитав дека скаут на Хајдук го има гледано.Иначе таму на форумот единствен сум од Македонија, па ставам видеа од играчи или им кажувам како иде првенството ако ги интересира нешто :)

Еве една компилација но ги нема головите од оваа сезона.

--- надополнето ---

Овде 2 гол е автогол но доаѓа по акцијата на Буба,а асистира за 3 гол.

hvala

--- надополнето ---

SHkendija gazi sve pred sebe...nema kade da ni bega shampionot ;:D:D:D:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom