Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам на фб сте пишале у вторник се игра...кај нас е среда...дај ако знае некој официјално кога се игра нека пише.

Гледам на фб сте пишале у вторник се игра...кај нас е среда...дај ако знае некој официјално кога се игра нека пише.

Па да ваш член ми кажа дека во среда ќе се игра а нас ни кажаа дека у вторник.

Ама мислам дека в среда ќе се игра!

Епа в среда ќе се игра!

Не знам што,како ќе биде редот со влезниците ама се надевам дека нема да бидат малце бидејќи има голем интерес за овој меч.

Нема училиште...нема работа....нема шетање в среда сите на стадион!

ajmoo utre ke grmii !!

posle mnogu iniciativi da ne sprecat komshite mozem da recem deka NEMA SILA VO MAKEDONIJA KOJ MOZE DA NE SPRECI DA GO BORDIME NASHIOT TIM !

ednas go odlozivte natprevarot posle sakavte bez publika sega slusham deka nema da ni go otvarate tribiniata..kartata 200 den !!
OVIE USTE NE MOTIVIRAT DA BIDEME STO POVEKE UTRE !

utre realno cekam nad 10.000 !

На секој начин се обидуваат да не спречат да влземе во стадион!!

Прво ни должат 300+ карти што нашата управа им ги дала кога ние бевме домаќини,а изгледа нема да ни ги дадат тие карти....ако де ќе платиме.
Но и ако платиме се обидуваат да не ни ја отвораат трибината,но изгледа ќе мора да се отвори таа трибина пошто полицијата нема да дозволи да бидеме на главна од каде полесно може да се дојде до инцидент!

А 200 ден карти....ако де ама мислам дека се однесуваат како да е последен натпревар против нас,ќе треба некогаш и они да бидат гости :)

epa sea im e prilikata da praat dobra para,znat kolku ljudi ke ima,a tie pari oni bes Shkendija i 10 godini ne bi gi sobrale so standardnite 200 navivaci po mec

Broj na bileti ke bide 4.500 i 200 denari ke bide se gleda deka se plasatt akvii p****** ejj aj da vidime dali mozatt da go stavat nekoj da sedi nadvorr ;) ke vidat posle vratite kako ke bidat :D:

Денеска у спорт пишуе дека ако има навивачи на шкендија на стадион...тетекс ќе јаде голема казна...затоа немојте утре коментари..тетекс ова тетекс она...вината барајтеја меѓу вас и у ффм...позз

А ќе ми објасни некој од балистиве, зашто има незадоволство кон управата од Шкендија од страна на балистите ?

Денеска у спорт пишуе дека ако има навивачи на шкендија на стадион...тетекс ќе јаде голема казна...затоа немојте утре коментари..тетекс ова тетекс она...вината барајтеја меѓу вас и у ффм...позз
Брате па они свакако ќе дојда...ај дај линк ако сакаш од ова ??!!! позз..

А ќе ми објасни некој од балистиве, зашто има незадоволство кон управата од Шкендија од страна на балистите ?

Мислиш од страна на БАЛИСТИТЕ да има незадоволство кон управата на Шкендија?

--- надополнето ---

и што мислиш тотално ќе се спречат навивачите на Шкендија да не влезат у стадион?

и што мислиш тотално ќе се спречат навивачите на Шкендија да не влезат у стадион?
Под "навијачи" се мисли на некој кој ваѓа транспаренти и пее песни за својот клуб...таке да според ффм ова е забрането од ваша страна и не смее да се дозволи,а како ќе се среди тоа знаат во управата на Тетекс :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom