A ke mozeme nie od drugive gradovi da ja gledame barem na net.Mislam ja pratese Skendija na net nekoj od vas.
mislim deka ke moze...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ke mozeme nie od drugive gradovi da ja gledame barem na net.Mislam ja pratese Skendija na net nekoj od vas.

Гледам на фб сте пишале у вторник се игра...кај нас е среда...дај ако знае некој официјално кога се игра нека пише.

lee:
lee:
lee:
lee:
Брате па они свакако ќе дојда...ај дај линк ако сакаш од ова ??!!! позз..Денеска у спорт пишуе дека ако има навивачи на шкендија на стадион...тетекс ќе јаде голема казна...затоа немојте утре коментари..тетекс ова тетекс она...вината барајтеја меѓу вас и у ффм...позз
А ќе ми објасни некој од балистиве, зашто има незадоволство кон управата од Шкендија од страна на балистите ?
Денеска у спорт пишуе дека ако има навивачи на шкендија на стадион...тетекс ќе јаде голема казна...затоа немојте утре коментари..тетекс ова тетекс она...вината барајтеја меѓу вас и у ффм...позз
Под "навијачи" се мисли на некој кој ваѓа транспаренти и пее песни за својот клуб...таке да според ффм ова е забрането од ваша страна и не смее да се дозволи,а како ќе се среди тоа знаат во управата на Тетекси што мислиш тотално ќе се спречат навивачите на Шкендија да не влезат у стадион?